Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Nurella haksız oldugu halde Nuru elemeye calıştı onda o profesyonellik yok zaten. İşini kişisel soruna bağlayan insandan bahsediyoruz.

Ayşenur'un tarzını hiç beğenmiyorum ya jürinin aksine ben zevksizim sanırım. Şu ceketi nedir.

Nur iyi dedi. bildiğin bir şey mi var diye. Tarz konusunda da ben marjinal şeylere alışamıyorum beğenemiyorum ya benim de tarzım standarttır hani çok zevkli sayılmam :)

Ben
Nur iyi dedi. bildiğin bir şey mi var diye. Tarz konusunda da ben marjinal şeylere alışamıyorum beğenemiyorum ya benim de tarzım standarttır hani çok zevkli sayılmam :)

Bende dizi çıkmış eşortmanlarla filan takılıyorum çoğunlukla :) kesinlikle tarz değilim

Jüriye ya Nur gitsin ya ben gideyim deme cesaretini nereden buluyor bu Ayşenur? Hakikaten de nurun dediği gibi bildiğin bir şey mi var yani? Bir torpil de bu kapmış heralde.

Ben

Bende dizi çıkmış eşortmanlarla filan takılıyorum çoğunlukla :) kesinlikle tarz değilim

Hepimiz öyleyiz bende siyah tayt dolabıyım resmen :) Evde giyilenler hele en rahatından penye :)

Jüriye ya Nur gitsin ya ben gideyim deme cesaretini nereden buluyor bu Ayşenur? Hakikaten de nurun dediği gibi bildiğin bir şey mi var yani? Bir torpil de bu kapmış heralde.

Nur'a o kadar iddialı konuşması bence de şüphe çekici. Ne alaka yani bu iddia? Hele bir de halk oylamasına kalırsa son aşamada kendisi gider gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…