insanlar da ciddiye alarak izliyor izlesinler ama komedisine sadece diyeceğim ama bu insnaların gençlerin ahlakını da bozuyor sonra rtük herseye ceza verirken burda nerede acabaİnsanlari enayi yerine koyuyolar
Bu islerine gelio cnku canm ndn engellesinler ki su aysenur balcinin instagram hesabndaki fotolarna baksan sastm kaldm aciklik bska bse ciplaklik baska bse ack giyinene lafm yok ama resmen ciplak faise gbi kadnlgndan utaniyo insan[/QUOTE][QUislwwegian, post: 37266687, member: 546527"]insanlar da ciddiye alarak izliyor izlesinler ama komedisine sadece diyeceğim ama bu insnaların gençlerin ahlakını da bozuyor sonra rtük herseye ceza verirken burda nerede acaba
Seda sayan in programini kaldirdilar ceza aldi diye bu programda biter yakindir benceinsanlar da ciddiye alarak izliyor izlesinler ama komedisine sadece diyeceğim ama bu insnaların gençlerin ahlakını da bozuyor sonra rtük herseye ceza verirken burda nerede acaba
Bncde bitsin cunku bi b... Etmez sacma sapan insanlar sacma sapan muhabbetler o tugcenin annesnin hastalgiyla prim yapmasida ayri bi olaySeda sayan in programini kaldirdilar ceza aldi diye bu programda biter yakindir bence
Bende evleniyor diye okuyunca sasirdimNm tlfnun tuslari kafayi yedi yanls yazmsm sara eleniomus bu hafta
Tugce yine kivirdi iyi agladi zirladi filan ya ozlemin teyzesini anlatmasina ne diyorsunBncde bitsin cunku bi b... Etmez sacma sapan insanlar sacma sapan muhabbetler o tugcenin annesnin hastalgiyla prim yapmasida ayri bi olay
K.bakma yanlislik olduBende evleniyor diye okuyunca sasirdim
Onemli degil tatlimK.bakma yanlislik oldu
Ay hic deme o ozlem olduruyo beni alisana geldigindesaci kisaydi kestrmisti heralde elendi bu ddm program canli degil ya orda sa uzun saci sevinmistim ses tonu delirtyo beni :)Tugce yine kivirdi iyi agladi zirladi filan ya ozlemin teyzesini anlatmasina ne diyorsun
Alisanda bende izledim gunluk yayinlanan program onceden cekilmis suan saclari kisa instagramindada var fotosuAy hic deme o ozlem olduruyo beni alisana geldigindesaci kisaydi kestrmisti heralde elendi bu ddm program canli degil ya orda sa uzun saci sevinmistim ses tonu delirtyo beni :)
Valla programin bole igrenclesecegni dusunememstimAlisanda bende izledim gunluk yayinlanan program onceden cekilmis suan saclari kisa instagramindada var fotosu
Ozlem cok gicik ama aysegul cok fenaaa cokValla programin bole igrenclesecegni dusunememstim
Herkese oynuyosun dio ya asil kendi oynuo onun yeniden donen eski sevglisine allah yardm etsin oglanda kesin 100 bini kazanir falan die düşündüğünden donmustur :)Ozlem cok gicik ama aysegul cok fenaaa cok
BencedeHerkese oynuyosun dio ya asil kendi oynuo onun yeniden donen eski sevglisine allah yardm etsin oglanda kesin 100 bini kazanir falan die düşündüğünden donmustur :)
Evet o yuzden canli yayin yapmiyorlar belkideİste hepsi kurgulu zaten yiyolarsa canli yapsinlar zaten giyinip cikiyolar hepsi oyun duzmece oldugu icin yapamyolar
Sara mı nereden duydun? Ben gizem eleniyor diye biliyorum fan sayfası seni cok özlicez falan yazmıs çünkü. Sara olmaz ya 4 yıldızı var onun.Nm tlfnun tuslari kafayi yedi yanls yazmsm sara eleniomus bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?