Bu süpheden nasil kurtulurum?

BlairWaldorf_23

Be your own hero !
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
538
406
303
Almanya
Günaydin arkadaslar, öncelikle herkese iyi bayramlar dilerim.
Benim derdim sevgilimin etrafinda olan ve hic haz etmedigim bir kiz arkadasi.
Bizim 8 yildir süren bir iliskimiz var, gayet mutluyuz, yakinda evlenmeyi düsünüyoruz, bekledigimiz bir kac sey var. Ikimiz de Almanya'da fakat farkli sehirlerde yasiyoruz.
Velhasil benim sevgilim ögrenci yurdunda kaliyor. Yani Yurt dedigim Türkiye'deki gibi degil tam olarak, herkesin 1 veya 2 odali kendine ait dairesi var büyük bir apartman. Kimse kimsenin isine karismiyor yani.
Ayni binada kalan bir kiz var ki sülük gibi yapisti, sevgilimin ev arkadasinin da cok iyi arkadasi oldugu icin sürekli onlarin evine gidip geliyordu. Ben bunu ögrendigimde tartistik ve artik o kiza karsi mesafeli davranmaya basladi. Asil sorun su ki, bu kiz tip ögrencisi ve sevgilimin ailesinin evine en yakin hastanede staj yapiyor. Yani onlarin ne Zaman bir Doktor veya hastane isi olsa hemen bu hanimefendi damliyor islerini hallediyor. Evet, sevgilimin annesi ve kiz kardesi ile de cok Samimi. her islerine kosuyor sürekli onlara gidip geliyordu. Benim rahatsiz oldugumu ögrendikten sonra onlar da mesafe koydular ama tamamen iliskiyi koparmadilar. Bu kiz durumun gayet farkinda. Daha önce erkek arkadasima neden kiz arkadasin beni sevmiyor ben ne yaptim falan tarzinda konusmus ama ailesine karsi bi sey yokmus gibi Samimi davraniyor. Ben bu kizla hic tanismadim cünkü tanismak istemiyorum. erkek arkadasim tanistirmayi teklif etti ve ben reddettim. Bir Problem de su ki, bu kiz bütün arkadaslarina karsi böyle gereksiz bir samimiyet icinde. ve herkesin isine kosuyor yani sadece bizimkilere mahsus bir durum degil.
Kasitli olarak onunla bulusmadigini biliyorum ama bu kiz mantar gibi her yerden cikiyor. sürekli icim icimi yiyor acaba yine gelmis midir diye. Ama sürekli de hesap sormak bizi yipratiyor artik erkek arkadasimin bu mevzuyu duymaya tahammülü kalmadi. Ben icimdeki bu süpheden nasil kurtulacagim rüyalarima bile giriyor artik düsünmek istemiyorum bu mevzuyu. Var mi bir önerisi olan?

kiz yılışık.

kiskanclik edip uzak durman hata...

düşmanını yakin mesafede tut diye bi laf vardir...

o kizla tanis... adimindan haberdar olursun...

sevgilinin evine gittigini ogrendigin an bi bahaneyle damlarsin eve..

Farkli sehirlerde yasiyoruz ve her Zaman sevgilim benim yanima geliyor, ben oraya gitmiyorum. Dogal olarak bi ortamda karsilasma durumumuz falan da olmuyor.
Ayrica kalkip sevgilimin evine gitme sansim da yok bu yüzden maalesef.

Madem rahatsızsın açıkça söyle o zaman. Ben bu kızdan rahatsızım, ilişkimizin selameti için görüşmeni istemiyorum de gitsin.

Her şey olacağına varır. Boynuzlayacağı varsa her türlü boynuzlar. Bence akışına bırak..

Daha kizi tanimiyorsu bile
bu nasil on yargi?
Cok guzel olup onu kiskaniyo olabilirmisin

Bu sekilde anlatmak tarzim degil ama kendisi zaten erkek arkadasimdan yaklasik 5 Yas büyük ve kimseyi kücümsemek istemiyorum ama güzel bir kiz da degil. Kesinlikle ne Kücük gördügüm icin ne de hakaret etmek istedigim icin. Yani aldatacak olsa ondan cok daha güzellerini eminim ki bulur. Beni rahatsiz eden kizin yilisik halleri. Kendisini sevmedigimi sevgilim ona daha önce söylemis ve ona ragmen sürekli sevgilime nerdesin napiyosun nereye gideceksiniz ben de geleyim diye mesaj atiyordu. Ailesi de Tatli insanlar sevgilimin dogal olarak kiza ve sevgilimin tüm diger arkadaslarina da yakin davraniyorlar. Kiz da bunu o Kadar benimsemis durumda ki onlardan cikmaz oldu kiz kardesine ders icin yardimci olma bahanesiyle. Artik annesi bir özel hoca tuttu ve kiza artik gelmene gerek yok dedi. Kiz hala aa ne gerek vardi ben geliyordum niye bosuna para vereceksiniz falan diye tepki vermis. Sence de fazla degil mi?

kız alman mı türk mü? yabancılarda daha farklı bir samimiyet var. bizim düşüncelerimize göre hareket etmeleri mümkün değil. aklına geldiğini bile sanmıyorum aslında. herkese karşı aynı demişsiniz çünkü. bence siz bu kadar tepki verdikçe olmayan şeyi insanların aklına sokabilirsiniz. sevgilinizin yakın bir arkadaşıyla tanışmayı reddetmekle hata yaptığınızı düşünüyorum.

