Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Ya bu ezgi hariç hepsi bir casta üyeymiş aslında. Geçmişinde illa bi tv rolünde olmuşlar. oradaki gizem de kocamın ailesinde oynuyormus buları da twitterdan öğrendim ahahah
acaba özellikle mi seçmişlerdir bu kızları çünkü hepsinin bir oyunculuk geçmişi var gerçekten Gizem Çağataylamı öpüşmüş ya öyle birşey okudum sanki

acaba özellikle mi seçmişlerdir bu kızları çünkü hepsinin bir oyunculuk geçmişi var gerçekten Gizem Çağataylamı öpüşmüş ya öyle birşey okudum sanki
Evet o da medcezirde çağatayla öpüşmüş googleda fotografı gördüm sadece. Özelikle seçilmeseler de bunlar basvurmus da olabilir. Melek bana her şey yakısır.da Ayşenur bugun ne giysem.de falan vardı. Özlemi bilmiyorum ama Hepsini de öğrenmişim yalnız

Ben hepsini face de bile arattım merakımdan Tuğçe boy boy footoğraf atıyor çok gıcık ya sevemedim bir türlü

Ben hepsini face de bile arattım merakımdan Tuğçe boy boy footoğraf atıyor çok gıcık ya sevemedim bir türlü
Çok yapmacık o Tuğçe hiç sıcak gelmiyor bana. Nur.un face sayfası var millete cevap da atmıs onu gördüm.
Bu roza olayı bence fake ama birden geldi ortalıgı karıstırdı falan ama begendim onu Aysegüle bir ayar verdi

Bende öyle düşünüyorum çünkü ortada birşey yokken hepsine birden laf sıraladı gereksizdi reklam amaçlıydı bence..

Kızlar bu gece varmı program :)

ay demekkı herkes aynı düşüncedeymiş

Ayşenurun silikonları 1- 2 sene içinde karnına gelecek
çok tutarsız bir kız ve bunu oyku farketmiyor sinir oluyorum. kızlar okulda onu dövüyor diye okulu bırakan kız burada kızlarla çok iyi anlaşıyor, o kadar iyi ki onlara sevgilim diyor ?!
ayrıca ilk bölümde sevgilim olmasını asla istemiyorum diyen kız gecen gun keşke sevgilim olsa dedi.

Ayşegül rozaya ukala diyerek epic fail oldu çünkü programda bir tek ona ukala denmisti madem ukalalik kötü birsey kendisi ilk gün kötü ilam edilmis o zaman
Bir de isine gelince yorumların hic umrumda değil , yok kale almıyorum
Sonra bana niye güzel yorum yapmıyorsun diye ozleme sataşıyor
Ayrıca tugcenin yüzünü ve ağır makyajını hiç beğenmiyorum ama hakkini vermek lazim vücudu cok güzel. Ayşegül kiskancligina kiza safinaz dedi. Yani tamam kiskanirsin anlarim da ekranda bu kadar belli etme bari

Tanrim sanki isim gucum yok bunları izleyip izleyip sinir oluyorum, mazosistim herhalde.
Gizem de rahatsız ediyor artık beni. Psikolojik Destek aldığı cok belli, nur gitsin huzurumuz yerine gelsin, yok Roza gitsin bir daha gelmesin
Habire birilerini kovma tribinde, simarik.
Nur da halen asil, halen akilli. Ona bayılıyorum :)

özlem ağlamadı canım ya rol yaptı
nurella çok gergin görünce sevgilini bi kızla yakaladığını hayal et naparsın filan dedi
özlem de direk başladı ağlamaya

bu arada jürideki nur da özleme takık galiba
ayşegüle kimse birşey demiyo
dün neredeyse jüriye bile ayar çekiyodu hiçbişey demedi jüri
sinir oldum
verdiği yıldızları bile eleştiriyo ama ona laf yok
ama sessiz sakin bi kız gördüler mi tam gaz eleştiriyolar
jüri de oynuyo sanki biraz

dün de yine ayşegül özleme sardı
nuru bıraktı artık yeni hedefi özlem

ama özleme çok fena bi özgüven gelmiş yürüyüşü bile değişmiş dimdik havalı bi yürüyüş yaptı
artık lafını pek sakınmıyo
şok oldum yani
ama hak verdim de
benim öyle üstüme gelseler çenmden kurtulamazlar
çok fena ezerim yani

Son düzenleme:
özlemin bugunku kıyafetıne koptum yaaaa
aysegul ozlemden korkuyo bence

o kıyafetle yıldız aldı bide
ayşegül ve yandaşları sinirden kudurdu resmen
hazmedemediler
ayşegül napsam napsam da özleme sataşsam diye fırsat kolluyolar resmen
bunlar beni çok güldürüyo ya

haftaya gelecek olan yarışmacıyı merak ediyorum roza galiba
çok büyük kavgalar olacak

ayşegül herkesi kıskanıyo bence

bi de kendini moda otoritesi ilan edecek nerdeyse
bi giyimine bakıyorum bi yorumlarına gülesim geliyo
daha kendne özgü bi tarzı bile yok benim butiğim var diye hava atmaya çalışıyo anlamadım gitti
her butik açan modacı olup çıksın madem

bi de eleştiri alınca sürekli ben böyle bi insanım diyo ama kimseyi kendi haliyle kabul etmiyo
milleti çileden çıkarıp sonra da sen önceden böyle değildin oynuyosun diyo
ben normalde çok sakin bi insanım ama biri karşıma geçip te sırf ön plana çıkmak amacıyla hakarete dayanan eleştiriler yapsa elimden kurtulamaz

Aysegulun butigi var da hazir alip satiyordur
Uzerinde hic farkli bi kıyafet görmedim
Iki bol pantolon dikti diye modaciyim havalarina girmesin
bir de mat ruj sürmesn disetleri gözuküyor

Ne zaman stres yapsam karnıma agrı girer, şuan 1 ekim bu tarz benimi izliyorum ve karnım agrıyor. Nurella! özlemle dalga geçmiş, yetmemiş, ayşegülün kendini iyi ifade ettigini soyluyor ! İyi ifade ediyor ! ya bu kadar mahalle agzı, boyle seviyesiz muhabbetler, agız yuz hareketleri, çemçuk agızlı !! nasıl kendini iyi ifade ediyor ?? Bunu onaylayan bir programı ben neden izliyorum ki ? Bir de özleme sen benim kafamı şişiriyorsun diyor, ama unutmayın, onu seçip oraya koyan da sizsiniz.
harbi benim için program bitti, roza yarışmaya girerse izlerim, yoksa artık izlemem.

Yeni bölümü başladı izleyelim de sinir katsayımız yükselsin bakalım. Kendime kastım var heralde

kımse varmııı???yoksa basket macını ızlıycemmm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…