Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Gizem gidici bencede son zmnlarda fazla begenmediler onu
Evet özlemi bile ondan daha çok beğendiler. Benim bildiğim özlem ve gizem kalıyor gizemi eliyorlar ama Sara olursa şaşırırırm cidden.

İnstagramda millet yazmis hep bu hafta eleniyomussun gecmis olsun falan die bnada mantksz geldi ama gzem olablr cnku juri gzemi hc bwgenmyo gzemle ozlem kalr juride gzm der

İnstagramda millet yazmis hep bu hafta eleniyomussun gecmis olsun falan die bnada mantksz geldi ama gzem olablr cnku juri gzemi hc bwgenmyo gzemle ozlem kalr juride gzm der
Çok şaşırdım ama sara bu hafta iyiydi. Neyse Bakalım kim elenecek.

Yazık ama ya ben özleme çok üzülüyorum. Dünkü bölümde sonda herkes birbirine sarılıyor dans ediyor filan bu tek başına kaldı öyle. Nurcan'a sarılıyım dedi Nurcan kalktı gitti yanından.

Yazık ama ya ben özleme çok üzülüyorum. Dünkü bölümde sonda herkes birbirine sarılıyor dans ediyor filan bu tek başına kaldı öyle. Nurcan'a sarılıyım dedi Nurcan kalktı gitti yanından.
Kendi ettiğini buluyor bence.

Ozlem kendi kendini o hale dusurdu bence resmen oyuncak etti onu nurella

Kendi ettiğini buluyor bence.

Ozlem kendi kendini o hale dusurdu bence resmen oyuncak etti onu nurella

Özlem biraz saf kamera karşısında stresten mimik kontrolü yapamadığı halde oyuncu olucam diye saçmalıyor. Ama bu kadar şuursuzlaşmadığı ilk haftalarda da diğer kızlar buna kötü davranıyordu.

Özlem biraz saf kamera karşısında stresten mimik kontrolü yapamadığı halde oyuncu olucam diye saçmalıyor. Ama bu kadar şuursuzlaşmadığı ilk haftalarda da diğer kızlar buna kötü davranıyordu.
Orası da öyle tabi ama nasıl olsa herkes sonradan belli ediyor kendini Özlem de belli etti. Çözemiyorum ben o kızı.

Şu Nur ve Gizem var ya fıstık gibi kızlar... : ) Ben ne giymişler diye bakıp kapatıyorum. Program izlensin diye yapılan saçmalıklar sinirimi bozuyor yahu...

Eleme gecesi bugün müydü , geçen hafta akşam oynamıştı .
Bugün oynandı mı ben mi kaçırdım yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…