Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
O kadar herkese diklenen Ayşegül nasıl oluyor da her hafta biri gidince ağlıyor cidden bundan iyi oyuncu yok he

hayır bak anlatamadım ya nur kendını boyle ıyı aıle kızı falan sanıyodu e ama otekıler kotu aıle kızımı?aysegulu zaten savunmam ama nurda az deıl bence:)
Bence Nurun bir duruşu var orada diğerleri gibi cazgır değil ondan çekemiyorlar ben öyle düşünüyorum ki en başta herkes ayşegüle sarar diyordum çünkü asıl o Ayşenurun giydiği elbiseye ben onu giyemem ailem izin vermez diyerek kızın ailesine yaşam tarzına laf söyledi

Ayyyy ne giciklar ya istenmemek de cok kotu be bunlar eler yakinda nur'u

ama bak mesela orda ıkızlerde cok efendı onlara karsı neden tavır almadılar o zaman?

ya tamam yalandan aglıyorsunuz da yalandan agıt yakmak nedir ya
ben sevgilimle ayrılsam bu kadar aglamam

ama bak mesela orda ıkızlerde cok efendı onlara karsı neden tavır almadılar o zaman?
O kızlar çok uyanık çünkü kimseye karışmıyorlar ben dikkat ettim hep iyi yorumlar yapıp kötü yorumlarda kavgalarda susuyorlar içten pazarlıklı tipler onlar.. Adamına göre davranıyorlar

Ben bu yarışmayı geç keşfettim. Nurla bi olaylar olduktan sonra yani.. Bn anlamadm naptı bu kız bunlara? Çok net cevaplar veriyo saygısız bi kız değil. Ayşegül ayşenur özlem falan filan belli tiplerinden ama napıyo bu nur bunlara anlayamadım cidden??

Birşey yapmıyor zaten sadece Nuru çekemiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…