- 31 Ağustos 2014
- 1.186
- 704
- 163
Allah daim etsin evet canim cok memnunum.. Aklin mantigina ve en basta kalbine guveniyorsan evlen..Bana kalsa yarın evlenicem de işte hayatSen memnunsun galiba bak çok sevindim
Tamam o zaman ben evleniyorummmmben diyorum canim EVLENN
Keske diyorum biraz daha nisanli kalsaydim, ama benim elimde degildi iste.senin yaşta erken sayılırmış canım .
evlilik güzel ama hiçte kolay değil bekarlara duyrulur.
bırak beklesin daha kıymetli olursunneden evlilik kolay değil ya ben de 25 yasındayım artık hayırlısıyla evlensem iyi olacak benimki 5.5 senedir bekliyor
Tugcede oya aydoganin yegeniymis diyorlarTuğçe resmen annesinin hastalığını kullandı ben durumlarının kötü olduğuna da inanmıyorum
Bir süre sonra da insan bekarlıktan sıkılıyor canım valla.hayatımın düzene girmesini istiyorum bir an önce
aynen canım aynen mesleğimi elim ealıp iş hayatına atılmadan aslaa evlenmezdimKeske diyorum biraz daha nisanli kalsaydim, ama benim elimde degildi iste.
En azindan gelecegimi garantiye alana kadar beklerdim
Ben kendi adima konusayim, bizim evliligimize aileler karismazsa biz cok iyiyiz, evliligimiz harika, ama isin icine aile girince cok didisiyoruz maalesefneden evlilik kolay değil ya ben de 25 yasındayım artık hayırlısıyla evlensem iyi olacak benimki 5.5 senedir bekliyor
Kalbime güveniyorum en çok ben yani korkularım var aslında çevremden dolayı çünkü sözlendiğimi duyan evlende gör dünya kaç bucak diyorAllah daim etsin evet canim cok memnunum.. Aklin mantigina ve en basta kalbine guveniyorsan evlen..
ya canım haklısın ama şimdi ben öğretmenim ama atanamıyorum yani o kadar zorlastı ki kpss. ben de diyorum evleneyim belki kafam daha rahat eder daha iyi puan alabilirim bu sayede. bir de benimki de 27 yasında cocuk artık beklemek istemiyor.bırak beklesin daha kıymetli olursunne kadar geç okadar güzel bende 21i geçmiştim evlendim 2 sene oldu aralıkta 24 olucam şimdiki aklım olsa 28den asagı evlenmezdim hele ki iş hayatın atılmadan aslaaa
O zaman niye ağlak yaptı oradaTugcede oya aydoganin yegeniymis diyorlar
ayyyy sen onlara bakma ya ama dedigim gibi önce aklin..sonra kalbin canim.. cevrene bakma senKalbime güveniyorum en çok ben yani korkularım var aslında çevremden dolayı çünkü sözlendiğimi duyan evlende gör dünya kaç bucak diyor
bırak beklesin daha kıymetli olursunne kadar geç okadar güzel bende 21i geçmiştim evlendim 2 sene oldu aralıkta 24 olucam şimdiki aklım olsa 28den asagı evlenmezdim hele ki iş hayatın atılmadan aslaaa
Şu aileler biraz çenelerini tutsa aslında ne iyi olurBen kendi adima konusayim, bizim evliligimize aileler karismazsa biz cok iyiyiz, evliligimiz harika, ama isin icine aile girince cok didisiyoruz maalesef
ailesi şuan bana çok iyi ama evlenince tabi farklı olabiliyor. değişebiliyorlar inşallah benimkiler değişmez. Aile araya girmese her şey daha kolay evetdoğru diyorsun hayatın düzene kavuşuyor kavuşmasına da insan sadece eşiyle evlenmiyor onun ailesiylede evleniyor ailesi iyiyse hiç bekleme yaşın uygun şuan 25 ideal.
Önce kalbim sonra aklım olsa olmaz mı çünkü bende durum buayyyy sen onlara bakma ya ama dedigim gibi önce aklin..sonra kalbin canim.. cevrene bakma sen
Keske diyorum biraz daha nisanli kalsaydim, ama benim elimde degildi iste.
En azindan gelecegimi garantiye alana kadar beklerdim
evet ya ailelerin araya girmesi cok fena. zaten bosanmaların yüzde 70i aileden oluyormus diye duydum.Ben kendi adima konusayim, bizim evliligimize aileler karismazsa biz cok iyiyiz, evliligimiz harika, ama isin icine aile girince cok didisiyoruz maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?