09.06.1988 doğum tarihim sat20 kasım2010 ben ilişkiye girdiğim günü ve hamile kaldığım günü biliyorum 13.aralık2010 ben 35günde bi adet oluyordum nasıl hesaplanacak bilemiyorum şimdiden tşk.
Elvan ilişki tarihinden eminmisin tek ilişkimi oldu
bu tarihin öncesinde hiç korunmasız ilişki olmadımı verdiğin tarihe göre adetinin 24. günü ovülasyon olmuş oluyor çok geç gibi geldi bana
o tarihe kadar korunuyorduk daha öncesinde korunmasız ilişki yaşamadık 13 aralık eminim hatta 10 gün sonra hcg16,51 çıktı tek ilişki değil ogün içerisinde ve ertesi günündede bikaçkez daha birlikte olmuştukben dediğim gibi 35günde adet oluyorum
canım bioritmde bu tarihe göre erkek çıkıyor japonesin baktığı ne çıkar bilmem 8 haftalık usg resmin var mı resme baktığında bebek kesenin ne tarafında duruyor sağamı solamı yakın[/QUO
elime aldığımda karşıdan bakınca sola yakın duruyo karnıma göre bakınca sağda görünüyo anlayamadım
elime aldığımda karşıdan bakınca sola yakın duruyo karnıma göre bakınca sağda görünüyo anlayamadım
Eger bir degisiklik olursa haber verirsin degil mi? Hala icimde bu takvimin tuttuguna dair umut var :)
canım o zaman erkek ihtimali çok yükseliyor belli olunca yazabilirsen sevinirim..
1983 haziran doğumluğum sat 15 ekim merakla bekliyorum
01.05.89 shamıle kaldıgım ay eylul tarıh 2008
erkek gorunuyor canim.
Boyle bir sey sorulmadi ama bakayim ben degismis haliyle de. O zaman aralik ayinda hamile kalmis kabul edilecek degil mi? Kiz gorunuyor (2010)aralikta kaldiysan.çok teşekkür ederim bakmışsın banada ama sana bişey sormak istiyorum tatlım.benim bu hamileliğimde sat ım 8 kasımdı ama geç döllenme olmuş yada geç yumurtlama olmuş (ikisi aynı şey mi bilmiyorum)onun için dr um satımı değiştirdi usg ye göre 23 kasım yaptı.şimdi bana sen o takvime göre baktıgında sana satımı 8 kasım olarak mı sölylemeliydim yoksa düzeltilmiş haliylemi???şimdiye kadar benim gibi durumu olan biri sana sordumu bilmiyorum ama eger sorduysa hangisine bakıyosun?
çok uzattım ve çok şey istiyorum farkındayım ama
canım rica etsem bide ilk bebeğime bakarmısın
13 kasım 1983 doğum tarihim
21şubat2003de ilkbebeğime sat tarihimdi teşekkür ederim
merhaba bana da bakar misin lutfen
dogum tarihim 5 ocak 1979
ilk cocuguma hamile kalisim eylul 2007
simdiki hamile kalisim 31 ocak 2011
merakla bekliyorum
78 hangi ay canim? Dogum tarihin Ocak ayindan sonraki herhangi bir aysa kiz canim.bana da bakar mısın? 1978 doğumluyum ve ocak ayında hamıle kaldım... teşekkür ederim şimdiden
canım lütfen banada bakarmısın bebiş göstermiyor sat 10 kasım 2010 dogum trh 1984 4eylül merakla bekliyorum :18:
09.06.1988 doğum tarihim sat20 kasım2010 ben ilişkiye girdiğim günü ve hamile kaldığım günü biliyorum 13.aralık2010 ben 35günde bi adet oluyordum nasıl hesaplanacak bilemiyorum şimdiden tşk.
aman guvenme derimSenın elındekı takvıme bakarak hamıle kalsak demek ıstedgımız cınsıyete sahıp oluruz herhalde
Canimcim bu takvimin sekli semali ayni cin takvimi gibi ama hicbiriyle ayni degil internetten baktim. Bu da kendi sahsina munhasir bir takvimbıldınnnnnn cın takvımı dogum hesaplama ondanmı bakıyorsun
aman guvenme derimElbette allah bilir, bu isin eglencesi sadece. Hala yuzde kac tutuyor kk hamileleri arasinda bilmiyorum.
Bazi arkadaslar tutmadi demis ya, acaba diyorum yumurtanin tam olarak ne zaman rahme yerlestigi mi onemli yoksa iliski tarihi mi. Cunku yumurta dollendikten 6-7 gun sonra rahme tutunuyor biliyorsunuz. O zaman bazi arkadaslarda ay sarkmasi olacak, bu da cinsiyet tahminini degistirecektir. Eylul sonu iliskiye giren biri aslinda ekimde kalmis olabilir ne dersiniz? Cok kafa karistirici degil mi? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?