Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Tugce nuru itmis, yayinda ozleme de vurmaya kalktı. Noluyor ya ? Ağız dalasini bi yere kadar anlarim, fiziksel kavga da mı izliycez. Tugce Diskalifiye edilmeli bence.

Şuan İvana girerken bir şarkı çalıyor çok bilindik ama çıkaramadım bir türlü bilen söyleyebilir mi

Bolumu yeni izliyorum Tugce ne agladı hüloo. Babası öldü sanki.
Tugce, Nur yalan söylemiş olabilir ama "yalan söyledin" diye diye başımızın etini yedin, ne büyüttün konuyu ya. Aglama tamam aglama, NUR YALAN SÖYLEDİ, valla inandım, aglama aglama.
aklı kıt, takıntılı, kaprisli...

Çıktı Tuğçe Allahım nasıl bir iticilik bu kızdaki..

Tugce nuru itmis, yayinda ozleme de vurmaya kalktı. Noluyor ya ? Ağız dalasini bi yere kadar anlarim, fiziksel kavga da mı izliycez. Tugce Diskalifiye edilmeli bence.

geçen nuru itmeye çalıştı sanki geçerken de özleme de mi vurmaya kalkmış
ne sanıyo bu kız kendini
çenesinden duygu sömürüsünden fenalık getirdi bi de fiziksel şiddete başlamış
tam bi mahalle karısı gibi davranıyo
sunucunun müdahale edeceğini sanmıyorum
hoşuna bile gitmiştir eminim
zaten tuğçeyi baya bi korudu dün
nur olsa linç ettirirdi heralde

Kızlar Nur dün faceye bugünden diye bir fotoğraf koymuş. Program 2 hafta geri olduğu için demek ki nur 2 hafta daha elenmiyor elenme hakkında konusamam ama keyfim gayet yerine neler oldu neler yazmıs

Özlemle yan yana otururken cakıcam şimdi elimin tersiyle demişti sinirli sinirli. .hakikaten aynısını nur yapsa günlerce konusurlardı

Ayşegül videoya çekmiş yaşananları cok merak ettm göstercekler mi acaba?

Ben de acayip merak ettim. Ne isler ceviriyo bu kizlar hic anlamiyorum.
Tuğçe nuru itmiş ya sanırım nur da karşılık verip o yüzden çığlık atıp kaçtı başka aklıma bir şey glmedi

Şunu merak ediyorum bu kızların bu kadarkıyafeti olabilirmi,yada başkalarından mı alıyorlar..
Birde bu kıyafetleri nerede giyiyor bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…