Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
23.15 yayın saati kızlar. Bende bekliyorum bakalım bu hafta kim elenecek merak ettim iyice.

sanırım 11 bucuğu geçicek ya öff fatih harbiye bian önce bitsinnnn

ıyyyyy ugurkanın gıydıgı neresı tarz yaaaa

Pijama gibi biraz değil mi, ama tatlı olmuş ya o da ayrı bir tarz bizim gözümüze ne kadar garip gelse de :) Ayşenur da öyle benim için. Beğenmiyorum ama bir tarzı var yani.

2ye kadar ancak eleme yapılır öff ne kadar geç bıraktılar şu yarışmayı ya. İvana muhteşem yalnız her zamanki gibi

Pijama gibi biraz değil mi, ama tatlı olmuş ya o da ayrı bir tarz bizim gözümüze ne kadar garip gelse de :) Ayşenur da öyle benim için. Beğenmiyorum ama bir tarzı var yani.
ne bılıyım ya ben sokakta gorsem o ne oyle derım

Ne kadın değil mi, o dansına bittim, hani normal duruşu ne kadar sert olsa da eğlenceli bir kadın :)
Çok güzel kadın zaten çok beğeniyorum. Diş ayrıklıgını bile yakıstırdıgım tek insan :)

Allahım Ayşenura bak ahahaha şimdi tam kendini bulmus

O yıllarda french oje mi varmış acaba... çok kötü görünüyor, o yıllarda güzel görünülmüyor muydu

O yıllarda french oje mi varmış acaba... çok kötü görünüyor, o yıllarda güzel görünülmüyor muydu
Ayşenur mu sürmüş göremedim ben hala. French sonradan cıktı diye biliyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…