ilk iki çocuğum tutuyor canım şu anda üçüncüye hamileyim cinsiyeti belli değil takvime göre kız diyo inşallah öyledir iki böcekten sonra bi çiçek güzel olur
Kizlar bakip gecmeyin tutuyosa yada tutmuyosa yazin
evet cnm bitirilen yasa göre dolu dolu yasınız olmalı,sendede tuttu demek denizcim benim oğlumdada tutuyo 2. için benim agustostan ocağa kadar kız görünüyo ama eylül ekim ayı suzan arkadasımız iyonlardan dolayı erkek ayları yazmış buda bende tutuyo görümcemdede tutuyocnm bnm ıkı oğlumda da tutuyorrrrr..... eylulungulu nun takvımınde de tutuyor..
kızlar bıtırdıgınız yaş cok onemlı o yaşa bakılacak.. yenı gırdgınız yaş degıl
insallah kalbindeki olur cnmBenim erkek görünüyor takvime göre ama başka takvimlerde kız yazıyor bakalım daha çok küçük cinsiyeti belli değil
pardon bitirdiğim yaşa bakılacakmış ona göre kız :)
sendede tutuyo demek cnm çogunluk tutuyo galiba:26:Eylulungulunun takwiminde de seninkinde de kizim tutuyo... ,suan hamileyim we henuz cinsiyeti belli diil..bi takwimde kiz cikio digerinde erkek:))
tutmayanda varmış ben napsam şimdi agustosu beklemesemmi:44:Benim de kızım için olan tutmadı... :44:
evet cnm bitirilen yasa göre dolu dolu yasınız olmalı,sendede tuttu demek denizcim benim oğlumdada tutuyo 2. için benim agustostan ocağa kadar kız görünüyo ama eylül ekim ayı suzan arkadasımız iyonlardan dolayı erkek ayları yazmış buda bende tutuyo görümcemdede tutuyo
insallah kalbindeki olur cnm
sendede tutuyo demek cnm çogunluk tutuyo galiba:26:
tutmayanda varmış ben napsam şimdi agustosu beklemesemmi:44:
Canım yaz ayları daha cok kz için uygun bence
Benim oğlumda Eylül ayındaki ilişki ile olmuştuuuuı
evet doğru diyosun cnm bende öyle düşünmüştüm insallah bu ay bırakıyorum korunmayı
bende de tutmuyor maalesef.. bitirdiğim yaş ve girdiğim yaş ikisi de kız diyor.. doktor erkek dedi.. gerçi takvimler birçoğunda tutarken benim yaramaz tüm takvimleri altüst etti
benim doğum tarihim 01.07.1983
son adet tarihim 12.06.2013
doğum yapacağım tarih 20.03.2014
haziranda hamile kalırken daha 29 yaşında idim öğrendiğimde 30 oldum
6. ay 30 yaş diye bakarsam erkek
6. ay 29 yaş diye bakarsam kız çıkıyor nasıl olacak
cnm senin kız çıkıyor cinsiyeti belli olunca yaz cnm tutucakmı bakalımkızlar bide benimkini hesaplayın ben anlamadım,doğum tarihim 31.07.1991
son adet tarihim 14.04.2013,yumurtlama günüm mayısın 3ü diye geçiyordu.
iki oğlum var ikiside tutuyor inşallah bundada tutar.rabbim gölüme göre versin inş:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?