Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
neden evlilik kolay değil ya ben de 25 yasındayım artık hayırlısıyla evlensem iyi olacak benimki 5.5 senedir bekliyor
bırak beklesin daha kıymetli olursun ne kadar geç okadar güzel bende 21i geçmiştim evlendim 2 sene oldu aralıkta 24 olucam şimdiki aklım olsa 28den asagı evlenmezdim hele ki iş hayatın atılmadan aslaaa

Bir süre sonra da insan bekarlıktan sıkılıyor canım valla.hayatımın düzene girmesini istiyorum bir an önce

doğru diyorsun hayatın düzene kavuşuyor kavuşmasına da insan sadece eşiyle evlenmiyor onun ailesiylede evleniyor ailesi iyiyse hiç bekleme yaşın uygun şuan 25 ideal.

neden evlilik kolay değil ya ben de 25 yasındayım artık hayırlısıyla evlensem iyi olacak benimki 5.5 senedir bekliyor
Ben kendi adima konusayim, bizim evliligimize aileler karismazsa biz cok iyiyiz, evliligimiz harika, ama isin icine aile girince cok didisiyoruz maalesef

bırak beklesin daha kıymetli olursun ne kadar geç okadar güzel bende 21i geçmiştim evlendim 2 sene oldu aralıkta 24 olucam şimdiki aklım olsa 28den asagı evlenmezdim hele ki iş hayatın atılmadan aslaaa
ya canım haklısın ama şimdi ben öğretmenim ama atanamıyorum yani o kadar zorlastı ki kpss. ben de diyorum evleneyim belki kafam daha rahat eder daha iyi puan alabilirim bu sayede. bir de benimki de 27 yasında cocuk artık beklemek istemiyor.

Kalbime güveniyorum en çok ben yani korkularım var aslında çevremden dolayı çünkü sözlendiğimi duyan evlende gör dünya kaç bucak diyor
ayyyy sen onlara bakma ya ama dedigim gibi önce aklin..sonra kalbin canim.. cevrene bakma sen

sende erken evlenenler kervanındasın demek ki ,zor canım biliyoruz da konuşuyoruz sevgililikteki gibi herşey toz pembe değil.

doğru diyorsun hayatın düzene kavuşuyor kavuşmasına da insan sadece eşiyle evlenmiyor onun ailesiylede evleniyor ailesi iyiyse hiç bekleme yaşın uygun şuan 25 ideal.
ailesi şuan bana çok iyi ama evlenince tabi farklı olabiliyor. değişebiliyorlar inşallah benimkiler değişmez. Aile araya girmese her şey daha kolay evet

Keske diyorum biraz daha nisanli kalsaydim, ama benim elimde degildi iste.

En azindan gelecegimi garantiye alana kadar beklerdim

evet canım bende eşimin ısrarı üzerine bu kadar erken evlendim keşke elimde olsaydı şimdiki aklım olsa rest çekerdim en azından 2oyi geçerdim bir kere.

Ben kendi adima konusayim, bizim evliligimize aileler karismazsa biz cok iyiyiz, evliligimiz harika, ama isin icine aile girince cok didisiyoruz maalesef
evet ya ailelerin araya girmesi cok fena. zaten bosanmaların yüzde 70i aileden oluyormus diye duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…