Gece biraz bakayım dedim de uykum geldi izleyemedim. Saçmaladılar valla onların gelip yorum yapması resmen kavga ortamı oluşturmaları demek.Yorum yapmak için geldiler canim az kişi kaldilar ya program süresini dolduruyorlar işte dediğin gibi saçmaladılar..
Kesinlikle öyle kavgacılar elendi tabi ortalığı kızıştırmak için tekrar getiriyorlarGece biraz bakayım dedim de uykum geldi izleyemedim. Saçmaladılar valla onların gelip yorum yapması resmen kavga ortamı oluşturmaları demek.
Eskisi gibi devam ettirmediler soğuttular bizi.
Kimi getirirlerse getirsinler eski reytingler tutmaz artık. Yakında yayından kaldırılır bence.Kesinlikle öyle kavgacılar elendi tabi ortalığı kızıştırmak için tekrar getiriyorlar
Zaten 2 hafta sonra final olcakmış bitiyor artik tadıda kaçtıKimi getirirlerse getirsinler eski reytingler tutmaz artık. Yakında yayından kaldırılır bence.
Yetmez yetmez, suyundanda koy işin suyunu cıkar.
Cabuk tüketen bir medya düzeni var burada, iyi birsey tuttumu bıktırana kadar arka arkaya yapılır, taklitleri de yapılır. Farklı birsey yapmak yerine aynı seyin 10 farklı surumu yapılır.
Yurt dısında bir yarısma nın belli bir izleyici kitlesi vardır, hicbir zaman reyting de birinci olmayı hedeflemez, kendi cevresini muhafaza ederek 5-6 sezon devam eder, tavan ve dip nokta yapmaz, sezon arası verir, seyirciyi bıktırmaz ve özlettirir.
Aksi takdirde hedef grubun dısında gecici izleyicileri de cekdimi ve cok fazla ilgi aldımı orada tutmak ugruna sıradısı yontemler kullanılır, eksen kayar ve bu sefer kendi cekirdek izleyici kitlesini kaybetmeye baslar, o gecici izleyicilerde gelecek sezon cekildimi, miladı erken dolar programın.
Ayşegül nerede kızlar ?
haftaya gizem
sonraki hafta da özlem eleniyomuş
Ben bazen senaryo saniyordum.. cunku dun iyi anlasirken ertesi gun kavga ediyorlardi ama dedigin gibi bende nur gittikten sonra bakmadim tadini kacirdilarselam kızlar
bende Nur elendikten sonra buralara uğramaz oldum, seyretmiyorum da çoğu zaman.
benim bir arkadasım bunların setine çekime gitmiş
diyor ki
orda oynanlar oyun filan değil.. bildiğin kavga ediyorlar
nur için aynı tvdeki gibi kendini beğenmiş değil dedi.
ayşegül içinse aynı öyle çirkef...
özlem de tam bir deli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?