evet arkadaslar dün aksam annemde kaldım eve gitmedim o işten cok gec gelecekti bende eve gitmeye gerek duymadım ve beni saatt 10 gibi aradı pat diye( ben sensiz yapamıyorumm,ben 2 gündür ağlıyorum senden ayrı odada yatarken,ben seni cok seviyorum vs.vs böyle laflar söyledi ben isee her zaman bende seni seviyorum derdim ama bu kez demedim ve sustum dinledim.bende( biz keyiften böyle olmuyoruzz bi dön kendine bakk sevgii bu hale getiren sensiz,çok hataların var senin söylediğin laflar bi kocanın eşine söyleyeceği laflar değil..bi düşün dedimm zaten knt azdı kapandı.evet 3 saat sonra eve gideceğim cocugu tekrar doktora götürmek zorundayız beraber.ve biliyorumm yine yaptı kırdı söylediii şımdide yanasmaya barısmaya calısacak eve gidincee ama içim den onunla bunları tartısmak dahi gelmiyo inanın laf anlatmaktan yoruldum.konusacagım aklımda söyleyeceğim seyler ama sizinde fikrinizi almak isytedim sizce neler söylemeliyim...kızlar siz olsanız ne yapardınızz
ben bu konuya yorum yapamıyacagım.cunku canım esınle olan sorunlarını bırbırınızı sız tanıyorsunuz oyuzden sen ne dıyecegını bılırsın zaten.

senı yaptıgı hatalarla kırdıgı sozlerle kaybetme korkusu dussun ıcıne de sana gerektıgı gıbı davransın..umarım hersey yoluna gırer canım... :teselli: :1hug: