Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
şu hostes kız ne kadar tuhaf ya
mimikleri çok itici
ben izlerken sinir olup kapattım

biz izlememe kararı aldık evde
cidden sıktı çünkü
gördük 15 dakka zor dayandık
ve yine kavga gürültü çıkaracak tipleri seçiyolar gibime geldi
Aynen ya belli zaten tiplerden.Bunlar bizimkilerden daha fena görünüyor. Kimi Aysegülü aratır belki

Son 10 dk sıne baktim kim elenicek diye,
Programin basinda 4 kisi elenicek dediler, sonra 2 , sonundada supriz yaptik sadece 1 kisi elenicek dediler.
Bu kadar tantana 1 kisi elemek icinmiydi?
2 hafta daha ön eleme gecesi yapacaklar belli, pazar gunu de bos gecmiyorlar isin civisi cikti 7 gun haftada program.
Aralarinda zengin yarismacilar var, gelir seviyesi onceki sezondan cok daha yuksek olacak. Ayda 10 bin lira giyim e harcamak nasil bir sey hahaha. Ilk sezondakiler fakirmis haberimiz yok.

Ohooo dünkü muhabbeti bitirmiş de yeni yarışmacı muhabbetine başlamışsınız.
Dün ayşegülün gidişini izleyemeden uykuya dalmışım. Kör olur badem gözlü olur misali, onun aglamaklı suratını görünce içim cız etti. O kıza sinir olup burada sövüyordum ama şimdiden hafifi bir özledim gibi

dünkü programda ilk çıkan mor bir elbise giymiş olan zeynep öztürk ivananın sponsoruymuş ivana tanımıyormuş gibi davrandı ama starlingiymiş.

Açıkcası akşam hiç izleyesim gelmedi..Akşam olan elemeleri izlemeyeceğim gibi görünüyor. Çok uzuyor ve sıkıyor. .Bence yarışmanın 2. bölüm formatında erkeklerde olmalıydı. Kızların karşısında bir grupda erkekler olmalıydı.Tabi ayrı ayrı yarışacak şekilde belki o şekilde kurtarırlardı.Bu da yine çene yarışına dönerse bu sezon izlenmez artık

dünkü programda ilk çıkan mor bir elbise giymiş olan zeynep öztürk ivananın sponsoruymuş ivana tanımıyormuş gibi davrandı ama starlingiymiş.

Juri sadece onu degil, oradaki sarkıcı Nazlı Hamarat ve manken Melisa Sahin i tanımıyormus gibi davrandı. Bunlar toplum icin cok tanınan kisiler olmasada, sanat, moda, magazin camiyalarında bilinen kisiler oldugu anlasiliyor.

Araya birkac ünlü yerlestirerek yarısmayı tutmak istiyorlar ikinci sezon. Cunku ilk sezondaki gibi ilgi cekici yarısmacıları tanınmamıs, sıfırdan baslayan kisilerden bulma sansları dusuk bu sefer.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…