Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Bu arada geçen sayfaları pek okuma fırsatı bulamadım Ayşegül'ü seven hiç yok mu kızlar :)

Ya benim çok çelişkili hislerim var ona karşı aslında giydiklerini çoğunlukla beğeniyorum. Enerjisini gülüşünü filan da seviyorum, 7 numaradaki cansuyu hatırlatıyor bana, ama bildiğin linç insanı, o hallerine sinir oluyorum.

Ayşegül çok kırıcı konuşuyor ve ben biliyorum havasında konuşuyor. Yoksa o jüriye karşı davrandığı gibi davransa oradaki kızlara, kimse bir şey demez Ayşegül'e. Biraz durulması lazım tarzı öne çıkmıyor bu şekilde.

Özlem Özlem diye yırtındılar şimdi Nurun ismini veriyorlar anlamadım ben birşey ama Sara gider gibi geliyor bana ağlıyorlar çünkü..

Hiçbir tahminim tutmamıs ya : D

Nurellaya bak sen hem biz hallettik dedi hem bugün Nurun ismini verdi. Ayşegülün torpilcisinden başka ne bekliyorduk ki?

Nurellanin agzina tukurmek lazim instagramda foto paylasip nurla aramzi duzelttik bana tacini verdi kizlar sorunumuz yok aramzda demesni biliodu ztn uyuz oluodum tamamen gck kaptim beee

Bu saate reklam mı olur salaklar yaa uffff işin yoksa bkle esimde yattı sinir oldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…