hayırlısı canım bekarlık sultanlıktır kıymetini bil
evlilik zor ya bekarlıktaki rahatlık yok bence ben 18 imde evlendim de o yüzden belki erken sorumluluk almak zor
Evet aldi belissa 3 te 3kızlar evde değildim izleyemedim nur yıldız aldı mı
Oğlunda var sanırım Allah bağışlasın.. Mutlaka öyledir ben birde şımarık büyüdüm iş yapmadım hiç hala yapmıyorum çok zor olacak benim için ama gerçekten aşk varsa hepsi vız geliyor şuan dinlemem çünkü ben onunla aynı hayatı paylaşmak için can atıyorumevet hemde ne erken şuan 24 yaşındayım ve evleneli 6 yıl oldu,
inan söyleyenler doğru söylüyor evliliğim iyi maşallah ama bekarlıktaki rahat hiç yok
ama insan aşık olunca gözü birşey görmüyor şimdi sana kim ne derse desin dinlemezsin
Ben yiyiorum işte önemli olan irademe sahip çıkmak belki birlikte denersek olur yoksa ben değil vermek alırım böyle giderse
Ben 22 yasimda evlendim, ben bile zorlandim canim, bu evlilik her yasta zorevlilik zor ya bekarlıktaki rahatlık yok bence ben 18 imde evlendim de o yüzden belki erken sorumluluk almak zor
oh çok şükür rahatladım cumaya kadar da alsa tac alır inşallah gönderemezler.Evet aldi belissa 3 te 3
Öyle belki ama 25yasina geldim insallah 2015 de evliler kervanina katilicam o zaman gorucem iyi mi kötü mü.
bu kilolar nasıl gidecek, bak nur da zayıflamış zaten maşallah yüzü çok güzel zayıflayıncada fizikte çıkmış ortayaben 2 sene önce 66 dan 53 e düştüm ama yemek yemeyi seviom işte.. sabitleyemedim kendimi olsun yaa napalim arkadasım ağlama ağlama gülelim..
Ah ah bitirdin beni ben kısıra bayılırım yapayım bari diyete başlamadanaslında ben hiç yemeğe düşkün değilim yani var ya 1 gün hiç yemek yemesem aramazdım ama 1 2 haftadır bayram ve sonrası hamur işi filan cok yiyorum dün göre azıcık kısır yapıyım az olsun bi tabak yeter dedim bi yaptım kocaa leğen çıktı belki 15 kişi doyare çöpe gitmesin diye baya yedim kursa filan gidiyordum evde ddeğildim kpss hazırlandım göre bu sene olmadı ama kurs bitince evde durunca 8 kilo aldım birlikte versek süper olur
alakasi yok evlen bacimYaa neden
senin yaşta erken sayılırmış canım .Ben 22 yasimda evlendim, ben bile zorlandim canim, bu evlilik her yasta zor
1
56 fıstık gibi canım boyun kaç bilmiyorum ama eğer 1.60 varsan bence 56 süper bi kilo.
Bana kalsa yarın evlenicem de işte hayatalakasi yok evlen bacim
oo bayağı olmuş ilişkin başlayalı hayırlısıneden evlilik kolay değil ya ben de 25 yasındayım artık hayırlısıyla evlensem iyi olacak benimki 5.5 senedir bekliyor
ben diyorum canim EVLENNBen de evlenmek için çabalıyorum ama herkes öyle diyor hiç evlen çok güzel diyene rastlayamadım.. evet erken evlenmişsin gerçekten
Bir süre sonra da insan bekarlıktan sıkılıyor canım valla.hayatımın düzene girmesini istiyorum bir an önceoo bayağı olmuş ilişkin başlayalı hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?