- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.787
- 178
Aynen öyle,kesinlikle katılıyorum...yaa kızlar bu ezgi ne gıcık.. samimiyetsiz, sinsi şeyzengin aileye gidince sonradan görme olmuş.. şimdi de kaynanasının asil gelini rolünü oynuyor.. daha öncede bugun ne giyseme katılmış.. orda daha kilolu ve burnu daha büyük.. şu an estetikli, pinokyo burnuna dönmüş.. bide diyor 18 bin liralık çanta takarım ben.. böyle görgüsüz görmedim ben özlemden daha yaşlı duruyor..
dün bi de ağlıyor numaradan.. öykü "ezgi tamam sus " dedi. ezgi de "aaa hayret bişey" dedi.. programın prensesi ya kimse ona laf söylemeycek..özlemle tuğçe doğru dedi dün.. ezgi nişantaşının en iyi butiğiyle çalışıyormuş.. o pahalı kıyafetleri hangi yarışmacı giyse şık olur zaten..
yaa kızlar bu ezgi ne gıcık.. samimiyetsiz, sinsi şeyzengin aileye gidince sonradan görme olmuş.. şimdi de kaynanasının asil gelini rolünü oynuyor.. daha öncede bugun ne giyseme katılmış.. orda daha kilolu ve burnu daha büyük.. şu an estetikli, pinokyo burnuna dönmüş.. bide diyor 18 bin liralık çanta takarım ben.. böyle görgüsüz görmedim ben özlemden daha yaşlı duruyor..
dün bi de ağlıyor numaradan.. öykü "ezgi tamam sus " dedi. ezgi de "aaa hayret bişey" dedi.. programın prensesi ya kimse ona laf söylemeycek..özlemle tuğçe doğru dedi dün.. ezgi nişantaşının en iyi butiğiyle çalışıyormuş.. o pahalı kıyafetleri hangi yarışmacı giyse şık olur zaten..
yaa kızlar bu ezgi ne gıcık.. samimiyetsiz, sinsi şeyzengin aileye gidince sonradan görme olmuş.. şimdi de kaynanasının asil gelini rolünü oynuyor.. daha öncede bugun ne giyseme katılmış.. orda daha kilolu ve burnu daha büyük.. şu an estetikli, pinokyo burnuna dönmüş.. bide diyor 18 bin liralık çanta takarım ben.. böyle görgüsüz görmedim ben özlemden daha yaşlı duruyor..
Bazı çıkan dedikodular var ne kadar doğru bilmiyorum ama ezginin çok zengin bir kayınpederi varmış ve de show tv yapımcısının yakın arkadaşıymış..Ezgiyi 1.yapacaklar deniyor..Ezginin amacı para değilmiş kendi markasını çıkartmak istiyormuş tasarım işine girecek sanırım bu yüzden 1.yapacaklarmış..Ne yalan söyleyeyim bana doğru geldi..Bugüne kadar çoğunlukla abiye ve pahalı kıyafetlerle tarz oldu ezgi..Günlük halleri tarz değildi çoğunlukla..Bende tasarımcıyım bu işin içindeyim..Ezginin giyindiği yerleride az çok anlıyorum üzerindeki parçalardan..Ciddi anlamda para döküyor öyle giyinebilmek için..Hep diyorlar ya programda şık ama tarz değilsin diye yarışmacılara..Evet aynen öyle tarz çok farklı birşeydir,şıklık çok farklı..Bu yüzden ezgi şık ama tarz değil..Ama ezgiyi bukadar ayırmaları bana yanlış geliyor..Bana göre tarz olan ve birinciliği hakeden ya ikizlerdir yada ayşenurdur..Eğer ezgi birinci olursa ciddi anlamda çok büyük bir oyun dönmüş demektir ve de haksızlıktır bu..yalandan ağlıyo bence
cidden suratından belli samimiyetsizliği
biraz sıkıştı ya hemen ağlayacak kendini acındırıyo
bu zamana kadar nur tuğçe ayşegül özlem vs ne laflar yedi
ezgiyi neden bu kadar avutma ihtiyacı hissettiler ilginç
ikizler de herşeye ağlıyo ya çok saçma
Ezgi kendine özel kabanlar,ceketler montlar diktiriyor..bunları biliyormusunuz? Fiyatlarıda ciddi anlamda yüksek..hiçbir sponsor kimseye özel dikim kıyafet yapmaz,üzerine uygun olanı giydirir sadece..Yani styling farklı birşeydir..Sponsor farklı birşey..Özlemin sponsoru var evet ama ezginin stylingi var..Sen pek sık izlemedin galiba, Özlem ve Ezgi sponsor ile calısıyor o elbiseleri cantalar ve takıların cogu kıralık emanet veya hediye , o kadar pahalı kıyefetler ile gelmiyorlar ayrıca , canta ıstersen 50 bin lira olsun canta ile tarz olan hic olmadı su ana kadar hattta Nurella cantaları hic begenmedi.
Yeni sezonda yarısmacıları gor Ezgi yanlarında hic kalır maliyette. Ayda 10-20 bin giyime harcayan profosyönel/ünlü yarısmacılar var. Yeni sezonda cok ucurum olacak yarısmacılar arasında.
Bir Nurcan bir Ezgi zor gelir bir daha. Hem tarzlar, hem karakterliler, hemde güzeller.
Kim alabilir tacı ezgi aldı ne yazık ki!Ezginin aglamasi bana da cok samimiyetsiz geldi
Hic sevemedim onu
Oyku sus ezgi dediginde 2 adim uzaklasti oykuden yuzu mahkeme duvarina döndü
Bende devamli izleyemiyorum artik icimden de gelmiyor
Bugun kim taç aldi?