Kiz Türk. Ailesi de ayni sehirde yasiyor. Neden ögrenci yurdunda kalma geregi duydugunu hala anlamis degilim. Erkek arkadasimin ailesinden ayri eve cikmasinin sebebi babasi ile anlasmazligi. Cok büyük kavgalari oldu ve evden ayrildi. Bu kiz kendi ailesi ile cok Samimi ve sürekli görüsüyor ama onlarla ayni evde yasamiyor. Ailesinde de bir rahatlik var gibi geliyor ama beni rahatsiz eden kizin bile bile devam etmesi. Sonucta basta gercekten akil edememis olabilir ama durumu ögrendiginde birazcik gururu olan her kadin geri adim atar. Bu kiz inadina yapar gibi her seye kosturmaya devam etti. Erkek arkadasimin kiz kardesi evlendiginde ben gidemedim dügüne. Kiz hem kinada hem dügünde gelinin etrafindan ayrilmadi sürekli pesinde kostu. Artik annesi ve kiz kardesi bile rahatsiz oldular ve kiza bilerek üstü kapali biraz mesafeni koru mesaji verdiler kiz da geldi ben ne yaptim ki neden bana böyle davraniyorlar yazdi erkek arkadasima.

Isin cok zor valla bence sen bu cocugu birak. Zaten cocuk resti cekse kiz bu kadar samimi olamaz. Bir de tip okuyormus ya bence ailesi de sevgilin de kizi icten ice cok begeniyor.

Kız niyeti bozmuş olabilir. Ama sevgilin koyacak mesafeyi. İstese açık söyler, kusura bakmA sevgilim huzursuz olsun istemiyorum. Seninle görüşemem diye. Merhaba merhaba. Demek ki söyleyemiyor. Sen aynı şeyi söylersen bıktırırsın.

çok iticiymiş gerçekten. en azından şöyle düşünün sevgilinizin ailesi size hak veriyor ve mesafe koyuyorlar. acaba sevgilinizin oradan taşınma gibi bir durumu yok mu? gerçi hastane de çok yakınmış. başkası olsa yüzü tutmazdı bu kadar mesafe koyulmasına. keşke en baştan tanışıp, ona yansıtmasaydınız. belki de şu an sizi rahatsız etmekten mutluluk duyuyor ve işine yaradığını fark ettiğinden bilerek üstünüze geliyordur. ay korku filmi gibi.

Biliyor ki zaten Sevgilim kizla teke tek görüsmüyor ama ayni apartmanda yasiyorlar ve ev arkadasiyla kiz hala cok samimiler. Kalabalik bir arkadas ortaminda da dogal olarak bu kiz da damliyor hemen. Artik sevgilimle de ailesi ile de arasi pek yok ama bir yerde rastladiklari Zaman da kiz hic bir sey yokmus gibi davraniyor. Hic mi gururu yok anlamiyorum.

Isin cok zor valla bence sen bu cocugu birak. Zaten cocuk resti cekse kiz bu kadar samimi olamaz. Bir de tip okuyormus ya bence ailesi de sevgilin de kizi icten ice cok begeniyor.

Aslinda kizi seviyorlardi cok yardim sever ve icten davrandigi icin. Ben kizin onlara degil de sevgilime karsi olan tavirlarindan bahsedince onlar da tavir aldilar. Kiza artik bize gelmene gerek yok dedi sevgilimin annesi. Kiz da gelmiyor zaten. Ama dedigim gibi yakin oturuyorlar ve bi yerde rastladiklari Zaman kiz hic bir sey yokmus gibi davraniyor. Hic gururu yok, bu insanlar beni kibarca evlerinden uzaklastirdi demek ki rahatsiz oluyorlar demiyor yani.

Herkes kendisini düşünür. Ev arkadaşını da silmez senin için. Ben de silmem. Rahatsız olan sensin. O zaman sevgilin taşınacak.

Bence aile ikili oynuyor nasil emin olabilirsin ki bundan? Kizin yuzsuz olduguna inanmiyorum. Yeryuzunde hicbir insan yoktur ki psikopatlar haric, gorusmek istemiyorum sinyali verildiginde hala insanlarin pesinde kossun.

Farkli sehirlerde yasiyoruz ve her Zaman sevgilim benim yanima geliyor, ben oraya gitmiyorum. Dogal olarak bi ortamda karsilasma durumumuz falan da olmuyor.
Ayrica kalkip sevgilimin evine gitme sansim da yok bu yüzden maalesef.
ben ayni sehir diye dusundum bian...

Sevgilimin annesi de aynisini söylüyor. Bence bilerek yapiyor takma ben belli edebilecegim Kadar belli ettim ona tavrimi yine de böyle davranmasi yüzsüzlük diyor. Kiz kardesi de ayni sekilde artik görüsmediklerini benim takmamam gerektigini söylüyor ama sevgilim ailesinin degil de kendi evinde oldugu Zaman icim icimi yiyor acaba gelir mi yine diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…