- 15 Kasım 2011
- 1.299
- 526
- 323
- Konu Sahibi elizanelizan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sitede cevizli crumble diye yazıyor. Elmalı crumble diyede aratabilirsin Google da oldukça fazla tarif var :)Merhaba kizlar. Isim vermem dogru mu bilmiyorum ama kahve dunyasinin balli elmali tarcinli keki var onun tarifini bulmam lazım. Surekli gidip gelinmiyor malum önümüz kış. Bileniniz var mi ?
kekin icine bal elma rendesi birazda tarcin koy yap bakalim o tadi bulabilcekmisin
Buldum ki, özelinde tarif :)
Tamam canım atıyorumben de isterem elmalı tariflerden
ben de isterem bana da at özelden..
öksüzmüyeeeeeemmm
yetimmiyeeeeemmm...(ibo'dan sana gelsin)
Burda vermek yasakmıı amaa ..burda paylaşsanda herkez öğrenseeTamam canım atıyorum![]()
Bilmem tarifler bloglarda yazılı olduğu için kendimi tehlikeye atmayayım dedim :)
Burda vermek yasakmıı amaa ..burda paylaşsanda herkez öğrensee
Google da bir çok tarif var tarcinli elmali balli ama nedense icime sinmiyor. Icinde damla cikolata tarcin ve ceviz vardi. Uzerindeydi sadece elma dilimleri. Uff. Esim cok seviyor yap diye tutturdu.
Bilmem tarifler bloglarda yazılı olduğu için kendimi tehlikeye atmayayım dedim :)
Tamam canım atıyorum![]()
bende istiyorum zahmet olmazsa bayram da yaparımBilmem tarifler bloglarda yazılı olduğu için kendimi tehlikeye atmayayım dedim :)