Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
[QUislwwegian, post: 37266687, member: 546527"]insanlar da ciddiye alarak izliyor izlesinler ama komedisine sadece diyeceğim ama bu insnaların gençlerin ahlakını da bozuyor sonra rtük herseye ceza verirken burda nerede acaba[/QUOTE]
Bu islerine gelio cnku canm ndn engellesinler ki su aysenur balcinin instagram hesabndaki fotolarna baksan sastm kaldm aciklik bska bse ciplaklik baska bse ack giyinene lafm yok ama resmen ciplak faise gbi kadnlgndan utaniyo insan

[QUislwwegian, post: 37266687, member: 546527"]insanlar da ciddiye alarak izliyor izlesinler ama komedisine sadece diyeceğim ama bu insnaların gençlerin ahlakını da bozuyor sonra rtük herseye ceza verirken burda nerede acaba
Bu islerine gelio cnku canm ndn engellesinler ki su aysenur balcinin instagram hesabndaki fotolarna baksan sastm kaldm aciklik bska bse ciplaklik baska bse ack giyinene lafm yok ama resmen ciplak faise gbi kadnlgndan utaniyo insan[/QUOTE]
aynen katılıyorum sana bide jürinin karsısında sevimli olucam diye yaptığı abuk sabuk davranışlara ne demeli. 19 yaşında bir tük kızına hiç yakışmıcak tip tarz we davranışlar yazık cok yazık

[Qossie, post: 37268407, member: 442988"]Bu islerine gelio cnku canm ndn engellesinler ki su aysenur balcinin instagram hesabndaki fotolarna baksan sastm kaldm aciklik bska bse ciplaklik baska bse ack giyinene lafm yok ama resmen ciplak faise gbi kadnlgndan utaniyo insan[/QUOTE]
aynen katılıyorum sana bide jürinin karsısında sevimli olucam diye yaptığı abuk sabuk davranışlara ne demeli. 19 yaşında bir tük kızına hiç yakışmıcak tip tarz we davranışlar yazık cok yazık[/QUOTE]
O gulmesine ne demeli allahımmm ne cirkef var onu tutuo juri snuda bliom ki o yaramann brnciai aysenur. Bu haftada sara elwniomus sanrm herles ole dio

insanlar da ciddiye alarak izliyor izlesinler ama komedisine sadece diyeceğim ama bu insnaların gençlerin ahlakını da bozuyor sonra rtük herseye ceza verirken burda nerede acaba
Seda sayan in programini kaldirdilar ceza aldi diye bu programda biter yakindir bence

Tugce yine kivirdi iyi agladi zirladi filan ya ozlemin teyzesini anlatmasina ne diyorsun
Ay hic deme o ozlem olduruyo beni alisana geldigindesaci kisaydi kestrmisti heralde elendi bu ddm program canli degil ya orda sa uzun saci sevinmistim ses tonu delirtyo beni :)

Ay hic deme o ozlem olduruyo beni alisana geldigindesaci kisaydi kestrmisti heralde elendi bu ddm program canli degil ya orda sa uzun saci sevinmistim ses tonu delirtyo beni :)
Alisanda bende izledim gunluk yayinlanan program onceden cekilmis suan saclari kisa instagramindada var fotosu

Herkese oynuyosun dio ya asil kendi oynuo onun yeniden donen eski sevglisine allah yardm etsin oglanda kesin 100 bini kazanir falan die düşündüğünden donmustur :)
Bencede
ve surekli ayni seyi giyiyor ayni tarz etek bi bluz o ayakkabilar ayni ve yildizda aliyor hep anlamadim gitti

İste hepsi kurgulu zaten yiyolarsa canli yapsinlar zaten giyinip cikiyolar hepsi oyun duzmece oldugu icin yapamyolar

Nm tlfnun tuslari kafayi yedi yanls yazmsm sara eleniomus bu hafta
Sara mı nereden duydun? Ben gizem eleniyor diye biliyorum fan sayfası seni cok özlicez falan yazmıs çünkü. Sara olmaz ya 4 yıldızı var onun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…