sık ilişkiyle cnmm...sık ilişkiyle olunca ne oluyo ki acaba?
canım erkeğe yatkın günlerinde hamiş kalmışsın inşaAllah gönlündeki gibi olur 13 hafta tahmin için erken gibi hayırlısı olsun inşaAllah
Teşekkür ederim.Bir oğuluma bakarmısın,tutucak mı? 27 yaşında Ekim ayında hamile kalmıştım sat:13 Ekim ama dokror düzeltmişti 23 ekim diye.
EZELLLL
LÜTFEN BANADABAKARMISINIZ 08 nisan 1980 doğumluyum sat 6 ocak 28 günde bir oluyordum.
Ben haziran 1977 doğumluyum.
Sat: 29 kasım 2010
8 aralık hamile kaldığım gün
banada bakarsan çok sevinirim :)
BANADA CEVAP VERİN LÜTFENNNNNNNN
ÇOK MERAK EDİYORUM
25.10.1990 doğumluyum sat:25 aralık 5 haftalık hamileyimmm ne oluyorr acaba lütfen cvp yazz
ben haziran 1977 doğumluyum.
Sat: 29 kasım 2010
8 aralık hamile kaldığım gün
banada bakarsan çok sevinirim :)
banada cevap verin lütfennnnnnnn
çok merak ediyorum
03.06.1977 doğumluyum
neden bakıyorsun cnm :)
Nerden yani :) dicektim
TEŞEKKÜRLERyumurtlama günlerin kıza denk geliyor 20 ocağa kadar bioritm çizgin kızda sık ilişkiyle hamiş kaldıysan büyük ihtimal kız 8. haftada doktora kontrole gidersen usg resmine bak bebek resme baktığında sağda duruyorsa kızdır hayırlı olsun allahın dilediği olur gönlüne göre versin Rabbim inşaAllah
fatoş tam erkek günüde hamiş kalmıişsın eğer yumurtlama denk geldiyse erkek kaç günde bir adet görüyorsun_? 25 günde bir falan adet görüyorsan yumurtlamana denk gelmiştir
internette bioritm hesaplama diye arat bulursun
TEŞEKKÜRLER
ilkide kızdı(
Gerçi sağlık olsn başka dileğim yok ama işte eğlencesine diyelim merak ettim ben de...
D.T: 11.09.1983
S.A.T : 12 Ocak
29 günde bir oluyorum şimdi sat a göre 6 haftalık hamileyim...
ezel hanım banada bakabilirmisiniz 1983 4eylül sat 10 kasım ilişki gününü bilmiyorum yani aslında süpriz bir hamilelik oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?