Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Bu yarışma da iyi oyalıyor beni günlerdir. Ülkenin hali ve gelecek endişesi içimi kemiriyor, Ayşegül sinir olup desarj oluyorum

bugün ne olmuşş ya ayşenur tırnaklarını çıkarmaya başlamış..
melek+aysegul boy kavgasındalar hala..
vallla bana da belli olmuyor bigün birini seviyorum bigün birini valla D bigün ayşenur tatlo geliyor bigün ayşegül bigün nur
hiç sevmediklerim ezgi+tuğçe galiba .D

özlemi bi filmin fragmanında gördüm
sanırım figüranlık filan yapıyo

Sırf Nur Yerlitaş için arada bakıyorum.Bazen güzel yorumlar oluyor.
Ama sürekli aynı kızların olması çok sıkıcı.

İlk kez tam başlangıç anına denk geldim.: ) Herkes Ayşegül'e cepheli gibi görünüyor sanki tanıtımdan ama belli olmaz..: )

bu programdan önce nur yerlitaşı çok severdim ama izlemeye başladıktan sonra resmen itici gelmeye başladı, hele mimikler

Bugün daha renkli program. Ayşenur ya Nur gitsin ya ben diyor tanıtımda. Bu ne özgüven kim ona o hakkı veriyor ne alaka yani

madem yapılan yorumları kaldıramıyacaktın bu iticilik ve güçsüz karakterle bu yarışmada ne işin var

Nur'a bir şey söyleyemedikleri halleri buysa, söyleseler ne olacak acaba?
Kızı dövecekler herhalde sonunda..!! Nasıl kıskanıyorlarsa artık..!

Ayşenur çok aşırıya kaçıyor bu sus yeter falan ne oluyor ya. Öykü de ben bunu görüyorum falan diyor. Neyi görüyor sus diyen yeter diyen yarışmacıya müdahale etmemesi ilginç.

Tuğçe hem Nur'un tanıdığı olmasını, hem de Özge Ulusoy'a benzerliğini kullanarak ve onun kıyafetlerinin aynısını giyerek tarz olduğunu zannediyor.!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…