Ayni fikirdeyizBu Özlem sadece bana mı spastik gibi geliyor acaba
yalakanın cahilin önden gideni o kızların arasında en çok sırıtan o yanar döner
Bu yarismadaki herkes yarismayi kullanarak unlu olma pesinde.
Gizem daha gecen bolumde kocamin ailesinde oynadi. Ozlem zaten surekli oyunculugunu gosteriyor. Nur da oyuncu olmak istiyor. Yani one cikan herkes de var bi unlu olma meraki. Aysenur da zaten orasini burasini acarak biseyler yapmis zamaninda. Aslinda o kiza aciyorum, bu yasta boyle seylerle doldurmus beynini. Tarz olucam diye abuk subuk biseyler giyip cikiyor karsimiza. Oysa ben onu solgun yuzu, manasiz bakislari ile cok itici buluyorum.
Bence ayşenur tarz olabilir, ben ne kadar beğenmesem de. Ama tavırları, şirin görünme çabalarının yanında yaptığı o yorumlar ve yüz hareketleri itici geliyor.
Bence Nur'da oyuncu olacak bir tip var. Diğerlerinden daha bi ekran yüzü gibi geliyor bana. Zamanında güzellik yarışmalarına katılıyormuş kızlar oyuncu olmak için, şimdi tarz yarışmalarına :)
Ayrıca geçen bölümde Nur ben buraya gelmeyi severek kabul ettim gibi bir cümle kurdu. Kabul ettim lafı özellikle dikkatimi çekti. Acaba ajanslardan böyle seçip çağırdılar mı diye düşünüm.
karakteri berbat tabiki hangisi çok düzgün ki?
hele o kahkülü yok mu kahkülü
Nurella da veriyor gaziÖzlem hani oyuncu olma çabalarında ya öyle komik ki , oynasa oynasa bir şaklabanı oynayabilir
bide şarkı söylüyor o bet sesiyle gülmekten yerlere yatıyorum
on parmağında on marifet
Nurella da veriyor gazi
Nurella da veriyor gazi
Ayşenurun da kiraz mevsiminde bir sahnesi var. Bana itici gelen insan tarz sahibi olsa da ilgimi çekmiyor açıkçası. Geçen de Nur yerlitaş dedi ona arkada millete kızıyorsun fenasın ama burada şirin görünüyorsun diye. Her şey ortada işte sevmiyorum o kızı.Bu yarismadaki herkes yarismayi kullanarak unlu olma pesinde.
Gizem daha gecen bolumde kocamin ailesinde oynadi. Ozlem zaten surekli oyunculugunu gosteriyor. Nur da oyuncu olmak istiyor. Yani one cikan herkes de var bi unlu olma meraki. Aysenur da zaten orasini burasini acarak biseyler yapmis zamaninda. Aslinda o kiza aciyorum, bu yasta boyle seylerle doldurmus beynini. Tarz olucam diye abuk subuk biseyler giyip cikiyor karsimiza. Oysa ben onu solgun yuzu, manasiz bakislari ile cok itici buluyorum.
Alnını gösterdi geçen. İzler varmış sivilce izleri sanırım ekrandan belli oluyordu. O yüzden kahkül kullanıyormuş zaten öyle demişti.
Ben nurellayı bir seviyorum bir sevmiyorum. Ayşegüle karşı fazla samimi davranışları itici geliyor. Özlemle de dalga mı geçiyor ne yapıyor anlamış değilim.
Ha bu arada kızlar yarın Gizem eleniyormuş. Zaten Gizemi de sevmezdimAma ondan önce Özlem gitseydi keşke. Gerçi reyting için de olsa yollamazlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?