Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Oğlunda var sanırım Allah bağışlasın.. Mutlaka öyledir ben birde şımarık büyüdüm iş yapmadım hiç hala yapmıyorum çok zor olacak benim için ama gerçekten aşk varsa hepsi vız geliyor şuan dinlemem çünkü ben onunla aynı hayatı paylaşmak için can atıyorum

Ben yiyiorum işte önemli olan irademe sahip çıkmak belki birlikte denersek olur yoksa ben değil vermek alırım böyle giderse

aslında ben hiç yemeğe düşkün değilim yani var ya 1 gün hiç yemek yemesem aramazdım ama 1 2 haftadır bayram ve sonrası hamur işi filan cok yiyorum dün göre azıcık kısır yapıyım az olsun bi tabak yeter dedim bi yaptım kocaa leğen çıktı belki 15 kişi doyar e çöpe gitmesin diye baya yedim kursa filan gidiyordum evde ddeğildim kpss hazırlandım göre bu sene olmadı ama kurs bitince evde durunca 8 kilo aldım birlikte versek süper olur

Öyle belki ama 25yasina geldim insallah 2015 de evliler kervanina katilicam o zaman gorucem iyi mi kötü mü.

hadi inşallah yaşayarak öğren senin yaşın uygun sayılır evlenmeye ben çok erken davrandım da ondan biraz sanırım bu düşüncelerim .

Kızlar şaşkınlık icerisindeyim nurella niye alttan alıyor... su aysenurla ayşegüle...nura bagrdgı zamn gcn hic oyle yapmadı sinsiiii bişeyler var bnce..

ben 2 sene önce 66 dan 53 e düştüm ama yemek yemeyi seviom işte.. sabitleyemedim kendimi olsun yaa napalim arkadasım ağlama ağlama gülelim..
bu kilolar nasıl gidecek, bak nur da zayıflamış zaten maşallah yüzü çok güzel zayıflayıncada fizikte çıkmış ortaya kıza nazarım değecek

Ah ah bitirdin beni ben kısıra bayılırım yapayım bari diyete başlamadan Ben aksine yemeğe çok düşkünümdür sürekli de acıkıyorum o yüzden almam kolay vermem zor oluyor bencede çok iyi olur deneyelim

1

56 fıstık gibi canım boyun kaç bilmiyorum ama eğer 1.60 varsan bence 56 süper bi kilo.

tam 1.60 değilim 1.58 filanım canım ya aslında evet kilo fazla değil ama kıyafetlerim olmuyor o biraz zoruma gidiyor etekler filan o yüzden vericem bide halalarıma benziyorum popo kalça var yanlardan vücuduma göre normal ama ben alısmamısım tuhaf geliyor.Birde bel ftıgı baslangıcı var doktor senin vucudun kilo kaldırmaz dedi hele hamile kalınca hiç dayanamazsn ağrılara deyince korktum :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…