- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
Bence Nurun bir duruşu var orada diğerleri gibi cazgır değil ondan çekemiyorlar ben öyle düşünüyorum ki en başta herkes ayşegüle sarar diyordum çünkü asıl o Ayşenurun giydiği elbiseye ben onu giyemem ailem izin vermez diyerek kızın ailesine yaşam tarzına laf söyledihayır bak anlatamadım ya nur kendını boyle ıyı aıle kızı falan sanıyodu e ama otekıler kotu aıle kızımı?aysegulu zaten savunmam ama nurda az deıl bence:)
Nie hos olmayack ki olan bise bu anca o aysegulun yapttgi kavgayi itler yaparmesajersen duzenle it kelımesı pek hos olmamıs cunku:)
Görmedim ya nasıldı?Ay Tuğçenin Saranın yanına gidişini gördünüz mü
Bnde goeedim yorum yapiodumGörmedim ya nasıldı?
ama bak mesela orda ıkızlerde cok efendı onlara karsı neden tavır almadılar o zaman?Bence Nurun bir duruşu var orada diğerleri gibi cazgır değil ondan çekemiyorlar ben öyle düşünüyorum ki en başta herkes ayşegüle sarar diyordum çünkü asıl o Ayşenurun giydiği elbiseye ben onu giyemem ailem izin vermez diyerek kızın ailesine yaşam tarzına laf söyledi
Hahaha ay görmen lazımdı Nurun yanından geçerken bir tavırlıydı ki bu kadar olurGörmedim ya nasıldı?
begenmememk serbest ama hakaret etmek yasak sitede ayrıca olurda ayşegül okursa falan mahkemeye verme hakkı var:)Nie hos olmayack ki olan bise bu anca o aysegulun yapttgi kavgayi itler yapar
O kızlar çok uyanık çünkü kimseye karışmıyorlar ben dikkat ettim hep iyi yorumlar yapıp kötü yorumlarda kavgalarda susuyorlar içten pazarlıklı tipler onlar.. Adamına göre davranıyorlarama bak mesela orda ıkızlerde cok efendı onlara karsı neden tavır almadılar o zaman?
He o açıdan yani tahmin ettim zaten. en cok Tuğçe giderse sevinicem ama gerçekten.Hahaha ay görmen lazımdı Nurun yanından geçerken bir tavırlıydı ki bu kadar olur
Nuru gonderdikten sonra sira gelcek onlarada sirala sariyo bunlar cnku elemek icin bahane arycklarama bak mesela orda ıkızlerde cok efendı onlara karsı neden tavır almadılar o zaman?
Birşey yapmıyor zaten sadece Nuru çekemiyorlarBen bu yarışmayı geç keşfettim. Nurla bi olaylar olduktan sonra yani.. Bn anlamadm naptı bu kız bunlara? Çok net cevaplar veriyo saygısız bi kız değil. Ayşegül ayşenur özlem falan filan belli tiplerinden ama napıyo bu nur bunlara anlayamadım cidden??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?