Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Tarz konusunda aysenuru hep begenirim ama cirkeflikte aysegulle yarışıyor. Sinsi.
Ben de tarz olamiyorum ya, ama bugunlerde is yerinde herkese not veriyorum ehehe :)

Nur bugün çok güzel olmuş sade ve şık.

tulumu çok yakışmış jüride yıldızı verdi şükür.

Tarz konusunda aysenuru hep begenirim ama cirkeflikte aysegulle yarışıyor. Sinsi.
Ben de tarz olamiyorum ya, ama bugunlerde is yerinde herkese not veriyorum ehehe :)

evet ayşenurun tarzı çok değişik ve uçuk ama tarzı var mı var

kendisi bu kadar itici ve sinsi olunca insanın gözü tarz marz görmüyor doğal olarak

onun tarzı çoğu kişeye ters (bende dahil ), kimse kolay kolay giyemez o kıyafetleri burası Türkiye New york değil yani

İkizleri seviyorum bence tarz görünüyorlar :) hani ayşenurun yapmak istediği tarz bence onlarınki. Bugün karışık olmuşlar ama genelde beğeniyorum ben :)

İkizleri seviyorum bence tarz görünüyorlar :) hani ayşenurun yapmak istediği tarz bence onlarınki. Bugün karışık olmuşlar ama genelde beğeniyorum ben :)

ikizlerin tarzı güzel olabilir ama biir sinsilik ve duygusuzluk var onlarda

kavga etmedi ikizler hiç biriniz umrumda değilsiniz lafına alınmış,

Ayşenurada kıvırıyor şimdi tek rakip olarak sizi görüyorum ben diyor
Allahım bu yarışma sinirlerimi bozuyor ya Şu Ayşenur gitse keşke. İstediği kadar tarz olsun sinsiliği yeter gitmesine.

ben de bu yüzden anlayamıyorum zaten
nur kendini savununca suçlu oluyo ama diğerleri resmen hakaret ediyo onlara laf yok
hatta nur yerlitaşın bi aferin demediği kalıyodu o kişilere
sadece bugün biraz laf soktuklarını hissettim diğer yarışmacılara
o da sosyal medyadan tepki aldıkları için sanırım
jürinin tarafsız olması lazım
yoksa programın seviyesi daha da düşecek
en tarafsız ivana gibi duruyo

ayşegül ayşenur tuğçe filan insanları programdan kovacaklar neredeyse
kendilerini ne sanıyolar anlamadım
hele gizem bugün nuru azarladım filan dedi ya iyice sinir oldum
sanki karşısında çocuk var

ama bugün gizem melek ayşegül filan birbirlerine girdiler ya gerçekten çok güldüm
öyle gruplaşıp insanları sindirmeye çalışırlarsa böyle olur işte
ayşenur da gerçek düşüncelerini sinir anında söyleyiverdi sonra da nası kıvırmaya başladı
yalnız kalma korkusu sardı birden

Son düzenleme:
bu arada ayşenur da kiraz mevsiminde oynamış sanırım
bunların hepsi oyuncu olmaya çalışıyo anladığım kadarıyla

Evet çünkü onlara göre Nur reyting getirmiyor ve konusmasının da bir anlamı yok ama diğerleri konusunca her türlü izin veriyorlar. Yarışmanın kurgu kısmı da elbette vardır ama tamamen kurgu olmadıgına eminim çünkü Nura yüklendikleri zaman nurun hızlı hızlı nefes alıp vermeleri artıyor . Demek ki gerçekten zoruna gidiyor üstüne gelmeleri.

Zaten yavaş yavaş hepsi birbirine girecek çünkü elbette birbirlerini eleyecekler.Hepsi tek kalacak. İnsanların aklında da Nurun asil duruşu kalacak diğerlerinin çirkefliği. 3 aylık bir yarısma için fazla abarttılar her şeyi. Yok arkadasız yok bilmem neyiz. Hepsi de bitecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…