- 27 Aralık 2012
- 1.984
- 440
- 373
Aynen cnm reyting icin gondermiyolar ama bole sacma bi durum olamaz ama bn bnu gunler once duydum sara gidiyo diye sara giscek nur gitse o kdr cok aglamazdi millet nur gitmeyecekBu Özlemi reyting için mi göndermiyolar yaa. Tuhaf bi tip
Sanmasi normal cnku ordakilerden farkli kmseye karsmiodu taki aysegul iti saldirana kadar kiza sesi bile cikmiodu uzlasmak istedi ama yine itlik yaptilar kiza oda artk yeter deyip oda onlar gbi olduya ama kızlar nur orda cok kendını bısey sandı dıgerlerını falan hep kendınden ayırdı otekı kızlarda halıyle ıstemıyolar artık onu orda ve bu davranıslarının dogru oldugunu juride gordu artık yanı:)
Kendini birşey sananı göndereceklerse eğer en başta Melek Ayşegül yada Ayşenur gitmeli benceya ama kızlar nur orda cok kendını bısey sandı dıgerlerını falan hep kendınden ayırdı otekı kızlarda halıyle ıstemıyolar artık onu orda ve bu davranıslarının dogru oldugunu juride gordu artık yanı:)
O kadinin beyninde bi sorun varya bn ona kanaat verdim artik salakŞaka gibi gerçekten Nur Yerlitaş bir de profesyonel olacak. Tarz mı yarıştırıyorsun sorun mu? Sinir etti bu kadın beni.
mesajını ıstersen duzenle it kelımesı pek hos olmamıs cunku:)Sanmasi normal cnku ordakilerden farkli kmseye karsmiodu taki aysegul iti saldirana kadar kiza sesi bile cikmiodu uzlasmak istedi ama yine itlik yaptilar kiza oda artk yeter deyip oda onlar gbi oldu
Kendini birşey sananı göndereceklerse eğer en başta Melek Ayşegül yada Ayşenur gitmeli bence
Aynen.O kadinin beyninde bi sorun varya bn ona kanaat verdim artik salak
hayır bak anlatamadım ya nur kendını boyle ıyı aıle kızı falan sanıyodu e ama otekıler kotu aıle kızımı?aysegulu zaten savunmam ama nurda az deıl bence:)Kendini birşey sananı göndereceklerse eğer en başta Melek Ayşegül yada Ayşenur gitmeli bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?