Doğuma Hazırlık Bu takvim tutuyor, bebeginizin cinsiyetine bir tahmin de benden ;)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

teşekkür ederim...ilk bebeğime ilişki günümü hatırlıyorum 1 marttı en son 21 şubatta hamile kaldım şubat 28 çekiyo ozaman martta kalmış oluyorum.ilk bebeğim erkek.

ilki erkek, ikinci kiz ama tam 31 gecesi mi kaldin acaba yoksa subata sarkmis midir? Bazen spermler 1-2 gun yasiyor iceride biliyorsun, subatta dollenmis de olabilir tatlim o zaman erkek gorunuyor.
ayyy canim ya ilki tutmadi bi tane kizim var, ikinci bakalim tutacak mi.haber veririm

bugun doktordan geldim kız cıkıyordu bu takvime göre ama erkek dedi doktor ayrıca şlk cocugumada bakmıstın ondada kıs cıktı demiştin o da erkek tüm tezlerini cürüttüm sanırım arkadasım

rüyada kız görenin oğlu olurmuş

kızlar desenize benm durum vahim :)
1 gün kız oluyo rüyamda bir gün erkek hergün bebek görüorm 1 gün kız bir gün erkek doğuruyorum ya kızlar travesti flan olmasın hııııı :) kızlar şaka bir yana piskolojim bozuldu hep rüya görmekten ay kafayı yedim

Slm.Ben 16 Kasımda 31 yaşımı doldurdum,Kasımın sonunda da hamile kaldım,son adet günüm 7 Kasım,bana bakarmısınız çok merak ettim.

23 Kasıma kadar korundun,büük ihtimalle bir sonraki gün hamile kaldım.Doktor 13 haftalıkken erkek dedi,ama kız olur inşallah,oğlum var.
,

ilk bebeğim kızdı pazartesi kontrolüm var o zaman belli olacak

canım senin ilk bebeğinde biortim tutmuş kız görünüyor ama ikncisinde kız ve erkek çizgileri çok yakın birbirine ama erkek ihtimali yüksek gibi yumurtlama gününde büyük ihtimal erkekteymiş çizgin cinsiyeti belli olduğunda yazarmısın_?

Ben haziran 1977 doğumluyum.
Sat: 29 kasım 2010
8 aralık hamile kaldığım gün

banada bakarsan çok sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…