Bende izleyemedim vermiyor videoda nur gitti mi
Bugün gitmedi, aslinda ne oldugu da belli değil.. saçmalık tamamen..!
Butun juri ortada birşey yokken, Nur'a " sen kendini birşey sanmaya başladın, iyice havalandın" filan dediler..
Zaten nur yerlitas dahil, hepsi sirayla agladi bugün..: )
Yani yarın gelcek mi devam ediyormu :) hele o öykü çıtırik salak
Şimdilik evet, gelecek..
Ama yarın ne olacağını birlikte göreceğiz artık..!
O değil de, şu aysegulu gördüğüm yerde ağız-burun dalasım var. : )
eski sevgilisi ile biraraya gelmiş, çocugun ne gibi bi çıkarı var acaba ?Bi halt ettigini saniyo da yaniliyo :) evde kalır o kız bencejüri üyeleri ise tam bi sinema oyuncusu yanlış meslek
Sonradan yok gelmedim dedi amaeski sevgilisi ile biraraya gelmiş, çocugun ne gibi bi çıkarı var acaba ?
demek ondan bugun güzel geldi gözüme.. rujundan bile rahatsız olmadım, çok şaşkınım.Ayşegül ten rengini açmış yada açık pudra sürüyo artık
Kemal ona sen çok karasın demişti
ya ben yeni izliyorum son bolumu, yorumlar parça parça geliyor :)) evet biraraya gelmemiş henuzSonradan yok gelmedim dedi ama
Bende şimdi izliyorum bütün sinirlerim oynadı yerinden Nura çok haksızlık yapıldı..demek ondan bugun güzel geldi gözüme.. rujundan bile rahatsız olmadım, çok şaşkınım.
ya ben yeni izliyorum son bolumu, yorumlar parça parça geliyor :)) evet biraraya gelmemiş henuz
Nurella yi mi soruyorsun ? O kisim benim izlediğim kayıtta kesikti. Sebep olarak ne gösterdi bilmiyorum ama rol yaptığı çok belliydiNur nye ağladııı kaçırdımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?