Gizem gidici bencede son zmnlarda fazla begenmediler onuSara mı nereden duydun? Ben gizem eleniyor diye biliyorum fan sayfası seni cok özlicez falan yazmıs çünkü. Sara olmaz ya 4 yıldızı var onun.
Evet özlemi bile ondan daha çok beğendiler. Benim bildiğim özlem ve gizem kalıyor gizemi eliyorlar ama Sara olursa şaşırırırm cidden.Gizem gidici bencede son zmnlarda fazla begenmediler onu
Gizem gitmesin ya ozlem gitsinEvet özlemi bile ondan daha çok beğendiler. Benim bildiğim özlem ve gizem kalıyor gizemi eliyorlar ama Sara olursa şaşırırırm cidden.
Bence de ama onu göndermezler.Gizem gitmesin ya ozlem gitsin
Ozleminde isine geliyor kendini gostermek istedigi icin ne derlerse yapiyor herseyiBence de ama onu göndermezler.
Juri gizeme takmis durumda zaten surekli begenmiyorlarİnstagramda millet yazmis hep bu hafta eleniyomussun gecmis olsun falan die bnada mantksz geldi ama gzem olablr cnku juri gzemi hc bwgenmyo gzemle ozlem kalr juride gzm der
Çok şaşırdım ama sara bu hafta iyiydi. Neyse Bakalım kim elenecek.İnstagramda millet yazmis hep bu hafta eleniyomussun gecmis olsun falan die bnada mantksz geldi ama gzem olablr cnku juri gzemi hc bwgenmyo gzemle ozlem kalr juride gzm der
Aynen katiliyorum sanaOzleminde isine geliyor kendini gostermek istedigi icin ne derlerse yapiyor herseyi
Evet giz em zatn oyunculukta yapio kocamn ailesnde gecen gordum onu ordakilern hepsi oyuncu olmak istyo ztn zemde oyuncu o yaramaya ihtiyaci yok onun :) :) :)Juri gizeme takmis durumda zaten surekli begenmiyorlar
Aynen katiliyorum sana
gizem oyuncumuymus sasirdim vallaEvet giz em zatn oyunculukta yapio kocamn ailesnde gecen gordum onu ordakilern hepsi oyuncu olmak istyo ztn zemde oyuncu o yaramaya ihtiyaci yok onun :) :) :)
Kendi ettiğini buluyor bence.Yazık ama ya ben özleme çok üzülüyorum. Dünkü bölümde sonda herkes birbirine sarılıyor dans ediyor filan bu tek başına kaldı öyle. Nurcan'a sarılıyım dedi Nurcan kalktı gitti yanından.
Ozlem kendi kendini o hale dusurdu bence resmen oyuncak etti onu nurellaYazık ama ya ben özleme çok üzülüyorum. Dünkü bölümde sonda herkes birbirine sarılıyor dans ediyor filan bu tek başına kaldı öyle. Nurcan'a sarılıyım dedi Nurcan kalktı gitti yanından.
Kendi ettiğini buluyor bence.
Ozlem kendi kendini o hale dusurdu bence resmen oyuncak etti onu nurella
Her yolu deniyor işte once sessizdi simdi de cazgirligi deniyorÖzlem biraz saf kamera karşısında stresten mimik kontrolü yapamadığı halde oyuncu olucam diye saçmalıyor. Ama bu kadar şuursuzlaşmadığı ilk haftalarda da diğer kızlar buna kötü davranıyordu.
Orası da öyle tabi ama nasıl olsa herkes sonradan belli ediyor kendini Özlem de belli etti. Çözemiyorum ben o kızı.Özlem biraz saf kamera karşısında stresten mimik kontrolü yapamadığı halde oyuncu olucam diye saçmalıyor. Ama bu kadar şuursuzlaşmadığı ilk haftalarda da diğer kızlar buna kötü davranıyordu.
Bu aksam varmi?varsa gidil izliim..Eleme gecesi bugün müydü , geçen hafta akşam oynamıştı .
Bugün oynandı mı ben mi kaçırdım yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?