Bu szde bir ee, bir kadna sylenir mi

gideceğim ama bi faydası olmayacak biliyorum benimki 2 tatlı söze kanan cinsten değill gideceğim ama hiç konusmayacagımmm

bu adam nasıl eğitilir bulamadım.Allah sana bol sabır ,eşine de akıl versin.hiç böyle kaba birini okumadım burda.nasıl hitab ediyo,nasıl konuşuyo öyle.ben konuşmakla adam olacağını da sanmam böyle birinin.acaba hayatında biri var da seni bezdirmeye mi çalışıyo.ne demek ister gel ister kal orda.bunun altında kıskançlıktan öte bişi var.ya kadın ya da bu adam hiç ama hiç eğitilmemiş

gideceğim ama bi faydası olmayacak biliyorum benimki 2 tatlı söze kanan cinsten değill gideceğim ama hiç konusmayacagımmm[/QUOTE çok ıyı anlıyorum senı,böyle anlamsız kıskançlıklar (eger adı kıskanclıksa)kadının ruhunu zedeler gururunu kırar,ben eşimle sevgılıyken böyle kıskanclıklar yapması hoşuma gıderdı ama evlenınce farklı oluyo güvenilmez kadın muamelesı görmek cok yıpratıyo ınsanı..kendımden bılıyorum bu renk gıyme makyaj yapma o koca küpelerı takma,dısarda elim yanlıslıkla sacıma gıtsın sacınla oynama hatta bı ara abarttı kız arkadaslarımdan bıle kıskandı benı,bende ıkna etmeye calısıyorum destek alsın dıye.ALLAH KOLAYLIK VERSIN BIZIM GIBILERE..:1no2:

Çok kırıcı sözler bunlar. Böyle insanların yüzüne bakılacak gibi değil ama en azından bir süre dönmeyip cezalandırılması gerekiyor.
Hem hastalık derecesinde kıskanç hem de kaba. karakter ve yetişme tarzından kaynaklanan tavırlara doktorların veya psikologların çözüm bulduğunu hiç görmedim.

erkeklerin hepsi böyle salak inan
en iyisi evlenmemek aslinda
bekarlar doğru yolu bulun ve evlenmeyin sakinzemuszemus

sen nie evlendin...:icecream:

umarım kötü bi durum olmamıştır...
Burnundan kıl aldırmayan erkek tipi resmen:kızgın:
Allah yrdımcın olsun canım:teselli:

kıskanç insanı idare etmek çok zordur sanırım annende kalma bence
eve git işler dahada kötü olmadan

bence kendisi de rahatsız aslında düşüncelerinden, keza söylediklerinden..
düşünüyorum ki; böyle anlam taşımayan laflar ancak, istemsiz sarfedilebilir
bilir söylenmemesi gerektiğini.. ama kontrolsüzce söyler işte..
sinirlendiği bir durum var ortada ve düşüncelerinde biriktiyor,
size de taşırıyor..
gurur ön plana çıkınca özür de dilenemiyor..
eşin de bu girdaba takılmış gibi..
kendiyle cebelleşmesi, kendini karşısına alıp kontrolünü sağlaması lâzım..
kendi içinde düşünebilir,yaşayabilir.. bu düşünceden rahatsız ise engellemeye çalışır.. değilse rahatsız olmaya devam eder.. kendisini ilgilendirir..
ama size yansıtamaz.. heleki imâ..
yersiz öfkeyi kontrol edememek derim..

konuyu konuşup, anlaşıp, netleştirip
aynı olay nüksettiğinde de anlaşılan üzerinden hareket etmek.. bu yani..
yapabilene ne mutlu..

Diğer konunu da okudum canım, ikisi üzerine eşin için söylenecek tek söz var:

Kendine güvensizlik boyutunda kıskançlık...

Teşhisi bu... Sana ne yapmak düşer inan bilmiyorum, gidip eşine her dakika "seni seviyorum , inan buna" , " senden başkasına bakmam" filan mı diyeceksin.. O zaman da ikna olabilecek bir kişiye

benzemiyor.. Sen hiçbir erkek sineğin bile olmadığı bir yerde yaşarsan belki...

arkadaslar evet dün aksam veime gittim eşim geldiğinde uyuyordum kapıyı caldı gittim açtık tekrar yattım.oda hiç konusmadı zaten direk gitti oturma odasına yattı zaten kavga aksamıda beraber yatmamıstık dün aksamda gitti baska yerde yattı.(önceden kavga etsekte ayrı yatmazdık) sabah kalktı yine üstünü giydi ve cekti, gitti hiç konusmadı bende konusmadım..sonuc buu neden karsına alıp konusmadın diyeceksiniz biliyorum ama bunu yaptık defalarca anlamıyooooo daha kötü oluyoo.bu kez ikimizde sustuk bakalım ne olacak.offofff

canım bu durumda olmana inan çok üzüldüm gerçekten çok sabır gerektiriyor eşinle yaşamak için.
döndüğünde bak ben ne dersem yapıyor yine tıpış tıpış geldi oda anladı yaptığının yanlış olduğunu falan diye düşünebilir tatlım.
senin bir suçun yokki neden bu kadar alttan alıyorsun.
eşinin hangi konuda kendine güvensizliği var önce sen bunu çözmeye çalış ve o konuda onu motive et.buna cinsellikte dahil.bilmiyorum inşallah doğru anlamışımdır...

