- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.787
- 178
Bakalım görücez artık finalde..Ama gerçekten İkizler yada Ayşenur 1.olmazsa 2.sezonu izlemiycem artık..Çünkü bu bir tarz yarışmasıysa gerçekten tarz olan kazanmalı şık olan değil..aynen katılıyorum
ben hep söylüyorum zaten sadece şık giyindiğini
tarz giyinenler ayşenur sonra da ikizler
onlardan biri kazanmalı
ezgi çok pahalı yerlerden giyiniyo çok belli ve hep aynı şeyleri giyiyo sanki
onun bi tarzı olduğunu düşünmüyorum
onun giydiklerini herhangi bi kadın da mağazaya girip satın alabilir
kendinden birşeyler katmıyo çünkü kıyafete
o dedikoduları ben de duydum ve doğru olabileceğini düşündüm
yoksa ezgi gibi zengin birinin 100bin tl için o kadar vakit harcaması akıl karı değil
tanınmak için çıkmış belli ki
zaten kendisi finalist te olabilir şık giyiniyo
ama birincilik için tanıdıkları devreye sokarsa büyük haksızlık olur
Bakalım görücez artık finalde..Ama gerçekten İkizler yada Ayşenur 1.olmazsa 2.sezonu izlemiycem artık..Çünkü bu bir tarz yarışmasıysa gerçekten tarz olan kazanmalı şık olan değil..
2.sezondaki tek tarz yarışmacı İlbige Uzun..O da zaten Ayşenurun arkadaşı..Diğerlerinin hepsi yine aynı model tipler..suç jüride asıl
sadece tarz olanlara yıldız verseler herkes çabalar bi tarz oturtmaya çalışır
bunlar şık giyinen herkese yıldız dağıtıyo
en şık kadın yarışması olsa ezgi veya tuğçe birinciliği hakediyodu ama tarz yarışması olduğu için hakettiklerini düşünmüyorum
yarışmanın adını değiştirseler daha mantıklı olur bence çünkü gelecek sezon için seçilenlerin bir ya da ikisi tarzdı diğerleri şık bile değildi yani
kavgacı tuhaf tipleri toplayıp durdular
diğer sezonu biz zaten izlememe kararı aldık o yüzden
kafam kaldırmıyo artık izlemeyi
İlk başlarda özlem sessiz sakin bir insandı..Neler yaptılar hepsi ona herşeyiyle dalga geçtiler..Konuşmasından yürümesine,dişlerinden yüz mimiklerine kadar herşeyiyle alay ettiler..Özleme kimsenin laf söylemeye hakkı yok şuan ne yapıyorsa, ordaki kendini beğenmiş uyuzlar bin katını hakediyor..Özlemin nesi çirkef Allahaşkına kendi halinde yarışan saygılı sessiz biriydi..Evde kalmış koca bulamamış dediler..Kız kurusu dediler..Kuru kafaya benziyor dişlerin dediler..İkide birde şık,rahat,konforlu diye dalga geçtiler,her yaptığı şeyin taklidini yapıp alay konusu yaptılar..Şimdi böyle davraninca Özlem mi suçlu oldu ?? Daha beterini yapsın onlara inşallah daha fazlasını hakediyorlar...Ayrıca gizemle ayşenur şuan plan içerisinde birden bire yakın oldular ikizleride alıp özlemin adını söyleyeceklerdi..Özlem bunu bildiği için zaten o kadar üstlerine gitti..Ezgide bugüne kadar hep özlem diyordu tuğçenin gittigi hafta nedense tuğçe dedi hatta bu,öykü serterinde dikkatini çekti ve ona sordu neden diye kem küm etti cevap veremedi..Gizemin tarz olmadığını tüm Türkiye gördü ama ezgi hanım neden bir kez olsun gizemin adını vermedi ??Çünkü en büyük oyuncu kendisi..Tarzda değil! Sonradan görme! İkili oynuyor! Özlem niye sevsin ki öyle birini size aynı şeyler yapılsa severmisiniz? İnşallah parasının şık'ı ezgi elenir! Yarışmayıda tarz olan ve hakeden ikizler veya ayşenur kazanır...Ek: Benim de begendigim Tuğce nin Ezgi kadar tarz olması na ragmen izleyicilerden destek alaması örnektir. Tuğçenin davranısları eksi puan oldu. onun dısında Ezgi cok yakındı performansda.
Ayrıca ben Persembe gunku programi henuz yeni detaylı seyrettim. Özlem ile Ezgi icin az bile demisim diyorum suan.
