Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Tuğçe ve Melek neden orda Eski bölümleri mi gösteriyolar acaba noluyo

Geri gelmişler galiba.. Ne kadar saçma. Sürekli kavga ediyoalr. Onları mı izlicem işim gücüm yok. Evim şahane daha güzel aman :)

Onlar yorumcu olarak geldi iki haftalik, oy kullanmayacaklar.

Güzel bir hamle, az kisi kaldıkları birde Özlem dısında konusan olmadıgı icin, yeni kızıstıracak elemanlar lazımdı.

Son düzenleme:
eski kızlar neden gelmiş anlamadım
sürekli yeni kural koyuyolar fenalık geldi

kızları da ayşegül gitti diye kavga çıkarmaya getirmişlerdir kesin

eski kızlar neden gelmiş anlamadım
sürekli yeni kural koyuyolar fenalık geldi

kızları da ayşegül gitti diye kavga çıkarmaya getirmişlerdir kesin
Bnde anlam veremedim afedersinizde don deyistirmis gibi format deyistiriyorlar napicaklarini sasirdilar galiba reyting yuksek tutmak icin

ben diğer sezon izlemicem artık
uzattıkları için sıkıcı oldu
reyting yapıcaz diye saçmalıyolar

ben diğer sezon izlemicem artık
uzattıkları için sıkıcı oldu
reyting yapıcaz diye saçmalıyolar
Aynen katiliyorum baksana yeni sezon icin kavgaci kisiler bulmuslar diyorlar ? Insan eylenmiyorki bakarken.. daha cok sinirlendiriyorlar

Ezgi nin o konuda samimi degil taktik geregi, rakip olarak gordugu icin Tugce nin ismini verdi tarz ini yetersiz buldugu icin degil yoksa Aysegul ve Gizem dururken Tugce ye tarzını begenmiyorum demezdi, asıl dusuncesini saklamak icin oyle mazeret one suruyor. Ikizler ve Aysenur birbirlerine daha yakin, Ezgi nin kulvarına en yakin Tugce idi ayrıca Tugce günlük ve spor da cok basarılı idi. Onun elenmesini istemistir Ezgi, kimleri tarz ve rakip buldugunu yarısma boyunca soylemekten cekindi, Özlem gibi belirgin soylemıyor hic.

Son düzenleme:
Bugün dışarıdaydım izleyemedim kızlar. Gece verirlerse izlerim belki.
Tuğçe ve Melek geldi demişsiniz ne için gelmişler ki?
İyice saçmaladılar artık.

Tugce melek buse roza bi de birisi daha var..
Yorumcu olarak gelmisler..
İyice sacmasapan bi programa donustu hic eskisi gibi izlemiyoruz bu topikteki yogunlugun dususune bakarak ne kadar izleyici kaybettiler anlasin yapimcilar..
İnsanin basi agriyor izlerken...

Bugün dışarıdaydım izleyemedim kızlar. Gece verirlerse izlerim belki.
Tuğçe ve Melek geldi demişsiniz ne için gelmişler ki?
İyice saçmaladılar artık.
Yorum yapmak için geldiler canim az kişi kaldilar ya program süresini dolduruyorlar işte dediğin gibi saçmaladılar..

Bu ezgiyi kim neden tarz bulur hiç anlamıyorum ya..sadece abiye giyen bir insan nasil tarz olablir ki? Günlük giyindiği zaman batırıyor kendini zaten ama abiyeylede bir insan tarz olamaz kesinlikle abiyeleride baydı zaten artik hemen hemen aynı..o yarışmayı kazanmak ya ayşenurun yada ikizlerin hakkıdır..

Zaplarken yine denk geldim ozlemin o kiyafeti ne yaa iggrencc .
Cesme basinda su dolduran koylu kizi konsepti olur ancak o..
Turist gezdirmeye bile olsa boyle mi giyinilir ya pess

Zaplarken yine denk geldim ozlemin o kiyafeti ne yaa iggrencc .
Cesme basinda su dolduran koylu kizi konsepti olur ancak o..
Turist gezdirmeye bile olsa boyle mi giyinilir ya pess
Hahaha çeşmebaşı ha..Evet özlem yine sapıttı bu ara berbat giyiniyor,ne güzel düzeltmişti kendini biara bozdu yine şimdi.

Her alanda birden basarılı olan yok.

Ikizler günlükde cok basarili degiller, parti eglence show konseptinde iyiler.
Ezgi abiyede en iyisi, günlükde en basarili Tuğçe.
Ayşenur un siradısı bir tarz i var (Turkiye ye uymayan tarz i var diye elestiri aliyor, ancak kendi alaninda basarili)
Ikizlerden Nurcan maskülerde cok iyi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…