bu arada diğer konularını da okudum arkadaşım eşim cidden çok kaba lavuk mavuk diyo ya millete asıl lavuk aynada bi görse (kusura bakma biraz sert oldu ama) kıskançlığı cidden hastalık boyutunda bence bi psiklojik tedaviye ihtiyacı var bunun böyle adamlar 40 ından sonra rahat bırakıyolar kadınları genelde babamdan biliyorum babam annemi eşya almak için dükkana sokmazmış vitrinden beğendirirmiş sonra eve götürürmüş ve alıp gelirmiş sanki tezgahtar annemi yiyecek cahillikten oluyo bunlar annemde çok çekmiş gençliğinde

canım bır oncekı konunu da okumustum ama hanı demıstım baska bı sorun mu vardı moralı mı bozukdu da senınle ugrastı ama...esın cok patavatsız canım kusura bakma.sana da aılene de hıc saygısı yok... lavukmus,cok ayıp ya kımse kımseyı sevmek zorunda degıl elbet ama en azından saygı duyulması gerektıgının kanısındayım...kı bu esının yakınlarıysa.sen bılırsın canım ama ben olsam gıtmem.aılemden her kım olursa olsun onlara saygısı olmayan saygısızlık eden adamın bana da saygısı yoktur.olmasında zaten.ınceldıgı yerden kopar....

walla esıne pesssss dıyorum

senıde doldurmak ta ıstemıyorum ama arkadasım ısın çok zor
allah sabır versın dua et
ben olsam bosanırdım dıyenlere de sunu dıyorum BEKARA HANIM BOSAMAK KOLAY GELIR ALLAH SABIR VERSIN Dıger yazınıda okudum zor

arkadaslar evet dün aksam veime gittim eşim geldiğinde uyuyordum kapıyı caldı gittim açtık tekrar yattım.oda hiç konusmadı zaten direk gitti oturma odasına yattı zaten kavga aksamıda beraber yatmamıstık dün aksamda gitti baska yerde yattı.(önceden kavga etsekte ayrı yatmazdık) sabah kalktı yine üstünü giydi ve cekti, gitti hiç konusmadı bende konusmadım..sonuc buu neden karsına alıp konusmadın diyeceksiniz biliyorum ama bunu yaptık defalarca anlamıyooooo daha kötü oluyoo.bu kez ikimizde sustuk bakalım ne olacak.offofff

allah yardımcın olsun tatlımm

ben kesınlıkle şuna inanıyorum insanların içi neyse karşısındakınıde aynı gıbı goruyor benım esımdede var bu aklıma gelmeyen içimden gecmeyen şeylerı sacmalıyor zaman zaman hıç takma derım kıskançlıgın dozu aşmış ...

hayirr sakin gitmee bakk bu seferde diyecek ki bak gördün mü ben sana böyle böyle yaparim yine evine gelirr böylee oturursun adam akilli der... gitme! seninde neler yapabilecegini onsuz olabilecegini görsün!

Arkadaşlar bu konumda bi önceki açtıgım konunun yaşandığı akşam oldu.annemin evinde oturuyoruzz.babam amcasının oğlunun alıp gelmiş.eşimi bekliyoruz yemek için.neyse oda geldi.masaya oturduk yemek yiyoruz.yemek bitti mutfaga gittim eşimde geldi hadi kalkalım dedi bende tamam dedim.kimmiş bu lavuk dedi (aynen böyle)bende babamın amcasının oğlu dedim.sonra ( her zaman masada kısa oturan sen bu akşamda yemek yiyesin geldi bi kalkamadın masada dedi bana) soruyorum bu ne demek nasıl terbiyesizlikk.ortamı germedimm eve gitmemizi bekledimm.yolda giderken ipler koptu zaten.bu adam hastamı anlamadım.yahu sohbet etmiyoruzz.annem var babam var ailecek yemek yiyoruz ne var bunda böyle laf sokacak.duyanda baska bişey yaptım zannedecekk.böyle düşüncesizlik olurmuu yaa. bir önceki konumun ve bunun bugun annemdeyim ve biraz önce bana msj çekti ( ben bugun oraya gelmeyeceğim işten direk eve geleceğim ister gel işter dur kafana göre takıl nasıl istersen öyle yap dedi) hiç bi cvp vermedimm sizce bu akşam eve gideyimmi burdamı kalayımm .aslında içimden hiç gitmek gelmiyorr ne yapsam bilmiyorum :(

:1shok:

bunun adı kıskançlık değil terbiyesizlik bence

evet arkadaslar dün aksam annemde kaldım eve gitmedim o işten cok gec gelecekti bende eve gitmeye gerek duymadım ve beni saatt 10 gibi aradı pat diye( ben sensiz yapamıyorumm,ben 2 gündür ağlıyorum senden ayrı odada yatarken,ben seni cok seviyorum vs.vs böyle laflar söyledi ben isee her zaman bende seni seviyorum derdim ama bu kez demedim ve sustum dinledim.bende( biz keyiften böyle olmuyoruzz bi dön kendine bakk sevgii bu hale getiren sensiz,çok hataların var senin söylediğin laflar bi kocanın eşine söyleyeceği laflar değil..bi düşün dedimm zaten knt azdı kapandı.evet 3 saat sonra eve gideceğim cocugu tekrar doktora götürmek zorundayız beraber.ve biliyorumm yine yaptı kırdı söylediii şımdide yanasmaya barısmaya calısacak eve gidincee ama içim den onunla bunları tartısmak dahi gelmiyo inanın laf anlatmaktan yoruldum.konusacagım aklımda söyleyeceğim seyler ama sizinde fikrinizi almak isytedim sizce neler söylemeliyim...kızlar siz olsanız ne yapardınızz

Back
X