Doğuma Hazırlık bu takvim kime baktıysam tuttu sizdede tutuyomu kızlar bakın bakalım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kizlar bakip gecmeyin tutuyosa yada tutmuyosa yazin

cnm bnm ıkı oğlumda da tutuyorrrrr..... eylulungulu nun takvımınde de tutuyor..

kızlar bıtırdıgınız yaş cok onemlı o yaşa bakılacak.. yenı gırdgınız yaş degıl

Benim erkek görünüyor takvime göre ama başka takvimlerde kız yazıyor bakalım daha çok küçük cinsiyeti belli değil
pardon bitirdiğim yaşa bakılacakmış ona göre kız :)

Son düzenleme:
Eylulungulunun takwiminde de seninkinde de kizim tutuyo... ,suan hamileyim we henuz cinsiyeti belli diil..bi takwimde kiz cikio digerinde erkek:))

cnm bnm ıkı oğlumda da tutuyorrrrr..... eylulungulu nun takvımınde de tutuyor..

kızlar bıtırdıgınız yaş cok onemlı o yaşa bakılacak.. yenı gırdgınız yaş degıl
evet cnm bitirilen yasa göre dolu dolu yasınız olmalı,sendede tuttu demek denizcim benim oğlumdada tutuyo 2. için benim agustostan ocağa kadar kız görünüyo ama eylül ekim ayı suzan arkadasımız iyonlardan dolayı erkek ayları yazmış buda bende tutuyo görümcemdede tutuyo
Benim erkek görünüyor takvime göre ama başka takvimlerde kız yazıyor bakalım daha çok küçük cinsiyeti belli değil
pardon bitirdiğim yaşa bakılacakmış ona göre kız :)
insallah kalbindeki olur cnm
Eylulungulunun takwiminde de seninkinde de kizim tutuyo... ,suan hamileyim we henuz cinsiyeti belli diil..bi takwimde kiz cikio digerinde erkek:))
sendede tutuyo demek cnm çogunluk tutuyo galiba:26:
Benim de kızım için olan tutmadı... :44:
tutmayanda varmış ben napsam şimdi agustosu beklemesemmi:44:

Son düzenleme:

Canım yaz ayları daha cok kz için uygun bence
Benim oğlumda Eylül ayındaki ilişki ile olmuştuuuuı

bende de tutmuyor maalesef.. bitirdiğim yaş ve girdiğim yaş ikisi de kız diyor.. doktor erkek dedi.. gerçi takvimler birçoğunda tutarken benim yaramaz tüm takvimleri altüst etti

bende de tutmuyor maalesef.. bitirdiğim yaş ve girdiğim yaş ikisi de kız diyor.. doktor erkek dedi.. gerçi takvimler birçoğunda tutarken benim yaramaz tüm takvimleri altüst etti

haahayy evet cnm ya vallahi şimdideden baslamış yaramazlığa kandırmış seni

benim doğum tarihim 01.07.1983
son adet tarihim 12.06.2013
doğum yapacağım tarih 20.03.2014
haziranda hamile kalırken daha 29 yaşında idim öğrendiğimde 30 oldum

6. ay 30 yaş diye bakarsam erkek
6. ay 29 yaş diye bakarsam kız çıkıyor nasıl olacak

29 yasa bakıcaksın cnm ozaman gebe kalmışsın öğrendiğinde zaten 30 olmussun ama çoktan döllenmiş yumurta o yüzden 29 yasa bakılıcak cinsiyetini öğrendiğinde yaz mutlaka cnm bakalım sendede tutucakmı sağlıklı hayırlı doğumlar

kızlar bide benimkini hesaplayın ben anlamadım,doğum tarihim 31.07.1991
son adet tarihim 14.04.2013,yumurtlama günüm mayısın 3ü diye geçiyordu.

kızlar bide benimkini hesaplayın ben anlamadım,doğum tarihim 31.07.1991
son adet tarihim 14.04.2013,yumurtlama günüm mayısın 3ü diye geçiyordu.
cnm senin kız çıkıyor cinsiyeti belli olunca yaz cnm tutucakmı bakalım
iki oğlum var ikiside tutuyor inşallah bundada tutar.rabbim gölüme göre versin inş:))))

amin cnm insallah ikimizinde saçları lüle lüle prenseslerimiz olsun insallah

Bu takvim kız diyor, Çin takvimi de erkek diyordu 10 gün sonra öğreneceğiz bakalım ne çıkacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…