Doğuma Hazırlık Bu takvim tutuyor, bebeginizin cinsiyetine bir tahmin de benden ;)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ezel bugün doktora gittim bebeğime kız dedi renkli ultrasona gireceğim orda daha belli olur

ya ben öleceğim meraktan. elbette tek istediğim sağlıklı olması ama cinsiyetini de merak etmeden durmak mümkün değil ki (
benim için de tahminde bulun lütfeeeeeeeeen.....
02/09/1983 doğumluyum
16 aralık son sat 30-veya 31 aralık da gebe kaldım
acaba kızım mı olacak oğlum mu?

canım 30 aralık kız günün 31 aralık oğlan tek ilişki mi oldu yoksa sık ilişkiylemi hamiş kaldın bide normalde kaç günde bir adet görüyorsun yumurtlama gününde tek ilişki olduysa oğlan olabilir

ezel bugün kontrole gittim bu bebeğime de kız dedi hayırlıs bakalım renkli ultrasonda daha kesin belli olur

canım senin erkek ve kız çizgilerin çok yakındı keşke önceden tanışsaydık hamiş kalmadan önce yöntem denerdin sende belki biri kız biri erkek olurdu

adet tarihim hiç değişmedi ezel hep 28. günde regl oldum. birde 30aralık2010 u 31aralıka bağlayan gece ilişkimiz oldu. ben kız dhissediyorum eşim erkek hissediyo tahminler benim için öemli çünkü sadece gebeliğimin 9+4. haftasındayım daha öğrenmeye çok var :))

Ben haziran 1977 doğumluyum.
Sat: 29 kasım 2010
8 aralık hamile kaldığım gün

banada bakarsan çok sevinirim :)

BANADA CEVAP VERİN LÜTFENNNNNNNN
ÇOK MERAK EDİYORUM

merhaba bende 10 kasım 79 dogumluyum..
bır oglum var bu takvımı denemek amaclı ona bakabılırmısınız
bırde tabıkı ıkıncı cocugumu kız ıstıyorum (ınşallah kız olur)
bunun ıcın tarıh verebılıyormusunuz mesela 2011 hangı aylarda gıbı ? :44:

2007 yılı 3 yada 5 eyluldu satım tam hatırlamıyorum
oglum 14 hazıran 2008 de dunyaya geldı

bu yıl ıkıncı cocuguma hamıle kalmak ıstıyorum o yuzden cesıtlı yontemler arastırmaya başladım
ınş bırde kızım olur

canım senin erkek ve kız çizgilerin çok yakındı keşke önceden tanışsaydık hamiş kalmadan önce yöntem denerdin sende belki biri kız biri erkek olurdu

ya aslında biz ekim ayında yumurtlama gününe denk getirmek istedik yumurtlama günü 20-21 ekim civarıydı kızım tam ogün halasında otururken düştü kafasnı vurdu ve bizde o gece hastanedeydik çok şükür bişey olmadı ama o günü kaçırdık 18 ekim ve ya 23-24-25 ekim tarihlerinden birinde oldu ama tam hatırlayamıyorum o günlere denk gelenleri bana yazarmısn teşekkürler

YA BEN MERAKTAN ÖLÜCEM
baktığım bütün takvimlerde kız diyor.Ama doktor 13 haftalıkken erkek dedi.Bu siteye üye olduğumda beri okadar çok okudum ki.Ezel hm ne olur bana bir tahminde bulunurmusunuz.16 Kasım 1979 doğum tarihim,sat:7 Kasım.23 Kasıma kadar korunduk,büük ihtimalle bir sonraki gün hamile kaldım.45 günde bir regl oluyorum.Bir oğulum var bu da kız olur İnşallah.7-8 mart gibi kontrole gidice 4 aylık olucak,belli olur.Ama merak işte.Şimdiden teşekkürler.

canım erkeğe yatkın günlerinde hamiş kalmışsın inşaAllah gönlündeki gibi olur 13 hafta tahmin için erken gibi hayırlısı olsun inşaAllah

canım banada bakabilirmisin ? lütfeeeeeeeeeeennnnn))))))))))
doğum tarihim :23-10-1984
son adet tarihim:2 temmuz 2010 28 günde bi regl oluyorum:))))))))
çok merak ediyorum tutacak mı bakalım..doktor önce erkek dedii 19 haftaya kadar...sonra kız dedii..hayırlısı bakalımm...

senem 18 ekim kız günün 23 - 24 - 25 ekim erkek günlerin inşaAllah gönlündeki olur arkadaşım

canım adetinin 17. gününe kadar erkeğe yatkın günlerinmiş yani 18 temmuza kadar sonra kıza geçmiş regl döngüne göre bu tarihlerde yumurtlamış olman lazım ama geç döllenme falan olduysa sonraki günler bioritm kızda

canım çok teşekkür ederim...içimden bi his oğlum olucak dio ama hayırlısı bakalım...sitelerde bakıyorum tahmini hamile kaldığım tarihe 16 temmuz diyor...Sağlıklı olsundaa diyorum ama bu cinsiyete taktım gitti:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…