Bu süpheden nasil kurtulurum?

O zaman canım sen içini ferah tutmaya çalış (kıskanç biri olarak zor olduğunu bilsemde )nişanlanmayı bekle nişanlanınca kıza ayar çekersin alttan alttan

O zaman canım sen içini ferah tutmaya çalış (kıskanç biri olarak zor olduğunu bilsemde )nişanlanmayı bekle nişanlanınca kıza ayar çekersin alttan alttan

Öyle yapacagim artik. Belki de artik hic görmüyordur Dogru Düzgün ama uzakta oldugum icin hic bir Zaman emin olamiyorum iste. En iyisi gidip vakti gelince duruma el atmak :) Tesekkür ederim

Yardımsever bir durum göremedim gayet yılışıkça davranışlar. Millet kocasına sevgilisine böyle yılışan biri olsa ortalığı yıkar burada gelmiş polyannacılık oynuyorlar. Madem sizin gitme ihtimaliniz yok o zaman fazla da yapacak bir şey kalmıyor. Nişanlanınca karşılaştığınızda açık açık söyleyin mesajların yersiz olduğunu. Bazı insanlar imadan anlamaz dan dan yüzüne söylemek gerekir. Ama şu pozisyonda çok da yapacak bir şey yok. Sevgilinizin de bu işi yapsaydı on kere yapacağını düşünüyorum. Durduk yerde eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmenin de alemi yok. İçinizi ferah tutun. Allah tamamına erdirsin. Mutluluklar dilerim.

Tesekkür ederim, cok haklisiniz. Kimse sevdigi insana bu Kadar yakin davranan bir karsi cinsi Kabul etmez, anlayis göstermez. Ben de daha cok sorup sevgilimi bunaltmamak, onu aklinda olmayan seylere yönlendirmemek icin konuyu sürekli acmak istemiyorum. Yeterince tartistik zaten, ikimiz de biktik bu mevzudan. Bazen ara ara annesine veya kiz kardesine caktirmadan soruyorum bi degisiklik var mi diye o Kadar. Eminim ki nisanlandiktan sonra onun da o Kadar yüzü olmayacaktir, kendisi hakkinda olan düsüncelerimi biliyor sonucta. Eger aksi olursa ben lafimi zaten esirgemem, gerekirse de dediginiz gibi acik acik söylerim her seyi.
Iyi dilekleriniz icin cok tesekkür ederim :)

Uzak değil yakınında tut ilk açıkta yolla kızı

en nefret ettiğim insan tipi işte bir insanın hayatında biri varsa ne bu çaba ne bu yılışıklık ? canim nişan yapın bian önce aynı ortamda denk geldiğinizde de bi güzel nispetini yap

Anlattıklarına göre kız oldukça yüzsüz hani sadece yurtta denk geldikçe görüşüyor desen abarttıgını söylerdim de yok cidden yüzsüz. Beş yaş büyükmüş acaba ne umuyor ne bekliyor bilmiyorum yani ailesinin dibine girmeler filan. Farkında mı degil acaba yaptıgının anlamadım ki. Sen elinden geleni yapmışsın daha yapabileceğin pek birşey yok gibi.

Anladım canım basta bunları yazmamıssın bız bılemeyız sadece ılk mesajına ıstınaden yrum yapmıstım bu halde tek caren kızı karsına alıp knusmak baska turlu olmz

Ben olsam gereksiz yere icimi kemiriyor olabilme ihtimalini dusunurdum.
Giderdim kizla gorusurdum.
Baktim gozum tutmuyor o zmn bi plan yapardim..ama yani bi tanirdim kizi, belkide zararsiz birisidir.

Dostunu yakın tut düşmanını daha yakın diye bir söz VR canım

Kendin söylüyorsun samimiyet erkek arkadaşına özel değilmiş, herkese aynıymış. Yanı seni gerecek, şüphelendirecek bir durum olmamış ki şimdiye kadar anlattıklarında. Bence hata ediyorsun, kızla tanışıp hatta sen de biraz samimiyet ilerletmeliydin ki o Zaman kendin gözlemlersin şüpheye düşülecek bir durum var mı diye.

Bilemiyorum hanımlar aklım çok karışık sevgilim her yurda döndüğünde bi delikten o kız çıkar mı acaba diye düşünüyorum. Psikopat gibi de takip etmek istemiyorum. Artık bi gün gelir de konuşma fırsatım olursa kendim söyleyeceğim herhalde uzak durmasını. O zamana kadar da böyle bekleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…