Özlem in yaptıgı konusma, Tugcenin de canak tutması ile İkizler ve Ezgi ye saydırmaları nı gorunce pes artık dedim, 3 kisinin aglaması onun yuzunden olmus. Kustahsızca ve komik sekilde İkizleri, Ezgi nin sırtından geciniyor suclaması kendisini rezil etmeye ne kadar meraklı oldugunu gosteriyor Özlemin. Sanki daha baska ittifaklar gormedik de biz, en masum araları iyi olanları sucluyor.
Şu 30 dakıkalık Ezgi nin podyum sırasında olanları, yarısmayı daha once hic izlememis birini cagirip izlettirsen, şu kısa kızıl saclı Özlem denen kız ne kadar cirkef iftiracı tip, bunu neden yarısmaya almıslar der. Tanımayan bile anlar.
Tugce de Özlem ile ittifak kurmus bu hafta boyunca, el kol hareketlerı baslamıs tekrar Tugcede.
Özlem de Aysenur dan yüz alamayınca ittifak kuramadi Tuğceden medet umuyor destek acısından.
Neden Ezgi Beğeniliyor:
Ezgi nin moda alaninda tecrube olarak otekilerden cok daha ileride oldugu biliyoruz. Yillardir giyim ile ugrasmis profosyonel veya hobi.
Eger yarismada yas siniri yoksa sonuna kadar devam eder. Kendisi 33 yasinda Özlem 35, baska elenen biri 38 di.
Amaci zaten moda giyim sektorunde ilerlemek, magaza acar, kendi markasini kurar, bilinmez.
Ivana da eksiden o yollardan gecmedimi kendi tasarladigi giysileri uretti, kazandigi unle beraber moda ikonu oldu.
Karakter konusuna gelince bir insanin gelir seviyesinden dusuk yuksek hic onemli degil. Ancak Ezgi hic sonradan gorme degil bazıları gibi, oradaki gecen haftalarda en sakin kalanlardan. Özlem in kendini begenmisligi kibri ni baska kimsede goremedik. Ayrıca Aysegül ün arkası nın biraz saglam olmasıyla neler yaptı. Nur un asırı ün yapması onu nasıl tuhaflastırdı. Ezgi de hic öyle sımarıklık oynamalar değislemeler antipatik davranıslar gormedik. Özlem disinda kimse Ezgi den rahatsız olmadı (Özlem zaten herkese oyle yapıyor)
Bir insanın sessiz kalması, tartısmalardan kacınması hiçde ayıp zaaf yada yanlış değildir, aksine ünlü veya örnek insanların davranış tarzı olması gereken şeylerdir.
Ezgi nin posiyonunda baska birisi ne tür hallere girer di acaba (Öylelerini gördükte eskiden). Ancak Ezgi zaten onun akisine, sadece tarz ı ve guzelligi ile degil oradaki en karakterli en hanımefendi en sakin duzgun konusanların basında oldugu icin cok begeniliyor hem juri hem aday yarısmacılar hemde halk tarafından. Durgun, tutuk da degil, hafta sonu show performansı ve dans ları da cok iyi.
Neden erkeklerin en begendigi yarısmacı sorusunun cevabı orada. O yuzden dirki, iyi bir eş bulmus olması normal. Bekar olsa idi en fazla talibi olucak kisi dir. Kac genc kız Ezgi gibi olmak istiyor ona imreniyordur su siralar onu iyi biliyoruz.
Yok be canım ezgi sessiz sakin falan değil,sadece kendini öyle göstermeye çalışıyor..Oyuncunun önde gideni o..Baktı kimse bağıra çağıra biryere varamıyor o da strateji yapıyor işte..Damarına bassınlar bakalım nasıl delirir..Öyküyü nasıl bozdu biranda görmedin mi nerde hanımlığı,sessiz sakinliği? Hemen belli etti çirkef yüzünü..Gelmiş burda millet özleme laf söylüyor ne yaptı o kız? O kadar üstüne gittiler, ezdiler,alaylar ettiler,dalga geçtiler kızla..Şuan özlemin yaptıkları az bile.. Ha ben özlemin tarzını beğenmiyorum..Eskiye göre güzel giyiniyor ama 1.olmayıda haketmiyor..Ama karakter olarak ordaki en düzgün insan özlem onun dışında kimseyi tanımam..Ezgi arkada herkesi dolduruyor,yönetiyor tuğçe döktü ortaya işte hepsini..Zaten kimse dökmesede ezginin ne anasının gözü olduğu ortada biliyor herkess..vernas kusura bakma ama nasıl herkes adına konuşarak erkeklerin en beğendiği yarışmacı ezgi lafını edebiliyosun
izleyen tüm erkekler arasında anket filan mı yaptın
şu koyu kısımda yazdıkların gerçekten çok komik
