Boyle bir sey sorulmadi ama bakayim ben degismis haliyle de. O zaman aralik ayinda hamile kalmis kabul edilecek degil mi? Kiz gorunuyor (2010)aralikta kaldiysan.
Ilk bebegine subat bitmeden kaldiysan erkek (adetin ne zaman bitti bilemiyorum, tahmini olarak 7 gun sayiyorum. Eger daha kisa surup hemen kaldiysan erkek ama sanmiyorum) Martta kaldiysan kiz canim.
ayyy canim ya ilki tutmadi bi tane kizim var, ikinci bakalim tutacak mi.haber veririmilki erkek, ikinci kiz ama tam 31 gecesi mi kaldin acaba yoksa subata sarkmis midir? Bazen spermler 1-2 gun yasiyor iceride biliyorsun, subatta dollenmis de olabilir tatlim o zaman erkek gorunuyor.
canım bana da bakarmısın 31 ekim 1980 doğum tarihim
sat 07.10.2010
ilk çocugum da 01.05.2006
Kiz gorunuyor canim bebis.
ezel hanım erkek dedi ama banada kız gibi geliyo rüyalarımdada görüyorum bencede kız ama belli olunca sölerim
Kizlar dogum ay-yilinizi ve hamile kaldiginiz ayi soyleyin bakalim sizde de tutacak mi. Benim tum arkadaslariminki tuttu.
rüyada kız görenin oğlu olurmuş
rüyada kız görenin oğlu olurmuş
canım senin bebişin cinsiyeti kesinleşmedimi ilk bebeğin kızmıydı_?
Bir arkadasim yeni hamileyken bir takvim mail atmisti bana canim. Ona bakiyorum. Ayni Cin takvimi gibi ama onlarla ortusmuyor.
Kizlar dogum ay-yilinizi ve hamile kaldiginiz ayi soyleyin bakalim sizde de tutacak mi. Benim tum arkadaslariminki tuttu.
Slm.Ben 16 Kasımda 31 yaşımı doldurdum,Kasımın sonunda da hamile kaldım,son adet günüm 7 Kasım,bana bakarmısınız çok merak ettim.
ilk bebeğim kızdı pazartesi kontrolüm var o zaman belli olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?