Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Yorum yapmak için geldiler canim az kişi kaldilar ya program süresini dolduruyorlar işte dediğin gibi saçmaladılar..
Gece biraz bakayım dedim de uykum geldi izleyemedim. Saçmaladılar valla onların gelip yorum yapması resmen kavga ortamı oluşturmaları demek.
Eskisi gibi devam ettirmediler soğuttular bizi.

Gece biraz bakayım dedim de uykum geldi izleyemedim. Saçmaladılar valla onların gelip yorum yapması resmen kavga ortamı oluşturmaları demek.
Eskisi gibi devam ettirmediler soğuttular bizi.
Kesinlikle öyle kavgacılar elendi tabi ortalığı kızıştırmak için tekrar getiriyorlar

Yetmez yetmez, suyundanda koy işin suyunu cıkar.
Cabuk tüketen bir medya düzeni var burada, iyi birsey tuttumu bıktırana kadar arka arkaya yapılır, taklitleri de yapılır. Farklı birsey yapmak yerine aynı seyin 10 farklı surumu yapılır.

Yurt dısında bir yarısma nın belli bir izleyici kitlesi vardır, hicbir zaman reyting de birinci olmayı hedeflemez, kendi cevresini muhafaza ederek 5-6 sezon devam eder, tavan ve dip nokta yapmaz, sezon arası verir, seyirciyi bıktırmaz ve özlettirir.
Aksi takdirde hedef grubun dısında gecici izleyicileri de cekdimi ve cok fazla ilgi aldımı orada tutmak ugruna sıradısı yontemler kullanılır, eksen kayar ve bu sefer kendi cekirdek izleyici kitlesini kaybetmeye baslar, o gecici izleyicilerde gelecek sezon cekildimi, miladı erken dolar programın.

Son düzenleme:
nur gittikten sonra buranın bile retingi düştü,burda bile artık eskisi gibi girip yazmıyoruz

düşünün bide tv izleme retinglerini sırf onun için eskiler geldi tugçe falan ne gerek var

ben olsam beni elemiş yarışma için geri gelmezdim.o zaman nura çok çıkışan oldu laf eden oldu yarışmayı yarıda bıraktı evet ama en azından bu saçmalığın içinde bin dolabın döndüğü yerde kalmaktan sa adı bu kadar oyunun döndüğü yerde anılmaktan sa gitmeyi tercih etti.

en güzelini yaptı.

dün biraz izledim ikinci sezonun kızlarını seçtikleri halde dün yine yeni adaylar geldi.

bu program ikinci sezonu pek yürütemez gibi geliyorken daha ne adaya seçiyorlar anlaşılır gibi değil.

nurella diyor ya hepiniz masal olucaksınız diye bu programın da olucagı o masal özlemin rüyası gibi hahhah

Yarismanin sonu geldi zaten, Nur gitti, Tugce gitti, Aysegül gitti, konu bitti. Özlem tek basına birsey yapamazdı, su son 2 hafta biraz eglenceli olsun diye cagırdılar 5 kisi yorum yapsınlar bosluk olmasın diye.
Finale zaten 3 kisi kalacaktı e sonucta bunların hepsi kalamazdı. 2 hafta once sonra ne farkeder 10 hafta yetmedimi, ne Aysegül ne Nur ne Özlem finale kalacak tarz da degiller, reyting icin önemli idiler sadece. Butun polemikler ve ilgi, bunların carpısmaları ile anormal seviyeye ulastı, misyonlarını doldurdular yeterince uzatmanın alemi yok, iyiki final yapıyorlar 2 hafta sonra.
Tadında bırakmak lazım kabak tadı vermeden.

Kesinlikle ayni fikirdeyim yanlis bisey solemek istemiyorum ama bu format sadece bizim turklerde var.. kavga ederek reyting olucak diye dusunuolar ama bilmiolarki adama kabak tadi veriyor ya ben gercekten bakamiyotum gecen bir acim dedim gene kavga ve dusunuyorumki bu saten bir senaryo ve reyting icin yapiyolar ilk haftalari guzeldi ama sonra tadini kacirdilar

kavga çıksın diye çağırdıkları Tuğçe bile kurtarmaz yarışmayı.. bık bık edip duruyor da çok matah olsaydı gitmezdi

Tuğçe hala orada kendini gosteriyor yorumcu olarak , övgü alıyor tarzı ile ilgili. Ayşegül ise yok artık.
Tuğçe elenicegi gece onun adını keyifle verirken Ayşegül; sen oynuyosun demisti.
Simdi ne oldu. Tuğçe in Ayşegül out.
Ayşegül de telefonla baglanırmı? (Programa Ayşegül den 45 cevapsız arama, haaa)

selam kızlar
bende Nur elendikten sonra buralara uğramaz oldum, seyretmiyorum da çoğu zaman.

benim bir arkadasım bunların setine çekime gitmiş
diyor ki
orda oynanlar oyun filan değil.. bildiğin kavga ediyorlar
nur için aynı tvdeki gibi kendini beğenmiş değil dedi.
ayşegül içinse aynı öyle çirkef...
özlem de tam bir deli

Ben bazen senaryo saniyordum.. cunku dun iyi anlasirken ertesi gun kavga ediyorlardi ama dedigin gibi bende nur gittikten sonra bakmadim tadini kacirdilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…