Kızımda oğlan oğlumda kız çıkıyor tutanların tesadüf bence
monthcum,malesef 2 kızımda da erkek çıkıyor...şimdi beklediğim de kız çıkıyor...ayy tersi tutsa ne güzel olurdu
bende tutmadı yani 2 de 0
benim tuttu =)))))))))))))
Kızımda tuttu .Bakalım 2.ne çıkıcak burda erkek diyoooo
sahimi kızlar vallaha ben kime baktıysam tuttu tabiki tesadüf ama tutuncada denemek istiyo insan...yasınızı doğru hesapladınız değilmi bu çok önemli
ne bileyim canım bi de sen bak istersen, büyük kızıma 20 yaşında haziranda ; küçük kızıma 25 yaşında ekimde hamile kaldım ama erkek diyo31.01.1979 doğum tarihim büyük kız 12 mart 2000 ;küçük kız 26 temmuz 2005 doğumlu
sahimi kızlar vallaha ben kime baktıysam tuttu tabiki tesadüf ama tutuncada denemek istiyo insan...yasınızı doğru hesapladınız değilmi bu çok önemli
kızlar bu takvimi kime baksam tutuyo yasınızı doğru hesaplayarak bakın mesela benim doğum tarihim 28 ocak 1989 24 yasında oluyorum 24e bakıyorum sizde bu şekilde bakın takvim bu yorumlarınızı bekliyorum...
x:erkek o:kız
Eki Görüntüle 733379
benimde tutmadı cinsiyetni ögrenmeden bakmıştım kız diodu ama oglum olacak inşallah
demekki çok inanmamak lazımmış ben herkezde tutunca inanmaya baslamıştımYaşımı doğru hesapladım canım ya üzgünüm bende tutmadı
aa sahimi değişik cnm banada aynı geldi nette buldum bi kime baksam herkezde tuttu bi kişide bile tutmamazlık olmadı ama buradaki arkadaslarda tutmayanda varmonth canım bu benım takvımle aynı ama bazı yaslarda bazı aylarda farklılıklar ama toplasan 10 kadr yok degısıklık...
ayyy insallah cnm yaa çok sevinirim kızsa eğer benimde 1 oğlum var bide kızım olmasını çok istiyorum çünküilk iki çocuğum tutuyor canım şu anda üçüncüye hamileyim cinsiyeti belli değil takvime göre kız diyo inşallah öyledir iki böcekten sonra bi çiçek güzel olur
benim oğlumda tuttu
bunada kız diyor bakalım artık
cnm senin takvimi buldum bizimkilere ve aklımda kalanlara baktım hepsinde tuttu yahu
Eki Görüntüle 734392
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?