canım senin ilk bebeğinde biortim tutmuş kız görünüyor ama ikncisinde kız ve erkek çizgileri çok yakın birbirine ama erkek ihtimali yüksek gibi yumurtlama gününde büyük ihtimal erkekteymiş çizgin cinsiyeti belli olduğunda yazarmısın_?
ezel bugün doktora gittim bebeğime kız dedi renkli ultrasona gireceğim orda daha belli olur
ya ben öleceğim meraktan. Elbette tek istediğim sağlıklı olması ama cinsiyetini de merak etmeden durmak mümkün değil ki(
benim için de tahminde bulun lütfeeeeeeeeen.....
02/09/1983 doğumluyum
16 aralık son sat 30-veya 31 aralık da gebe kaldım
acaba kızım mı olacak oğlum mu?
ezel bugün kontrole gittim bu bebeğime de kız dedi hayırlıs bakalım renkli ultrasonda daha kesin belli olur
canım senin erkek ve kız çizgilerin çok yakındı keşke önceden tanışsaydık hamiş kalmadan önce yöntem denerdin sende belki biri kız biri erkek olurdu
YA BEN MERAKTAN ÖLÜCEM
baktığım bütün takvimlerde kız diyor.Ama doktor 13 haftalıkken erkek dedi.Bu siteye üye olduğumda beri okadar çok okudum ki.Ezel hm ne olur bana bir tahminde bulunurmusunuz.16 Kasım 1979 doğum tarihim,sat:7 Kasım.23 Kasıma kadar korunduk,büük ihtimalle bir sonraki gün hamile kaldım.45 günde bir regl oluyorum.Bir oğulum var bu da kız olur İnşallah.7-8 mart gibi kontrole gidice 4 aylık olucak,belli olur.Ama merak işte.Şimdiden teşekkürler.
japones sen kaç haftalık hamilesin kız mı erkek mi kesinleştimi_?
doğum tarihini son adet tarihini eğer biliyorsan ilişki tarihini bilmiyorsan kaç günde bir adet gördüğünü yazarsan bende sana bioritme bakabilirim bakalım bioritme göre senin bebiş tutuyor mu
ya aslında biz ekim ayında yumurtlama gününe denk getirmek istedik yumurtlama günü 20-21 ekim civarıydı kızım tam ogün halasında otururken düştü kafasnı vurdu ve bizde o gece hastanedeydik çok şükür bişey olmadı ama o günü kaçırdık 18 ekim ve ya 23-24-25 ekim tarihlerinden birinde oldu ama tam hatırlayamıyorum o günlere denk gelenleri bana yazarmısn teşekkürler
canım banada bakabilirmisin ? lütfeeeeeeeeeeennnnn))))))))))
doğum tarihim :23-10-1984
son adet tarihim:2 temmuz 2010 28 günde bi regl oluyorum:))))))))
çok merak ediyorum tutacak mı bakalım..doktor önce erkek dedii 19 haftaya kadar...sonra kız dedii..hayırlısı bakalımm...
canım adetinin 17. gününe kadar erkeğe yatkın günlerinmiş yani 18 temmuza kadar sonra kıza geçmiş regl döngüne göre bu tarihlerde yumurtlamış olman lazım ama geç döllenme falan olduysa sonraki günler bioritm kızda
canım çok teşekkür ederim...içimden bi his oğlum olucak dio ama hayırlısı bakalım...sitelerde bakıyorum tahmini hamile kaldığım tarihe 16 temmuz diyor...Sağlıklı olsundaa diyorum ama bu cinsiyete taktım gitti:)))
sık ilişkiyle mi oldu yoksa tek ilişki mi_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?