Bu takıntı herkeste var mı?

olsa ne olacak ewindede rahat edemiorsan nerde edeceksin insanlik hali:) takinti yapacak bisey yok bence:))

olsa ne olacak ewindede rahat edemiorsan nerde edeceksin insanlik hali:) takinti yapacak bisey yok bence:))

tabi insanlık hali ona bişey dediğim yok canım ama ne bileğim yanımda gaz çıkartan bir adam o satten sonra bana pekte çekici görünmezdi heralde kaçar falan tamamda bide bilerek yapanlar var ayyhhh ben istemem şahsen ......eminim eşimde istemez o yüzden benimde takıntım bu napim

bencede gündüz olabildiğince dikkat edilmeli..
ama gece bilinç yerinde değilkeeeenn;

sabaha kadar dens dens dens

hey allam çok güldüm yorumlara bu arada

1 senelik evliyim dikkat ediyorum kaçırmamaya ama bi keresinde çok komik bişe oldu eşimle tv seyrediyoduk sonra o ayağa kalktı odadan çıkıcaktı benmde odanın kapısına sırtım dönüktü kapı açıldı ve sonra kapandı tabi ben odada kimse yok rahatlığıyla ohhhhh zırtlattım arkamı bi döndüm ne görim adam arkamda gülmekten yıkılıyo bi bozuldum bi bozuldum anlatamam ya :78: ama aklıma geldikce gülerim

bu konuda takıntılı olanlardanım ben de...4 yıldır evliyim ve çok şükür eşimin yanında yanlışlıkla da olsa olmadı, eşim de aynı şekilde dikkatlidir...yalnız 3 yaşında bir kızımız var onun da artık öyle bir durumda ortamdan kaçması çok güldürüyor bizi...yalnız o koltuğun arkasına saklanıyor ve ordan pırt diye bir ses geliyor sonra çıkıyor ve gülerek annecim ben pıyyt yaptııııım)))) demesi öldürüyor beni:))

belki bende alışınca öyle olurum.umarım olurum:44: neden bilmiyorum takıntı oldu.hatta bazen öyle ki uyanıveriyorum noluyor diye:90:

Rahat ol ya ayıp değl günah değil arkadaşların da dediği gibi erkekler yapınca normal oluyoda kadınlar yapıncamı anormal oluyo :) En güzeli sevdiğinin yanında kocanın yanında herkesin yanında olmadığın kadar rahat olmalısın ki huzurlu olasın. Yoksa kocanında yanında rahat olamayacaksan ne işi var öyle kocanın senin yanında :))

bence insan eşinin yanında kendiyel başbaşayken yaptığı herşeyi yapabilmeli,o zaman evlilik çekilir.. kasmadan,samimi... valla ben de eşim de bu konuda çok rahatız, kesinlikle ayıp falan değil,insanın doğasında olan bişey doğal olarak yaşanmalı... tabii ki her yerde değil :))

Çokkk güldümmm yorumlaraaa bencede doğal ama ben alenen aşikare yapılmaması taraftarıyım :76: bigün sözlümle sohbet ederken böyle bir konu açıldıı dedim yani ben çok kasıntıyım böyle mevzularda hiç rahat olamam hayatım dedim oda olurmu öyle şey canım neolursa olsun kendini hiçbi konuda kasma ben senin kocan olucam benim yanımda rahat olmıycanda nolcakk gülerrr geçeriizzz dediiii hatta güzel şeyler bunlarrr falan dediii oyy yavrum benim yaa yok ama ben yapamammm herhaldee offf pufff

bendede var bu..ama korkudan değil sadece yolculukta uyuyyamam o kadar..yada biri varsa yanımda çünkü onuda uyutmam konuşmak isterim sabaha kadar:)uykundan olma uyuyoken insan kendinimi biliyoki yavv:)))hem o arkadaşın doğal gada çalışıyorsa sende çalışmak zorunda değilsin..korkma olmaz..asıl böle bişeyden kaçtıkça olur unutma..

nasılllll ,ayıp değilmi???:)))) yolda cart curt gitsin o zaman arkadaş yırtık poşet gibi:))) ya askerlik arkadaşı gibi koca yanında yapmak bana iğrenç gelior..farkında olmadan olursa bişe demem bnm yanımda yapılsa bile öle hatayla gülerim bile ama ble bile tiksindirir beni..ııııyyyyyyyyyy((
öten erkekten uzaklaşmama sebeptir benim:)))ama siz doğalgaz hattını döşemişiniz galiba evinize güle üle kllanın:)))

ben asla takmam böyle şeyleri

uyurken bide onu mu düşüncem

ama uyanıkken asla öyle bir şey yapmam yanımda yapılması da istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…