Aynen o da kendiyle dalga geçilmesine izin veriyor işte alan memnun satan memnun. Geçen diyordu ya reklamın iyisi kötü olmaz diyehaaa o Özlemi orada reytig uğruna tutuyorlar işte
Ha bu arada kızlar yarın Gizem eleniyormuş. Zaten Gizemi de sevmezdimAma ondan önce Özlem gitseydi keşke. Gerçi reyting için de olsa yollamazlar.
Twitterda gördüm gizemin sayfasına seni özlicez yazmıs biri falan. Bir de zaten cok belli Gizem oldugu herkes ağlıyordu fragmanda. Özlem de elenen kişinin basında duranlardandı iyice dikkat ettim reklamdaAaa nereden biliyorsun ki? Onun adını neden veriyorlar ki, şaşırdım.
aaa nasil ogrendin?haaa o Özlemi orada reytig uğruna tutuyorlar işte
Aynen o da kendiyle dalga geçilmesine izin veriyor işte alan memnun satan memnun. Geçen diyordu ya reklamın iyisi kötü olmaz diye
Twitterda gördüm gizemin sayfasına seni özlicez yazmıs biri falan. Bir de zaten cok belli Gizem oldugu herkes ağlıyordu fragmanda. Özlem de elenen kişinin basında duranlardandı iyice dikkat ettim reklamda
Twitterda öyle gördüm ama Ayşegül bile ağlıyordu zaten Nur ve Özlem olamaz o yüzden.Bir tek Gizem kalıyor sevdikleri,elenme riski olanaaaa yarın cidden gizem mi gidicek ya ? ben nur biraz sorun yarattı kesin onu yollarlar özlem salak hareketleri ile reyting yapıyor iyeyollamazlar diye düşünmüştüm
Evet 2 hafta geridenmiş.Jüriden de bir tek İvanayı seviyorum zaten diğerleri Ayşegül yancısıBende instagramdan bakıyorum çoğunlukla. Ama ayşenur kapatmış profilini. Herkese açık değil. Nurella da dün herkes nur yüzünden onun profili bombalayınca fotoları falan sildi. Gerçi programa göre 2 hafta geride izliyormuşuz olanları. O da ayrı bi saçma. Geçen de ezgi yeni çekimlerden foto paylaşmıştı.
Elenme riski özlem ve Gizem oluyor çünkü reklamında özlem sahnede konusuyordu demek ki ikisi oldu diye düşünüyorum. Geçen de Nur Y. Gizeme dedi ya özlem en azından deniyor ugrasıyor sen onu da yapmıyorsun diye, o yüzden Gizem derler demek kiYa bi kere nur ve özlemin elenmemesi için yapıyorlar gibi duruyor eğer gizem gidecekse. çünkü iki ismi verilecek var. nur ve özlem. ne alaka yani gizem?
bazen her şey kurgu gibi geliyor. olay çıkartanlar daha ne kadar kalabilir ki?
Ama eğer taktik yapıp gizemle nuru söyleyip de nasılsa gizemi elemezler diye düşündülerse, amaç nuru elemekse o da mantıklı olurdu. jüri de gizemi seçmediyse elenmiştir.
Ben de bakmıstım cidden benziyor. Ama bu yaşta bu yapaylık fazla. Baştan ayağı estetik kızKızlar Ayşenura donetella diyorlar ya haklılar donetella versacenin gençliği
bir diğer takma adı da çakinin gelini olmalı bence
Kızlar Ayşenura donetella diyorlar ya haklılar donetella versacenin gençliği
bir diğer takma adı da çakinin gelini olmalı bence
Ben de bakmıstım cidden benziyor. Ama bu yaşta bu yapaylık fazla. Baştan ayağı estetik kız
eski sevgilisi ile biraraya gelmiş, çocugun ne gibi bi çıkarı var acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?