Çok yapmacık.Ayyyyy uyuz oluyorum ben o kıza yaaa
Çok yapmacık.
Tarz konusunda aysenuru hep begenirim ama cirkeflikte aysegulle yarışıyor. Sinsi.
Ben de tarz olamiyorum ya, ama bugunlerde is yerinde herkese not veriyorum ehehe :)
Onlar neden kavga etti ya izleyemedim ben orayıikizlerde Ayşenura alınmış yiyin birbirinizi
Onlar neden kavga etti ya izleyemedim ben orayı
İkizleri seviyorum bence tarz görünüyorlar :) hani ayşenurun yapmak istediği tarz bence onlarınki. Bugün karışık olmuşlar ama genelde beğeniyorum ben :)
Allahım bu yarışma sinirlerimi bozuyor yakavga etmedi ikizler hiç biriniz umrumda değilsiniz lafına alınmış,
Ayşenurada kıvırıyor şimdi tek rakip olarak sizi görüyorum ben diyor
Ben cidden bu Tuğçeyi görmeye dayanamıyorum. Yüzünden iticilik akıyor
Ağlarken bi insan en fazla onun kadar yapmacık olabilir diyorum başka da bir şey demiyorumBende hiç hazetmiyorum bu kızdan yancı gibi.
güçlü bir karakteri yok ama bugün şık olmuş yakışmış.
Yarışmada öne çıkan isim ayşegül. Giyimiyle değil tabi çenesiyle. İlk hafta jüri Ayşegülü hiç beğenmedi kıyafetlerine hayır dediler.Her lafa bir cevap vermesiyle de Nur Yerlitaş kavga etti bununla, çok konuşuyorsun diye. Sonra bu Nur olayı oldu birden Ayşegülü sevmeye başladılar. Her şeye cevap vermesi hoşlarına gitti. Böyle olunca giydiği kıyafetlere de artı vermeye başladılar. İlk hafta Nur iyiyken kavga olduktan sonra Ayşegül beğenildi.
Diğer kızlardan mesela Ayşenur kuliste farklı sahnede farklı davranıyormus Nur Yerlitaş kendi söyledi bunu ama buna rağmen Nura verdiği tepkiyi Ayşenura vermediler.
Nur onların içinde en sessiz sakin olanı ama işte bir kez kavga ettiler ya ne yapsa beğenilmiyor.
Evet çünkü onlara göre Nur reyting getirmiyor ve konusmasının da bir anlamı yok ama diğerleri konusunca her türlü izin veriyorlar. Yarışmanın kurgu kısmı da elbette vardır ama tamamen kurgu olmadıgına eminim çünkü Nura yüklendikleri zaman nurun hızlı hızlı nefes alıp vermeleri artıyor . Demek ki gerçekten zoruna gidiyor üstüne gelmeleri.ben de bu yüzden anlayamıyorum zaten
nur kendini savununca suçlu oluyo ama diğerleri resmen hakaret ediyo onlara laf yok
hatta nur yerlitaşın bi aferin demediği kalıyodu o kişilere
sadece bugün biraz laf soktuklarını hissettim diğer yarışmacılara
o da sosyal medyadan tepki aldıkları için sanırım
jürinin tarafsız olması lazım
yoksa programın seviyesi daha da düşecek
en tarafsız ivana gibi duruyo
ayşegül ayşenur tuğçe filan insanları programdan kovacaklar neredeyse
kendilerini ne sanıyolar anlamadım
hele gizem bugün nuru azarladım filan dedi ya iyice sinir oldum
sanki karşısında çocuk var
ama bugün gizem melek ayşegül filan birbirlerine girdiler ya gerçekten çok güldüm
öyle gruplaşıp insanları sindirmeye çalışırlarsa böyle olur işte
ayşenur da gerçek düşüncelerini sinir anında söyleyiverdi sonra da nası kıvırmaya başladı
yalnız kalma korkusu sardı birden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?