Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Ben de o mantikla evlendim, evlendigimde is bulurum diye planladim, olmadi.
Bi de evlendiginde milletin calismiyor musun sorusundan gina geliyor, o kadar okuyosun, sinavlara giriyosun, sonra milletin dalga konusu oluyorsun bunlari yasamaktan biktim gariiii

evet canım bende eşimin ısrarı üzerine bu kadar erken evlendim keşke elimde olsaydı şimdiki aklım olsa rest çekerdim en azından 2oyi geçerdim bir kere.
sen cok erken evlenmişsin canım ya.cabuk da yıpranmıssındır anlıyorum seni.

Ben kendi adima konusayim, bizim evliligimize aileler karismazsa biz cok iyiyiz, evliligimiz harika, ama isin icine aile girince cok didisiyoruz maalesef
Bunu yasayan cok kisi var.. Ama ne mutlu ki araniz cok guzelmis..daim olsun insallah arkadasim.
Tamam o zaman ben evleniyorummmm
hayirli olsun sekerim yasinda ufak degilse evlen

sende erken evlenenler kervanındasın demek ki ,zor canım biliyoruz da konuşuyoruz sevgililikteki gibi herşey toz pembe değil.
benim ne eşimden ne de ailesinden yana sorunum yok biraz cazgırım eşimin ailesi çekinir benden şmdi Allah için değerde verirler onlardan yana sorun yok ama maddiyat sıkıntımı var şu aralar eşim iş değiştirmek istiyor onunla uğraşıyoruz ben dısardan okuyorum son sınıftayım birşeyler yapmak istiyorum emek verdigime inanıyorum şu maddiyat olmasa hersey sükür güzel de :S

evliliğim iyi çok şükür mutluyum ama çok erken evlendiğim için söylüyorum canım üzülecek birşey yok aslında,erken sorumluluğun altına girmeyin diyorum
katiliyorum.. 24 yasinda evlenen biri olarak..18 yasimda ki ben olsam o kalbimin kipirtisiyla evlensem suam kafami duvarlara vuruyor olurdum ama ozamanda aklimi kullanmisim haha

o ihtimalde var tabi ama bu şekilde artık kendimi aileme yük hissediyorum e sınava gitr gir atanama o daha fena. ailemin de beklentisi var artık kafayı yicek gibi oluyorum ciddi ciddi. en doğrusu işini eline alıp evlenmek ama iştee olmuyor böyle de nereye kadar beklicem diyorum ben de.

o zaman üzülebilirsin işte önce akıl olsun herzaman
Değil şöyle değil rahat yetişmemden dolayı zorlanırım gibi geliyor sözlüm de öyle yetişmiş ikimiz de hep birbirimizden beklicez ve ben yapmak zorunda kalıcam bunlara alışmam uzun sürebilir

bencedeeee duyun kizlar... benide cok seviyolar ve onlardan cok kucuk oldugum halde saygi duyuyolar ve cekiniyolar kocaman eltim var o bile oyle azicik disli olmak lazim ama akilli olmak lazim

Bugun annemlerden gelirken tanidik bi teyze annemin yaninda ` sen de ekmegini bi eline alamadin ` dedi bana. Annem de o kadar uzuldu ki. Sanki ben ekmegimi ordan burdan dileniyorum. Lise kpssden sinava giren kiziyla hava atiyordu, ben de 85 aldim dedim yalandan, atama bekliyorum dedim, sustu gitti. Gicik oluyorum su dusuncesiz patavatsiz insanlardan...

katiliyorum.. 24 yasinda evlenen biri olarak..18 yasimda ki ben olsam o kalbimin kipirtisiyla evlensem suam kafami duvarlara vuruyor olurdum ama ozamanda aklimi kullanmisim haha

iyi yapmışsın işte önce herşeyi tamamlamak gerek bende keşke şimdiki aklımla evlenseydim diyorum yani

takma canım boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…