Bu süpheden nasil kurtulurum?

Bence aile ikili oynuyor nasil emin olabilirsin ki bundan? Kizin yuzsuz olduguna inanmiyorum. Yeryuzunde hicbir insan yoktur ki psikopatlar haric, gorusmek istemiyorum sinyali verildiginde hala insanlarin pesinde kossun.

Sevgilimin hesaplarinda kiz engelli olmasina ragmen bi durum oldugunda SMS atiyor. Yani demem o ki sevgilim kiza gercekten yansitmis olmasa kiz sormayacak mi beni neden engelledin diye? Ve arkadas cevresi bile biliyor kizla görüsmek istemedigini bir ortamda mecbur olmadikca bulunmak istemedigini. Herkes durumdan haberdar. Ailesinin ikili oynama gibi bir derdi olacagini sanmiyorum, sonucta beni sevmek zorunda degiller, seviyormus gibi davranmak zorunda da degiller. Evin her yerinde ikimizin resimleri var. Annesi kendi koydu onlari oraya. Her firsatta bana destek verir beni arayip araniz iyi mi sana kötü davranirsa bana söyle der. Daha önce bir kavgamizi annesinin araya girmesi ile cözmüslügümüz var. Demem o ki annesi bizim icin elinden geleni yapiyor.
 
Senden once tanıyrmus bısıler hıssetseydı olurdu brde kız herkesle aynı muameleyı yapıyrsa bunda rahatsız olacak bı durum yok senın sevgılıne ozel bı sıcaklık yok kız yardımsever sıcakkanlı bı kız demek kı...

turkler sıcak kanlı ınsanlardır ama artık bızlerde yozlastık nerede ıyı bı ınsan grsek yardımsever bı ınsan grsek rahatsız olyorz altında bısı arıyruz ne acı
 
Madem sevgilinize ve ailesine cok guveniyorsunuz neden bu kizi sorun ediyorsunuz? Kiza guya tepkisini koyan aile hastane isini nasil hallettiriyor? Zaten siz de zerre kadar guvenmiyorsunuz ama kendinize itiraf edemiyorsunuz.
 
Ayrica SMS atan insan 1 tane atar, 2 tane atar. Cevap alamiyorsa sapik gibi yazmaya devam mi edecek? Boyle bir sey olamaz.
 

Benden önce tanimiyordu. Biz zaten 8 yildir sevgiliyiz. Bu yurda tasindiktan sonra tanidi o kizi. Eger yardimseverlik ile kalsaydi bir sey demezdim. Ama sürekli sevgilime mesaj atmasi takip eder gibi neredesin ben de geleyim demesi her attigi adimi arastirmasi beni cok rahatsiz etti. Ben bunlari sevgilimin telefonunda görünce cok büyük kavga ettik o da neden bu Kadar kizdigimi basta anlamadi sonra ben tek tek anlatinca evet hakli olabilirsin artik mesafemi koruyacagim dedi ve o gün kizi sildi. Kiz buna ragmen bir sey yokmus gibi ailesi ile görüsmeye devam etti eni sonu onlar bile rahatsiz oldu kizin yüzsüzlügünden. Yani ben sadece yardim etmek isteyen bir insana durduk yere kafayi takmadim.
 
Ayrica SMS atan insan 1 tane atar, 2 tane atar. Cevap alamiyorsa sapik gibi yazmaya devam mi edecek? Boyle bir sey olamaz.

Pardon da amaciniz ne? Ben burada önerisi olan biri var mi diye sordum? Sevgilime ve ailesine karsi daha fazla süphe duymami saglayacak biri var mi diye sormadim? Hesabiniza baktim da sürekli negatif cevaplar yazmissiniz konulara. Derdiniz tam olarak ne anlamadim ama ben onlara güvenmedigimi söylemedim. Kizin her an her yerden ciktigini söyledim. Erkek arkadasim baska arkadaslari ile bulustugunda sürekli onlara katilma ihtimali var. Sevgilim de bu geldiyse ben giderim deyip ceketini alip gidecek degil bu durumda.
 
Benim bu forumda insanlara verdigim fikirler ve yardimseverligim ortada. Profilimi stalklamaniz karakterinizi ortaya koymus. O kiza acidim su an ona da boyle yapiyorsaniz. Cunku suclu degil isteniyor ki o ortamlara girip sevgilinizin etrafinda dolanabiliyor. Siz de her ne okuyorsaniz bolumunuzu sevin, tip okumuyor olsaniz bile insanlara yardim edebilirsiniz.
 

Yardimseverlikten ziyade bir cok kisiye iliskilerini bitirmeleri gibi önerilerde bulunmussunuz. Size göre böylesi daha kolay olabilir, bana göre degil. Ayrica profilinize girip attiginiz son cevaplara sadece bir göz gezdirmek bile yetti. Stalklamak biraz farkli oluyor aydinlatayim. Kiza acimaniza gerek yok. Sevgilim ile alakasi olmayan hic bir mevzu ile de ilgilenmedim, ilgilenmem. Ne hali varsa görsün. Kusura bakmayin ama bir insan sizinle görüsmek istemedigini söylüyor ve tavir aliyosa, siz de buna ragmen onu her gördügünüzde inatla merhabaa deyip ayni ortama katilmakta bir mahsur görmüyorsaniz, yüzsüzsünüz demektir. Yardimsever degil. Evinden kibarca uzaklastiran bi insana inatla yakinlik göstermeye calisiyorsaniz da aynisi gecerli.
Size de YARDIMSEVERLIGINIZ icin cok tesekkür ederim. Daha fazla süphe uyandirmak disinda bi amaciniz yok gibi.
 
