- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
acaba özellikle mi seçmişlerdir bu kızları çünkü hepsinin bir oyunculuk geçmişi var gerçekten Gizem Çağataylamı öpüşmüş ya öyle birşey okudum sankiYa bu ezgi hariç hepsi bir casta üyeymiş aslında. Geçmişinde illa bi tv rolünde olmuşlar. oradaki gizem de kocamın ailesinde oynuyormus buları da twitterdan öğrendim ahahah
Evet o da medcezirde çağatayla öpüşmüş googleda fotografı gördüm sadece. Özelikle seçilmeseler de bunlar basvurmus da olabilir. Melek bana her şey yakısır.da Ayşenur bugun ne giysem.de falan vardı. Özlemi bilmiyorum amaacaba özellikle mi seçmişlerdir bu kızları çünkü hepsinin bir oyunculuk geçmişi var gerçekten Gizem Çağataylamı öpüşmüş ya öyle birşey okudum sanki
Ben hepsini face de bile arattım merakımdanEvet o da medcezirde çağatayla öpüşmüş googleda fotografı gördüm sadece. Özelikle seçilmeseler de bunlar basvurmus da olabilir. Melek bana her şey yakısır.da Ayşenur bugun ne giysem.de falan vardı. Özlemi bilmiyorum amaHepsini de öğrenmişim yalnız
Çok yapmacık o Tuğçe hiç sıcak gelmiyor bana. Nur.un face sayfası var millete cevap da atmıs onu gördüm.Ben hepsini face de bile arattım merakımdanTuğçe boy boy footoğraf atıyor çok gıcık ya sevemedim bir türlü
Bende öyle düşünüyorum çünkü ortada birşey yokken hepsine birden laf sıraladı gereksizdi reklam amaçlıydı bence..Çok yapmacık o Tuğçe hiç sıcak gelmiyor bana. Nur.un face sayfası var millete cevap da atmıs onu gördüm.
Bu roza olayı bence fake ama birden geldi ortalıgı karıstırdı falan ama begendim onu Aysegüle bir ayar verdi
Haftaiçi her gün varKızlar bu gece varmı program :)
özlem ağlamadı canım ya rol yaptıGöbeği açık kıyafetlerden bende sıkıldım artık ve dediğin gibi tek yaptıkları elbiseye ayakkabı uydurmak yenilikler yok Ayşenur zaten pantolon bile giymiyor ki minicik şeylerle geziyor ortalıkta o normal yaşantısında da böyleymiş sanırım..
Ayşegülün tarzı yok ki zaten çok alakasız şeyler giyiyor evet şu şu onun tarzı diyemiyorsun ay birde butiği varmış Nurellaya sürekli beni yanına al diyor özgüven tavan kızda
Bugün izleyemedim temizlik yapmaktan önemli şeyler oldumu kavga falan dün Özlem neden ağladı orayıda kaçırdım
özlemin bugunku kıyafetıne koptum yaaaa
aysegul ozlemden korkuyo bence
Ayşegül rozaya ukala diyerek epic fail oldu çünkü programda bir tek ona ukala denmisti madem ukalalik kötü birsey kendisi ilk gün kötü ilam edilmis o zaman
Bir de isine gelince yorumların hic umrumda değil , yok kale almıyorum
Sonra bana niye güzel yorum yapmıyorsun diye ozleme sataşıyor
Ayrıca tugcenin yüzünü ve ağır makyajını hiç beğenmiyorum ama hakkini vermek lazim vücudu cok güzel. Ayşegül kiskancligina kiza safinaz dedi. Yani tamam kiskanirsin anlarim da ekranda bu kadar belli etme bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?