Doğuma Hazırlık bu takvim kime baktıysam tuttu sizdede tutuyomu kızlar bakın bakalım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

month

Guru
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
5.004
64
358
İstanbul
kızlar bu takvimi kime baksam tutuyo yasınızı doğru hesaplayarak bakın mesela benim doğum tarihim 28 ocak 1989 24 yasında oluyorum 24e bakıyorum sizde bu şekilde bakın takvim bu yorumlarınızı bekliyorum...
x:erkek o:kız

Son düzenleme:
monthcum,malesef 2 kızımda da erkek çıkıyor...şimdi beklediğim de kız çıkıyor...ayy tersi tutsa ne güzel olurdu

bende tutmadı yani 2 de 0

Kızımda oğlan oğlumda kız çıkıyor tutanların tesadüf bence

monthcum,malesef 2 kızımda da erkek çıkıyor...şimdi beklediğim de kız çıkıyor...ayy tersi tutsa ne güzel olurdu

bende tutmadı yani 2 de 0

sahimi kızlar vallaha ben kime baktıysam tuttu tabiki tesadüf ama tutuncada denemek istiyo insan...yasınızı doğru hesapladınız değilmi bu çok önemli

sahimi kızlar vallaha ben kime baktıysam tuttu tabiki tesadüf ama tutuncada denemek istiyo insan...yasınızı doğru hesapladınız değilmi bu çok önemli

ne bileyim canım bi de sen bak istersen, büyük kızıma 20 yaşında haziranda ; küçük kızıma 25 yaşında ekimde hamile kaldım ama erkek diyo 31.01.1979 doğum tarihim büyük kız 12 mart 2000 ;küçük kız 26 temmuz 2005 doğumlu

evet cnm sende tutmadı...burda yas ve hangi ayda hamile kalındığını tam bilmek önemli

benimde tutmadı cinsiyetni ögrenmeden bakmıştım kız diodu ama oglum olacak inşallah

month canım bu benım takvımle aynı ama bazı yaslarda bazı aylarda farklılıklar ama toplasan 10 kadr yok degısıklık...

ilk iki çocuğum tutuyor canım şu anda üçüncüye hamileyim cinsiyeti belli değil takvime göre kız diyo inşallah öyledir iki böcekten sonra bi çiçek güzel olur

benimde tutmadı cinsiyetni ögrenmeden bakmıştım kız diodu ama oglum olacak inşallah

Yaşımı doğru hesapladım canım ya üzgünüm bende tutmadı
demekki çok inanmamak lazımmış ben herkezde tutunca inanmaya baslamıştım
month canım bu benım takvımle aynı ama bazı yaslarda bazı aylarda farklılıklar ama toplasan 10 kadr yok degısıklık...
aa sahimi değişik cnm banada aynı geldi nette buldum bi kime baksam herkezde tuttu bi kişide bile tutmamazlık olmadı ama buradaki arkadaslarda tutmayanda var
ilk iki çocuğum tutuyor canım şu anda üçüncüye hamileyim cinsiyeti belli değil takvime göre kız diyo inşallah öyledir iki böcekten sonra bi çiçek güzel olur
ayyy insallah cnm yaa çok sevinirim kızsa eğer benimde 1 oğlum var bide kızım olmasını çok istiyorum çünkü
benim oğlumda tuttu
bunada kız diyor bakalım artık

insallah kızdır cnm yaa inannın oğlu olup kızı olacaklara kendimin olmuş gibi çok seviniyorum çünkü anlıyorum bende çok istiyorum

cnm senin takvimi buldum bizimkilere ve aklımda kalanlara baktım hepsinde tuttu yahu
Eki Görüntüle 734392

canım be bu takvımı cok denedım tutyor birde duramdım bıo ıle karşılaştırdım kendımde bıo da erkeğe yatkın yada erkek dedıgı aylarda bu takvım erkek gosterıyor.Bıo kızdaykende kız gösteriyor ama ben yinede cok fazla kaptırmak istemiyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…