Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Niyetim özlemi savunmak değil ama aysenurun g.tunu gördüğümüz zamanlar oldu, ona ağzını acmayan Ayşegül ozlemin sortunun kisaligina laf söylüyor. Bu programda milletin"muhafazakar" Lafını ağızlarına almaları kadar saçma bişey yok

Niyetim özlemi savunmak değil ama aysenurun g.tunu gördüğümüz zamanlar oldu, ona ağzını acmayan Ayşegül ozlemin sortunun kisaligina laf söylüyor. Bu programda milletin"muhafazakar" Lafını ağızlarına almaları kadar saçma bişey yok

Bu lafları nur mu söyledi ? Evetse eğer çok doğru söylemiş ..

Özeti bile canımı sıkıyor bu programın. Ayşegül çat çat herkese cevap verince sempatik ilan ediyorlar Nur cevap verince eleştiri kabul etmiyor diyorlar. O Kemale de cok sinirlendim asla haksız oldugunu kabul etmiyor. Sırf haksızlıgını yediremediğinden kızı ne hale düşürdü dün.

tugce hafta başıundan beri sevimli ağlaksa bugunde bi o kadar itici ağzı tekrar açılmış geldi bana

hergun yeni Bi sürtüşme,sıktı artık..

üst,baş konuşmuyor ki bunlar..kıskançlık,kibir,mahalle ağzı,çekememe..

tarzlar hariç hersey var..sadece ıkızlerı seviyorum..suskun oldukları ıcın özellikle..
konuşanların hepsi itici,haklı haksız..

bu yarışmayı kesin ayşenur kazancak gibime geliyor..

Bir kere şunun farkına varmaları lazım, özlemi aşağılıyorlar ama kızın sadece heyecan problemi var gibi geliyor bana. Zaman geçtikçe mimikleri ve duruşu daha normal hale geldi.
Kimsenin kimseyi bu kadar yerden yere vurmaya hakkı yok. Jüri de aynı şekilde özleme saçma sapan hareketler yaptırmayı kesmeli. Dalga geçme kıvamına geldi artık.

Ayşegülün eleştiri adı altında yaptığı aşağılama ve çirkin yorumlarına jüri neden ses çıkartmıyor anlamış değilim. Tuğçe de annesinin durumunu anlattı, iyi veya kötü denilemez ama bu durumu anlattığı için şu an instagramında kaç kişi şu yorumu yapmış " Madem paran yok, özel tasarım kıyafet nasıl alyorsun, estetik nasıl yaptırıyorsun, bahçeli evinde nasıl parti veriyorsun" bu durumda en azınan çıkıp açıklama yapması lazım. Maddi durumum düzeldi ancak bu tedaviye yetmiyor diyebilir mesela. Hastalık konusunu kimsenin kullanacağını düşünmüyorum ben. Yanlış anlaşılma olmaması için en azından bunu açıklaması gerekiyor.

Nur da bence çok tarz değil. Ama haksızlık yapılıyor gibi duruyor. Çünkü kız ağzını açsa suç. Hani orada kemal doğulunun yorumları da ilginç. Neden bu kadar üstüne gidiliyor anlayamıyorum. Hele nur yerlitaş'ın yapmacık hareketler yapması...

Özlem de artık bitti benim için. Nur'a arkadaşım diyordu bugün yerden yere vurdu. Ne yaptığı belli değil bu Özlemin zaten ona güvenen böyle ortada kalır.

Özlem de artık bitti benim için. Nur'a arkadaşım diyordu bugün yerden yere vurdu. Ne yaptığı belli değil bu Özlemin zaten ona güvenen böyle ortada kalır.

Bence Özlem Nur a yanaşmaya çalıştı ikisi de dışlanınca. Ama baktı Nur oralı değil herkese triplisin sen moduna girdi bugün.

Bence Özlem Nur a yanaşmaya çalıştı ikisi de dışlanınca. Ama baktı Nur oralı değil herkese triplisin sen moduna girdi bugün.
Güvensiz bir tip işte. Nur her şeye rağmen ona hiç eleştiri yapmadı şimdiye kadar ama o fırsatını buldu mu yüklendi Nur'a.

Güvensiz bir tip işte. Nur her şeye rağmen ona hiç eleştiri yapmadı şimdiye kadar ama o fırsatını buldu mu yüklendi Nur'a.

Şimdi de Nur'a saygısız dedi. Egoları yokmuş. Nur'u da bitiremediler ya şimdi de egoya sardılar. Bence Nur egolu değil, kendine güveniyor. Benim gördüğüm bu yani.

Şimdi de Nur'a saygısız dedi. Egoları yokmuş. Nur'u da bitiremediler ya şimdi de egoya sardılar. Bence Nur egolu değil, kendine güveniyor. Benim gördüğüm bu yani.
Oradakilerin yarısı kadar bile egosu yok kızın ya hu. Kıyafetini sergiliyor geçiyor. Üstelik kızı konuşturmuyorlar bile ama nasıl oluyorsa hem saygısız hem egolu oluyor.
Özleme bak Nur beni kıskanıyor dedi ama Nur bir kez bile eleştiri yapmadı Özleme. nasıl kıskanıyor dedi şok oldum. Bu özlemi defetsinler valla cok canımı sıktı bugün.

Ayşenur içlerinde en özenlileri ve tarz sahibi fakat o kahküller nedir ya görünce makası alıp kesesim geliyor berbat

Bide şu Ayşegül Nura sen dar pantolon giyme fiziğine hiç yakışmıyor diyor ya asıl ona hiç yakışmıyor Nurun fiziği ondan

binkat güzel bir kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…