- Konu Sahibi aynalipabuc
-
üniversitedeyken yurtta odada 3 kişi kalıyorduk...bir arkadaşımızın rahatsızlığı vardı galiba.aslında ne olduğunu tam bilmiyorum ama sindirimle ilgili.sınav dönemleri filan gece kalktığımızda diğer arkadaşımla ,o kız uyurken gaz kaçırırdı.biz de rahatsız diye pek bir şey demez güler bazen dalgaya vurup onunla dalga geçerdik...ondan mı nedir bilmiyorum...şimdi bende takıntı oldu.odada birileri var da uyumuyorlarsa ben asla uyumuyorum yanlarında veya bir otobüse bindiğimde gece yolculuğu yapacaksam yine uyumuyorum.ya bende de olursa rezil olursam diye...buraya kadar önemli değil çünkü ben bekarım ayrı bir odam var rahatça uyuyorum.ama nişanlıyım.evlendiğimde ne olacak.sizde de bu takıntı var mı acaba? Evli bayanlar nasıl alıştınız?amaaaan olağan şeyler bunlar kaçarsa kaçar mı diyosunuz yoksa benim gibi olan var mı?
canım aynen bende dikkat ediyorum..ama bende şişkinlik problemi olmaya başladı şiş bi şekilde uyuyorum o yüzden takıntı oldu sanırım...
Güzelim sen bi evlen cicim ayları geçince eşin senin yanında neler neler yapacak nasıl rahat davranacak görünce zaten kendiliğinden rahatlar mışıl mışıl uyursun merak etme
canım buralarda bi topik vardı,eşinize en son ne zaman rezil oldunuz diye. oraya bi göz atmanı tavsiye ederim zira hepimizin nerdeyse bu konulardan müzdarip olduğunu gördüm. çok eğlenceli okumasıayrıca erkekler hiiç takmıyor kendileri yapınca ama sen yapınca garipsiyorlar nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?