Ayşenur mu sürmüş göremedim ben hala. French sonradan cıktı diye biliyorum ama
French 30larda çıkmış diye biliyorum ben.Ayşenur mu sürmüş göremedim ben hala. French sonradan cıktı diye biliyorum ama
Tamam şimdi gördüm ben de french yapmıs evet.Aynen yani. Ben öyle gördüm french değil mi o?
Hmm doğrudur bilmiyorum ki bana sonradan gibi geldi.French 30larda çıkmış diye biliyorum ben.
French 30larda çıkmış diye biliyorum ben.
su nur elensede kurtulsak
Bu tarz şeyleri Fransızlar, hep savaş yokluk zamanlarında buluyor, french tırnak içindeki pislikler gizlensin, topuklu ayakkabı sokaklardaki pisliklere basmadan yürüyebilsinler filan diye bulunmuş mesela . Sonra Dünyaya yayıyorlar nasıl beceriyorlarsa.Ben bilmiyordum bak öğrendiğim iyi oldu. Son yıllarda moda oldu sanıyorum 60 yıl kadar geride kalmışım :)
Dediklerini biliyorum da topukluyu ilk defa duydum ama öğrendiğim iyi oldu.Bu tarz şeyleri Fransızlar, hep savaş yokluk zamanlarında buluyor, french tırnak içindeki pislikler gizlensin, topuklu ayakkabı sokaklardaki pisliklere basmadan yürüyebilsinler filan diye bulunmuş mesela . Sonra Dünyaya yayıyorlar nasıl beceriyorlarsa.
Nur ne zarif kız buarada.
ben sevmıyorum ya dıger kızları geldıgı gunden berı kucumsuyoAaa ben Nur'u beğeniyorum. Sırf diğerlerine inat tarzını düzeltsin ve kalsın istiyorum :)
Yeni bölüm canım eleme gecesi bu.Yeni bölüm şimdi mi yoksa tekrarımı
Cok gec koymuslar ama bu saatte filan ..tekrarı sannettimYeni bölüm canım eleme gecesi bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?