Rica ederim
 
Kız niye yilisik olsun gayet yardımsever bir kız .
 
Erkekler guzellige cirkinlige gore mi aldatiyo saniyosun? Karsi cins olmasi yeterli. Tanimadan kizi yerden yere vurmussun. Belki de iyi bir kiz ve herkese yardimci olmaya calisiyo.
 
Erkekler guzellige cirkinlige gore mi aldatiyo saniyosun? Karsi cins olmasi yeterli. Tanimadan kizi yerden yere vurmussun. Belki de iyi bir kiz ve herkese yardimci olmaya calisiyo.

Peki benim durumumda olsan ne yapardin? Hadi diyelim ki kiz cok yardimsever cok iyi niyetli bir insan. Sevgiline/esine sürekli bu Kadar Samimi davransa hosuna gider mi? Sürekli pesinde dolansa sürekli nereye gittigini ne yaptigini bi sekilde ögrenmeye calissa? Ailesinin sürekli etrafinda dolansa hosuna gider mi?
 
Bi söz var dostunu kendine yakın tut düşmanını daha yakın diye bilmem anlatabildim mi?senin o kızdan uzak durman işe yaramaz tam tersi böyle kendini yer bitirirsin acaba diye bütün özgüveninle çık karşısına o kızın
 
Kız niye yilisik olsun gayet yardımsever bir kız .

Yardimseverlik tanimina baskasinin sevgilisine kendi sevgilinmis gibi yakin davranmak da dahilse bana ve cevreme karsi kimse yardimsever olmasin. Yazdiklarimin ne kadarini okudun bilmiyorum ama bana göre "neredesin? ben de geleyim. Bugün görüsür müyüz? Uyudun mu? neredeyseniz söyleyin ben de geleyim" gibi mesajlar yardimseverlige dahil degiller.
 
Katılıyorum abartı bi ilgisi var
 

Acikcasi düsünmedim degil ama dedigim gibi farkli sehirlerde yasiyoruz ve ben oraya gitmiyorum hep sevgilim benim yanima geliyor. Simdi de kizi öylece facebooktan falan eklemek sacma geliyor. Sevgilim kizi her yerden silip engellemisken atesi körüklemis olmaz miyim? Ailesinin facebookunda kiz ekli ama hic bir seyini begenip yorum yapmazlar. Onlara hic bir Zaman siz kizla görüsmeyin demedim zaten. Diyemem de. Ona ragmen bana hak verip soguk davrandilar ama o Kadar iyiligi dokundu silersek ayip olur diye düsündüler. Simdi ben o kizla nasil tanisayim ki :/
 
Hmm durup dururken eklemek olmaz tabi hani ortamlarda karşılaşmak olarak düşünmüştüm ama farklı şehirlerdeymişsiniz bu detayı atlamışım peki daha ne kadar ayrı şehirlerde olacaksınız sevgilinle?
 

Dedigim gibi biz evlenmeyi düsünüyoruz. Yani bu yil icinde maddi durum ve onun isi düsündügümüz gibi giderse nisan olur seneye de dügün. Tabii ki her sey kader Kismet. en azindan nisanlilik döneminde rahatlikla gidip gelebilirim dügün alisverisi vs. gibi sebeplerden dolayi. Onun disinda gidemem maalesef.
Zaten biz nisanlanmis olsak illa ki tanisirim o kizla ve durmasi gereken yeri de gayet acik belli ederim. Su anda yapabilecegim bir seyin olmamasi bu Kadar icimi kemiriyor zaten :/
 
İyi yönünden bak ailesi sana destek oluyormuş bi yanlışını görmelerine bakar kızı şutlamaları
 
İyi yönünden bak ailesi sana destek oluyormuş bi yanlışını görmelerine bakar kızı şutlamaları

Evet cok sükür öyle. Kiza karsi artik cok tavirli davraniyorlar zaten. Onlar da fark ettiler bir kac ikazdan sonra yüzsüzlügüne devam edince. Annesi beni her Zaman destekler, bir derdim olup olmadigini sorar, sevgilimin kulaklarini ceker ona dert yandigimda. Evin her yerinde resimlerimiz var, gelene gidene anlatir, cevredeki herkes biliyor artik iliskimizi. Tüm akrabalari, komsulari dört gözle dügün davetiyesi bekliyor bizden. Bazen kizin gercekten kötü niyeti yoktur diye düsünüyorum ama sonra bile bile onlarin üstüne daha cok düsüp her seyi gözüme sokmaya calismasi yine sinirlendiriyor beni.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…