- Konu Sahibi BlairWaldorf_23
-
kiz yılışık.
kiskanclik edip uzak durman hata...
düşmanını yakin mesafede tut diye bi laf vardir...
o kizla tanis... adimindan haberdar olursun...
sevgilinin evine gittigini ogrendigin an bi bahaneyle damlarsin eve..
Daha kizi tanimiyorsu bile
bu nasil on yargi?
Cok guzel olup onu kiskaniyo olabilirmisin
kız alman mı türk mü? yabancılarda daha farklı bir samimiyet var. bizim düşüncelerimize göre hareket etmeleri mümkün değil. aklına geldiğini bile sanmıyorum aslında. herkese karşı aynı demişsiniz çünkü. bence siz bu kadar tepki verdikçe olmayan şeyi insanların aklına sokabilirsiniz. sevgilinizin yakın bir arkadaşıyla tanışmayı reddetmekle hata yaptığınızı düşünüyorum.
Kiz Türk. Ailesi de ayni sehirde yasiyor. Neden ögrenci yurdunda kalma geregi duydugunu hala anlamis degilim. Erkek arkadasimin ailesinden ayri eve cikmasinin sebebi babasi ile anlasmazligi. Cok büyük kavgalari oldu ve evden ayrildi. Bu kiz kendi ailesi ile cok Samimi ve sürekli görüsüyor ama onlarla ayni evde yasamiyor. Ailesinde de bir rahatlik var gibi geliyor ama beni rahatsiz eden kizin bile bile devam etmesi. Sonucta basta gercekten akil edememis olabilir ama durumu ögrendiginde birazcik gururu olan her kadin geri adim atar. Bu kiz inadina yapar gibi her seye kosturmaya devam etti. Erkek arkadasimin kiz kardesi evlendiginde ben gidemedim dügüne. Kiz hem kinada hem dügünde gelinin etrafindan ayrilmadi sürekli pesinde kostu. Artik annesi ve kiz kardesi bile rahatsiz oldular ve kiza bilerek üstü kapali biraz mesafeni koru mesaji verdiler kiz da geldi ben ne yaptim ki neden bana böyle davraniyorlar yazdi erkek arkadasima.
Kız niyeti bozmuş olabilir. Ama sevgilin koyacak mesafeyi. İstese açık söyler, kusura bakmA sevgilim huzursuz olsun istemiyorum. Seninle görüşemem diye. Merhaba merhaba. Demek ki söyleyemiyor. Sen aynı şeyi söylersen bıktırırsın.
Isin cok zor valla bence sen bu cocugu birak. Zaten cocuk resti cekse kiz bu kadar samimi olamaz. Bir de tip okuyormus ya bence ailesi de sevgilin de kizi icten ice cok begeniyor.
Herkes kendisini düşünür. Ev arkadaşını da silmez senin için. Ben de silmem. Rahatsız olan sensin. O zaman sevgilin taşınacak.Biliyor ki zatenSevgilim kizla teke tek görüsmüyor ama ayni apartmanda yasiyorlar ve ev arkadasiyla kiz hala cok samimiler. Kalabalik bir arkadas ortaminda da dogal olarak bu kiz da damliyor hemen. Artik sevgilimle de ailesi ile de arasi pek yok ama bir yerde rastladiklari Zaman da kiz hic bir sey yokmus gibi davraniyor. Hic mi gururu yok anlamiyorum.
Bence aile ikili oynuyor nasil emin olabilirsin ki bundan? Kizin yuzsuz olduguna inanmiyorum. Yeryuzunde hicbir insan yoktur ki psikopatlar haric, gorusmek istemiyorum sinyali verildiginde hala insanlarin pesinde kossun.Aslinda kizi seviyorlardi cok yardim sever ve icten davrandigi icin. Ben kizin onlara degil de sevgilime karsi olan tavirlarindan bahsedince onlar da tavir aldilar. Kiza artik bize gelmene gerek yok dedi sevgilimin annesi. Kiz da gelmiyor zaten. Ama dedigim gibi yakin oturuyorlar ve bi yerde rastladiklari Zaman kiz hic bir sey yokmus gibi davraniyor. Hic gururu yok, bu insanlar beni kibarca evlerinden uzaklastirdi demek ki rahatsiz oluyorlar demiyor yani.
ben ayni sehir diye dusundum bian...Farkli sehirlerde yasiyoruz ve her Zaman sevgilim benim yanima geliyor, ben oraya gitmiyorum. Dogal olarak bi ortamda karsilasma durumumuz falan da olmuyor.
Ayrica kalkip sevgilimin evine gitme sansim da yok bu yüzden maalesef.
çok iticiymiş gerçekten. en azından şöyle düşünün sevgilinizin ailesi size hak veriyor ve mesafe koyuyorlar. acaba sevgilinizin oradan taşınma gibi bir durumu yok mu? gerçi hastane de çok yakınmış. başkası olsa yüzü tutmazdı bu kadar mesafe koyulmasına. keşke en baştan tanışıp, ona yansıtmasaydınız. belki de şu an sizi rahatsız etmekten mutluluk duyuyor ve işine yaradığını fark ettiğinden bilerek üstünüze geliyordur. ay korku filmi gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?