Bu takıntı herkeste var mı?

aynalipabuc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
52
0
36
Sakarya
üniversitedeyken yurtta odada 3 kişi kalıyorduk...bir arkadaşımızın rahatsızlığı vardı galiba.aslında ne olduğunu tam bilmiyorum ama sindirimle ilgili.sınav dönemleri filan gece kalktığımızda diğer arkadaşımla ,o kız uyurken gaz kaçırırdı.biz de rahatsız diye pek bir şey demez güler bazen dalgaya vurup onunla dalga geçerdik...ondan mı nedir bilmiyorum...şimdi bende takıntı oldu.odada birileri var da uyumuyorlarsa ben asla uyumuyorum yanlarında veya bir otobüse bindiğimde gece yolculuğu yapacaksam yine uyumuyorum.ya bende de olursa rezil olursam diye...buraya kadar önemli değil çünkü ben bekarım ayrı bir odam var rahatça uyuyorum.ama nişanlıyım.evlendiğimde ne olacak.sizde de bu takıntı var mı acaba? evli bayanlar nasıl alıştınız?amaaaan olağan şeyler bunlar kaçarsa kaçar mı diyosunuz yoksa benim gibi olan var mı?

valla ben takmıyorum,taksamda ne yapacağım ki???uyanıkken kesinlikle dikkat ederim eşim yada diğer insanların yanında ama uyurken nasıl engel olabilirim

canım aynen bende dikkat ediyorum..ama bende şişkinlik problemi olmaya başladı şiş bi şekilde uyuyorum o yüzden takıntı oldu sanırım...

doktora gittim canım hiçbir şeyim yokmuş...ama bu durum çok kadında var dedi doktor.stresle ilgiliymiş galiba....

Güzelim sen bi evlen cicim ayları geçince eşin senin yanında neler neler yapacak nasıl rahat davranacak görünce zaten kendiliğinden rahatlar mışıl mışıl uyursun merak etme

ben gece uyurken (daha doğrusu sevgilim uyurken) arada kaçırıveriyorum(!) valla. duyuyorsa rezil olmuşumdur.
kasti şekilde yapılmadıkça sorun yok bence.
ama yemekten sonra hiç gizleme gereği duymadan geğiren, balon gibi hava kaçıran birini de çok kaba bulurum, itici gelir.
onun dışında hepimiz insanız, olur böyle şeyler...

Bende çok takarım bu gibişeylere ama eldende birşey gelmiyor evlenince ne yapabilirimki mecbur doğal bir olay deyip kendimi kasmamayı öğreneceğim.

iyi insanın içinde kötü şey durmaz şekerim valla biz pek dikkat etmezdik zaten eşimle hele şimdi hamileyim ağrım olmasın diye karnımı ovan gazım çıkınca da sevinçten havalar uçan bi kocam var. yani evlendikten sonra herşey değişiyo. ben eşimi bütün gece pırtlasada çoooook seviyorum o da beni

Aayy çok komiksiniz valla :) Kime ne için rezil olacaksınız ki Bundan daha doğal ne olabilir hayatta. Ben evliyim ve çok rahatım bu konuda ve eşimde öyle. Bence bu kadar sorun etmeyin hatta hiç etmeyin :)

valla sen yazana kadar boyle bı dusunce bıle aklıma gelmemıstı ama ben genede dayanamam uykum varsa yatarım

Güzelim sen bi evlen cicim ayları geçince eşin senin yanında neler neler yapacak nasıl rahat davranacak görünce zaten kendiliğinden rahatlar mışıl mışıl uyursun merak etme

bende katiliyorum, ve ekliyorum. kimin yaninda rahat davranacaksin kocanin yaninda degilse? valla ben cok dogal ve rahat :)))) hele cocuklariniz olsun var ya,, gulup gececeksin bu takintilarina :)

Cnm benm tamam normlde yapılmasndan ypmaktanda nefret ederim ama yatarkende napcsksn yanı bende yapıomusum eşimde yapıo bndan dha dogal ne var uyurken brı kasmayalım kendımızı zaten gun boyu bayan oldugumuz ıcın kendımızı her konuda engellıyoruz bari gece rahat olalm.

canım buralarda bi topik vardı,eşinize en son ne zaman rezil oldunuz diye. oraya bi göz atmanı tavsiye ederim zira hepimizin nerdeyse bu konulardan müzdarip olduğunu gördüm. çok eğlenceli okuması ayrıca erkekler hiiç takmıyor kendileri yapınca ama sen yapınca garipsiyorlar nedense

valla bende takılmıyorum evlendiginde de karı koca arasında herşey olur..sende onunki ni duyarsın hiç bişey olmamış gibi yaparsın ne var canım insanlık hali bu hasta olmaya gerek yok..

ya kadınları osurmaz sanıyolar heralde hoslanmıyolarsa gıdıp şişme kadınla evlensınler bız de ınsanız

aaaman takma canım... insanlık hali kasti yapılmadığı sürece.. daha neler göreceksin evlenince erkekler çok rahatlar..
hem ameliyat olan bir hastaya doktor ilk önce gaz çıkarabiliyomusun diye sorar.. hiç takıntı yapma.. benim kaynana tuvalete kaçar öyle bir durum hissedince ve çok komik olur.. e tabi cüsse 95kilo olunca sesler de ona göre çıkıyor.. ya da wc gittiğinde resmen abartısız bomba düşmüş gibi oluyor :)

ufacık bir pırttan bişi olmaz takma hiç

vucudun verdiği fizyolojik birşey için birileri dalga geçiyorsa bu çok çocukça... ayrıca nişanlınızla bir can oalcaksınız nasıl bir düşüncedir ya yanında bunu yaparsam demek

zamanla kocan sana sende ona neler yapacaksınız. iki bedenin tek olmasıdır evlilik.insanlık halidir en başta.
iğrençlik olsun diye ben kardeşime neler yaparım hala bi anımı anlatayım
11 yaşlarında babam hacdan geldi tabiki hurma bol. hurma da çok yendiğinde gaz yapıyor demekki kardeşimle benim karınlar şişti arada kaçıyor ve acayip kokuyor.ben yedim yedim karnım oldu davul bir saldım ve odadan kaçtım kapıyıda kilitledim kız içerde boğuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…