Arkadaşlar bu konumda bi önceki açtıgım konunun yaşandığı akşam oldu.annemin evinde oturuyoruzz.babam amcasının oğlunun alıp gelmiş.eşimi bekliyoruz yemek için.neyse oda geldi.masaya oturduk yemek yiyoruz.yemek bitti mutfaga gittim eşimde geldi hadi kalkalım dedi bende tamam dedim.kimmiş bu lavuk dedi (aynen böyle)bende babamın amcasının oğlu dedim.sonra ( her zaman masada kısa oturan sen bu akşamda yemek yiyesin geldi bi kalkamadın masada dedi bana) soruyorum bu ne demek nasıl terbiyesizlikk.ortamı germedimm eve gitmemizi bekledimm.yolda giderken ipler koptu zaten.bu adam hastamı anlamadım.yahu sohbet etmiyoruzz.annem var babam var ailecek yemek yiyoruz ne var bunda böyle laf sokacak.duyanda baska bişey yaptım zannedecekk.böyle düşüncesizlik olurmuu yaa. bir önceki konumun ve bunun bugun annemdeyim ve biraz önce bana msj çekti ( ben bugun oraya gelmeyeceğim işten direk eve geleceğim ister gel işter dur kafana göre takıl nasıl istersen öyle yap dedi) hiç bi cvp vermedimm sizce bu akşam eve gideyimmi burdamı kalayımm .aslında içimden hiç gitmek gelmiyorr ne yapsam bilmiyorum