Bu takıntıyı nasıl yenebilirim sizce

Kamrhan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
1.609
451
73
26
Hanımlar ben çocuklugumdan beri gece yatarken dolap kapısı ve odanın kapısı açık olduğuna asla uyuyamam. Eşim yıllardır buna sesini çıkartmadan kabullendı ama artık canım kocam bu sıcakta bunalıyor ve bu takıntımı bırakmamı istiyor. Ama ben yenemiyorum o oda kapısı açıkken sanki biri varmış gibi geliyor. 2 çocuk annesi oldum ama sanki çocuk gibi davranıyorum. Giriş katında olduğumuz için sadece üstten açabiliyoruz camı o da yetmiyor malesef

Korkunun üstüne gitmek,bir anlık cesaretle bence en etkili yöntem.Belki bir kaç gece uyuyamazsın,ama sonra alışırsın.Biraz dişini sık yatağın içinde,kendini oyala.Zor gelir ama işe yarar.

Zor bir durum ,korkunun üstüne gitmek zorundasınız.Yetişkin olarak doğru argümanlar bularak beyninizi olumlu yönde etkilemek elinizde......

Aynı korku bende de var ve hiçbir şekilde yenemiyorum. Bir gece eşim benden sonra uyumaya geldiğinde kapıyı açık bıraktığını farkedip uykumdan uyandım korka korka gidip kapattım o derece. 😢

Oda kapısı kapalıyken çocukların sesini nasıl duyuyorsunuz?

Çocuklar sabah koşarak yanınıza gelmek istemezler mi?

Oda kapısı kapalıyken uyumak istemem, çok bunaltıcı oluyor bence eşin haklı, bzen yatılı misafir varken kapatıyoruz aşırı bunaliyoruz hele de yaz günü...çocuklar küçükken ne yapıyorsunuz peki

Oda kapısı kapalıyken çocukların sesini nasıl duyuyorsunuz?

Çocuklar sabah koşarak yanınıza gelmek istemezler mi?
Evet haklısınız bu yüzden üzülüyorum da bebeğim benimle uyuyor kızım uyuyunca yatağa geçiyorum. Sabah uyanınca kendi geliyor yanıma gece de uyanmıyor

Oda kapısı kapalıyken uyumak istemem, çok bunaltıcı oluyor bence eşin haklı, bzen yatılı misafir varken kapatıyoruz aşırı bunaliyoruz hele de yaz günü...çocuklar küçükken ne yapıyorsunuz peki
Valla çok haklısınız bu sıcaklarda daha çok bunaltıcı ama bu korkumu yenemiyorum. Kızım blzimlrnuyuduğu için 2. Kızım olunca odasına alıştırmaya çalışıyorum

Evlenmeden önce ben de öyleydim. Sonra eşim beni alıştırmak için ben derin uykuya geçince kapıyı açmaya başladı. Ben tuvalete falan kalkınca kapatıyordum sonra uyku sersemi unutmaya başladım 😂 sonra eşim güvensiz hissettiğin için oluyor ben burdayım seni uyutacağım falan gibi cümlelerle kapıyı açık bıraktı o şekilde alıştım. Kedilerimiz olduğu için kapıyı kapatmak sıkıntıydı alışırsınız 1 hafta sürmüyor.

Evlenmeden önce ben de öyleydim. Sonra eşim beni alıştırmak için ben derin uykuya geçince kapıyı açmaya başladı. Ben tuvalete falan kalkınca kapatıyordum sonra uyku sersemi unutmaya başladım 😂 sonra eşim güvensiz hissettiğin için oluyor ben burdayım seni uyutacağım falan gibi cümlelerle kapıyı açık bıraktı o şekilde alıştım. Kedilerimiz olduğu için kapıyı kapatmak sıkıntıydı alışırsınız 1 hafta sürmüyor.
Benim eşim gece vardiyasında da çalıştığı için tek kalıyorum şimdi o varken kapı açık alışmaya çalışacağım o yokken tekrar başa saracak

Benim eşim gece vardiyasında da çalıştığı için tek kalıyorum şimdi o varken kapı açık alışmaya çalışacağım o yokken tekrar başa saracak
Alışırsanız başa sarmıyor benim de eşimin şehir dışına gittiği zamanlar var.
Aile evinde anamla kavga ederdim kapımı açık bıraksa çok takıntılıydım sizi anlıyorum 😂

Kapıyı tam kapatmak yerine ufak ufak aralık bırakarak alışmaya çalışsanız..
Çünkü bende de tam tersi kapıyı kapatınca uyuyamama problemi vardı, acil birşey olsa o kapıyı açamayacakmışım gibi hissederdim.

Bu takıntı bende de var kapılar kapalı olacak illa ama bu sıcaklarda zorlanıyoruz😅 tam açık olmasa da hafiften açmaya çalışıyorum eşim evdeyken mecbur. Evde eşimle benden başka kimse de yok aslında kapı açık olunca sanki bir şey olurmuş gibi geliyor garip bir takıntı evlenmeden önce de annemler söylenirdi kapını hep kapatıyorsun bunalmıyor musun diye 🤷🏻‍♀️

Arada koridorda bir ışık varsa onu açık bırakarak uyumayı deneyin isterseniz

Alışırsanız başa sarmıyor benim de eşimin şehir dışına gittiği zamanlar var.
Aile evinde anamla kavga ederdim kapımı açık bıraksa çok takıntılıydım sizi anlıyorum 😂
Eşim uyuyunca hemen kapatıyorum adamcağız ter içinde uyanıyor yine bişey demiyor ama alışmam lazım ay çocuk gibi böyle üzülüyorum

Ben adamın yerinde olsam odamı. Ayırır pencere kapı. Açar yatardım
Sizin eşiniz sizin takıntılıgı olduğunuz konuda bırakıp sizi aksini yapar o zaman. 6 yıllık eşim birkere oflamadan beni bırakmadan benimle yatıyor siz ne kötü kalplisiniz

Sizin eşiniz sizin takıntılıgı olduğunuz konuda bırakıp sizi aksini yapar o zaman. 6 yıllık eşim birkere oflamadan beni bırakmadan benimle yatıyor siz ne kötü kalplisiniz
Bizim ev çok sıcak eşim çıkıyor balkonda yatıyor ben sevmiyorum içerde yatıyorum. Kötü kalple ne alakası var yapışık ikizmiyiz gidin piskolga görünün o zaman biz ne Yapabiliriz buradan

Back
X