Yeni sezondakiler gercekten cok farkli cogu sarkicilarin falan eski sevgilisi yada modelmis
Tam show tvnin istedigi bir kadro olacak bol reyting bol kavga...
Sen pek sık izlemedin galiba, Özlem ve Ezgi sponsor ile calısıyor o elbiseleri cantalar ve takıların cogu kıralık emanet veya hediye , o kadar pahalı kıyefetler ile gelmiyorlar ayrıca , canta ıstersen 50 bin lira olsun canta ile tarz olan hic olmadı su ana kadar hattta Nurella cantaları hic begenmedi.
Yeni sezonda yarısmacıları gor Ezgi yanlarında hic kalır maliyette. Ayda 10-20 bin giyime harcayan profosyönel/ünlü yarısmacılar var. Yeni sezonda cok ucurum olacak yarısmacılar arasında.
Bir Nurcan bir Ezgi zor gelir bir daha. Hem tarzlar, hem karakterliler, hemde güzeller.
Ayy ağzına sağlık kız hislerime tercüman oldunSanırsın çok büyük insanlar, bir daha zor gelirlermiş bu hayataaben izliyorum cnm merak etme sen.. ezginin sponsoru ile özleminki bir mi Allah aşkına?? biri nişantaşının en lüks butiğinden giyiniyor, diğeri lalelide bir dükkandan.. ezginin ayrı bir dünyadaymış gibi davranması sinir bozucu.. pahalı giyinince tarz olduğunu sanıyor.. olumsuz yorum yapıldığında nasıl çirkinleşti izledik hep birlikte.. öyküyü azarladı dün resmen.. öykü "tamam ezgi sus" dedi ezgi de "aaaa hayret bişey" dedi.. DÜNÜN FİKİRTEPEDE YAŞAYAN VAROŞ KIZI EZGİ, BUGÜN GİRMİŞ ZENGİN AİLEYE ŞİMDİ DE EN TARZ, EN ASİL BENİM HAVALARINDA diğer kızlar servisle giderken hanfendi özel aracla gidip geliyormuş. tenezzül etmiyor sanırım.. birde bugune kadar kim kocasıyla sevgilisiyle çıktı ekrana.. hep gösteriş içinde.. mıymıymıy bide, iç bayıcı.. tişikküüürrr ederimmm kihkihkihhh demesi de çok sinir bozucu...
Aynen öyle ya çok uyuz biri..Sonradan görme olduğu apaçık ortada..Birde zorakiden kendini zengin,asil,en tarz kadın havalarına sokmuyormu sinir oluyorum bende..Giyindigi parcalarin çoğu özel dikim..Marka adı vermek istemiyorum..Çok ciddi paralar döküyor bu işe..Ama dedigim gibi tarzı kesinlikle yok.Parasının şıkı ezgi hanımcıkehehehe napıyım sinir ediyor ezgi insanıgünlük hayatımızda da bu tarz samimiyetsiz, içten pazarlıklı, herkesle arasını iyi gösteren ama aslında hiçte öyle omayan, parayla bir yerlere gelmeye çalışan iki yüzlü insanlara sinir oluyorum çünkü..
Bazı çıkan dedikodular var ne kadar doğru bilmiyorum ama ezginin çok zengin bir kayınpederi varmış ve de show tv yapımcısının yakın arkadaşıymış..Ezgiyi 1.yapacaklar deniyor..Ezginin amacı para değilmiş kendi markasını çıkartmak istiyormuş tasarım işine girecek sanırım bu yüzden 1.yapacaklarmış..Ne yalan söyleyeyim bana doğru geldi..Bugüne kadar çoğunlukla abiye ve pahalı kıyafetlerle tarz oldu ezgi..Günlük halleri tarz değildi çoğunlukla..Bende tasarımcıyım bu işin içindeyim..Ezginin giyindiği yerleride az çok anlıyorum üzerindeki parçalardan..Ciddi anlamda para döküyor öyle giyinebilmek için..Hep diyorlar ya programda şık ama tarz değilsin diye yarışmacılara..Evet aynen öyle tarz çok farklı birşeydir,şıklık çok farklı..Bu yüzden ezgi şık ama tarz değil..Ama ezgiyi bukadar ayırmaları bana yanlış geliyor..Bana göre tarz olan ve birinciliği hakeden ya ikizlerdir yada ayşenurdur..Eğer ezgi birinci olursa ciddi anlamda çok büyük bir oyun dönmüş demektir ve de haksızlıktır bu..
Bu haberler bayatladı, her hafta elenen kisiye gore tazelenip kopyala aktar, aynı kaynaktan cıkıyor.
Once Nur kazanıcak dendi, sonra Aysegül kesin birinci yapılcak, simdi de Ezgi haberi. Enisteler, Kayınvaldeler, Akrabalar havalarda ucusuyor. Faceook Twitter da yazılanlara ınansak zaten herseyden suphe ederiz, sokaktaki bakkaldan bile.
Asıl dikkate deger haber, ortada fol yok yumurta yok ıken ilk haftalar da, su kazanıcak dense ve arkasında dursalar o zaman inanabilirdik.
Nur ve Tugce elendikten sonra 5 kisi kalmısken zaten favori olan İkizler veya Ezgi kazanıcak demek cocugun bile tahmin edebilegi birsey.
Ayrıca Nur Bozan ı birileri gaza getirdi yarısmayı bırakmasına giden surecte yol actılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?