Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Nur kalsın ya. Sara da tatlı kız ama Nur kalmalı

Bu kadar da saçma olmaz yani. Alişanın bi sebebi bile yok Nur'un adını vermek için. Nur Yerlitaş zaten duygusala bağladı ki o gün de kızın yersiz şekilde üstüne gidiyordu.
Hani tarz değil de bir şey de ama beni çok üzdü gitsin ne demek inanılmaz yani.

Bu Özlemi reyting için mi göndermiyolar yaa. Tuhaf bi tip

Sara bazen cok guzel giyiniyor begeniyordummmm.. ama nur gitmiyor saraya gule gule

Sara sönüktü bu hafta.. Bencede o gitmeli..

ya ama kızlar nur orda cok kendını bısey sandı dıgerlerını falan hep kendınden ayırdı otekı kızlarda halıyle ıstemıyolar artık onu orda ve bu davranıslarının dogru oldugunu juride gordu artık yanı:)

Şaka gibi gerçekten Nur Yerlitaş bir de profesyonel olacak. Tarz mı yarıştırıyorsun sorun mu? Sinir etti bu kadın beni.

Sanmasi normal cnku ordakilerden farkli kmseye karsmiodu taki aysegul iti saldirana kadar kiza sesi bile cikmiodu uzlasmak istedi ama yine itlik yaptilar kiza oda artk yeter deyip oda onlar gbi oldu

Kendini birşey sananı göndereceklerse eğer en başta Melek Ayşegül yada Ayşenur gitmeli bence

Sanmasi normal cnku ordakilerden farkli kmseye karsmiodu taki aysegul iti saldirana kadar kiza sesi bile cikmiodu uzlasmak istedi ama yine itlik yaptilar kiza oda artk yeter deyip oda onlar gbi oldu
mesajını ıstersen duzenle it kelımesı pek hos olmamıs cunku:)

Tuğçenin de tipini gördünüz mü resmen hatim indiriyor Nur gitsin diye. Haftaya yine acıklı hikaye hazırlar bu kendine.
Zaten bir sms olayına dönsünler ilk o Ayşegül elenir.Sonra da Tuğçe Herkes Nuru seviyor çünkü doğa olarak.
Ay sinir oldum valla.

Kendini birşey sananı göndereceklerse eğer en başta Melek Ayşegül yada Ayşenur gitmeli bence
hayır bak anlatamadım ya nur kendını boyle ıyı aıle kızı falan sanıyodu e ama otekıler kotu aıle kızımı?aysegulu zaten savunmam ama nurda az deıl bence:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…