Doğuma Hazırlık Bu takvim tutuyor, bebeginizin cinsiyetine bir tahmin de benden ;)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
sık ilişkiyle cnmm...sık ilişkiyle olunca ne oluyo ki acaba?

yumurtlama öncesi sık ilişki kız olma olasılığını arttırıyor ama yumurtlama günü tek ilişki öncesinde ilişki olmayacak erkek olasılığını arttırıyor tabiki herşey Allahın taktiri Rabbim ol derse oluyor canım hayırlısı olsun inşaAllah

canım erkeğe yatkın günlerinde hamiş kalmışsın inşaAllah gönlündeki gibi olur 13 hafta tahmin için erken gibi hayırlısı olsun inşaAllah

Teşekkür ederim.Bir oğuluma bakarmısın,tutucak mı? 27 yaşında Ekim ayında hamile kalmıştım sat:13 Ekim ama dokror düzeltmişti 23 ekim diye.

Teşekkür ederim.Bir oğuluma bakarmısın,tutucak mı? 27 yaşında Ekim ayında hamile kalmıştım sat:13 Ekim ama dokror düzeltmişti 23 ekim diye.

27 yaşında derken 2006 yılındamı_?
eğer 2006 yılındaysa 13 - 14 ekim erkek günlerin 15 ekim nötr 16 ekim ile 27 ekim arası kız günlerin 28 ekim nört 29 ekimden 9 kasıma kadar erke günlerin
yani 23 ekim son satınsa yumurtlama günlerin tam erkek günlerine denk geliyor
eğer son sat 13 ekimse 27 ekim öncesi ilişkiden hamiş kaldıysan kız günlerin

EZELLLL
LÜTFEN BANADABAKARMISINIZ 08 nisan 1980 doğumluyum sat 6 ocak 28 günde bir oluyordum.

yumurtlama günlerin kıza denk geliyor 20 ocağa kadar bioritm çizgin kızda sık ilişkiyle hamiş kaldıysan büyük ihtimal kız 8. haftada doktora kontrole gidersen usg resmine bak bebek resme baktığında sağda duruyorsa kızdır hayırlı olsun allahın dilediği olur gönlüne göre versin Rabbim inşaAllah

Ben haziran 1977 doğumluyum.
Sat: 29 kasım 2010
8 aralık hamile kaldığım gün

banada bakarsan çok sevinirim :)

BANADA CEVAP VERİN LÜTFENNNNNNNN
ÇOK MERAK EDİYORUM

Ben haziran 1977 doğumluyum.
Sat: 29 kasım 2010
8 aralık hamile kaldığım gün

banada bakarsan çok sevinirim :)

BANADA CEVAP VERİN LÜTFENNNNNNNN
ÇOK MERAK EDİYORUM

doğum gününüde yazmalısın ayın kaçında doğdun_?

25.10.1990 doğumluyum sat:25 aralık 5 haftalık hamileyimmm ne oluyorr acaba lütfen cvp yazz

adetinin 15. gününe kadar yani 8 ocak 2011 arihine kadar bioritmin kızda 30 günde bir adet görüyorsan ve sık ilişki olduysa kız ama 30 günden fazala sürüyorsa adet görmen ve 8 ocaktan sonra ilişkin olduysa erkek olma ihtimali var canım hayırlı olsun

TEŞEKKÜRLER
ilkide kızdı(

28 gün ama değişebiliyor cnm, 10. günde hamile kaldım. ama yumurtlama gününü yakalayamadım sanıyorum. 12. gün yumurtlama oldu tahminime göre kısmet artık hayırlısı bakalım bekliyoruz cnm
çok teşekkür ederim sana k.iyi bak

TEŞEKKÜRLER
ilkide kızdı(

canım üzülme hemen bu sadece bir takvim Allah ne dilerse o olur benim elitiminde ilki kız takvime baktık tutuyor kız gününde hamiş kalmış şimdi yine hamile yine kız gösteriyor ama doktor erkek demiş Rabbimin dilediği olur inşaAllah gönlündekini nasip etsin sana

Gerçi sağlık olsn başka dileğim yok ama işte eğlencesine diyelim merak ettim ben de...
D.T: 11.09.1983
S.A.T : 12 Ocak
29 günde bir oluyorum şimdi sat a göre 6 haftalık hamileyim...

slm arkadaslar bende beklenmeyen adet gününü sabırsızlıkla bekleyenleerdenim..inş kan görmem bu ayyy

ezel hanım banada bakabilirmisiniz 1983 4eylül sat 10 kasım ilişki gününü bilmiyorum yani aslında süpriz bir hamilelik oldu

ezel hanım banada bakabilirmisiniz 1983 4eylül sat 10 kasım ilişki gününü bilmiyorum yani aslında süpriz bir hamilelik oldu

kaç günde bir adet görüyorsun _? adetinin 15. gününe kadar yani 24 kasıma kadar erkek günlerinmiş sonra kıza geçmiş sık ilişkimi oldu 25 kasımla 7 aralık arası kız günlerin

yaklaşık 28 günde bir oluyorum yani ilişki derken biz korunuyorduk ama arada gitmiş ama hangi gün hamile kaldım bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…