- 27 Aralık 2012
- 1.984
- 440
- 373
Şuan İvana girerken bir şarkı çalıyor çok bilindik ama çıkaramadım bir türlü bilen söyleyebilir mi
Çok teşekkür ederim =)ItaloBrothers - Up 'N Away
Çıktı Tuğçe Allahım nasıl bir iticilik bu kızdaki..Bolumu yeni izliyorum Tugce ne agladı hüloo. Babası öldü sanki.
Tugce, Nur yalan söylemiş olabilir ama "yalan söyledin" diye diye başımızın etini yedin, ne büyüttün konuyu ya. Aglama tamam aglama, NUR YALAN SÖYLEDİ, valla inandım, aglama aglama.
aklı kıt, takıntılı, kaprisli...
Tugce nuru itmis, yayinda ozleme de vurmaya kalktı. Noluyor ya ? Ağız dalasini bi yere kadar anlarim, fiziksel kavga da mı izliycez. Tugce Diskalifiye edilmeli bence.
Özlemle yan yana otururken cakıcam şimdi elimin tersiyle demişti sinirli sinirli. .hakikaten aynısını nur yapsa günlerce konusurlardıgeçen nuru itmeye çalıştı sanki geçerken de özleme de mi vurmaya kalkmış
ne sanıyo bu kız kendini
çenesinden duygu sömürüsünden fenalık getirdi bi de fiziksel şiddete başlamış
tam bi mahalle karısı gibi davranıyo
sunucunun müdahale edeceğini sanmıyorum
hoşuna bile gitmiştir eminim
zaten tuğçeyi baya bi korudu dün
nur olsa linç ettirirdi heralde
Ben de acayip merak ettim. Ne isler ceviriyo bu kizlar hic anlamiyorum.Ayşegül videoya çekmiş yaşananları cok merak ettm göstercekler mi acaba?
Tuğçe nuru itmiş ya sanırım nur da karşılık verip o yüzden çığlık atıp kaçtı başka aklıma bir şey glmediBen de acayip merak ettim. Ne isler ceviriyo bu kizlar hic anlamiyorum.
İyice cirkinlesiyor isler.Tuğçe nuru itmiş ya sanırım nur da karşılık verip o yüzden çığlık atıp kaçtı başka aklıma bir şey glmedi
Aynen abla, sabahtan beri bekliyorum bu aniAz sonra kavga başlar ekran başına hanımlar
Aynen abla, sabahtan beri bekliyorum bu ani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?