bu kadar fanatik olmak biraz tuhaf cidden
face sayfalarına git bi bak istersen en beğenilen yarışmacı ezgi miymiş ve bütün kızlar ona mı özeniyomuş
bi sürü insan onu samimiyetsiz buluyo
ki göz var nizam var ezgi o kızların için en çirkin olanlardan biri yani özenecek olsalar sadece zengin bi ailenin gelini olmasına özenirler heralde
çünkü karakter olarak sessiz sakin olması dışında hiçbir özelliği yok
ezgiyi sevebilirsin ama biraz abartıyosun sanki olayı
ayrıca ezgiye yarışma başından bu yana kimse sataşmadı
kurban olarak nuru seçtiler sonra çok göze batınca da özlemi buldular saldıracak ama ikisiyle de başa çıkamadılar
ki geçen özlem ve tuğçe ezgiye yüklenince ne hale geldiğini gördük
hemen ağlayıp kendini acındırdı
öyküye de çıkıştı suratı bir anda değişti
bu zamana kadar diğer kızlara yapılanlar ezgiye yapılsaydı ne hale geleceğini tahmin et artık
ki zamanındaki kıyafetimi beğenmediler diye jüriye çıkışmasını çocuk gibi ağlamalarını da biliyoruz
yarışmadaki diğer kişilere göre daha sessiz sakin sadece bu açıdan takdir edilebilir
ama bu onun kazanmayı hakettiği anlamına gelmez ki
ona bakarsan ayşenur neler neler yaptı bu zamana kadar ama en tarz giyinen yarışmacı o şu anda
Yok be canım ezgi sessiz sakin falan değil,sadece kendini öyle göstermeye çalışıyor..Oyuncunun önde gideni o..Baktı kimse bağıra çağıra biryere varamıyor o da strateji yapıyor işte..Damarına bassınlar bakalım nasıl delirir..Öyküyü nasıl bozdu biranda görmedin mi nerde hanımlığı,sessiz sakinliği? Hemen belli etti çirkef yüzünü..Gelmiş burda millet özleme laf söylüyor ne yaptı o kız? O kadar üstüne gittiler, ezdiler,alaylar ettiler,dalga geçtiler kızla..Şuan özlemin yaptıkları az bile.. Ha ben özlemin tarzını beğenmiyorum..Eskiye göre güzel giyiniyor ama 1.olmayıda haketmiyor..Ama karakter olarak ordaki en düzgün insan özlem onun dışında kimseyi tanımam..Ezgi arkada herkesi dolduruyor,yönetiyor tuğçe döktü ortaya işte hepsini..Zaten kimse dökmesede ezginin ne anasının gözü olduğu ortada biliyor herkess..
Aynen canım bende onlar 1.olsun istiyorum..Bakalım torpil yoksa zaten hakeden kazanır ya ikizler yada ayşenur..Umarım öyle olur..Çünkü ezginin gerçekten bir tarzı yok tamam çok şık düzgün giyinen biri ama sıradan yani..Onun gibi giyinen okdar çok insan var ki..canım normalde zaten dişli birine benziyo ama o tavrı göstermek istemiyo
sessiz sakin kadını oynuyo işte
baştan beri sürekli izlemeyenler farketmez onun atarlı hallerini
çünkü bi ayeşgül bi tuğçe gibi anılmak istemiyo
istemediği bi hareket yapınca hemen kendini geri çekip sessizleşiyo ki unutulsun
strateji uyguluyo yarışma için
sonuçta tanınmış bi ailenin gelini olduğundan dikkat etmek zorunda zaten hareketlerine
yaşı da küçük değil diğer kızlar kızı kendini ortaya atmıyo işte
atsa hem kendi hem ailesi rezil olur amacına da ulaşamaz zaten ama ben onun nasıl biri olduğunu az çok anladım
ben ara ara o tavılarını gördüğüm için sevmiyorum zaten onu
önceden de görmüştüm çünkü ve jüri hemen kendini affettirmeye çalışıyodu ona karşı
nur özlem tuğçe gizem vsye de bi sürü laf söylediler onlardan özür dileyip hemen gönüllerini almaya çalışmadılar hiç
ezgiye olan bu tavırları itici geliyo o yüzden bana
ben karakter olarak biraz nuru beğenyodum ama onun tarzı yoktu bence
özlem samimi kötü biri olduğunu düşünmüyorum ama o da ünlü olmak için uğraşıyo
ki bu zamana kadar maruz kaldığı şeylerden dolayı ona kızmıyorum çünkü fazla fazla hakediyolar o hareketleri
özlem gizeme ayşegüle göre daha tarz mesela ama diğer kızların yanında birinci olması haksızlık olur
ben ikizler ya da ayşenurun hakettiğini düşünüyorum
Favorilerden biri bu gece eleniyormus, fragman dogru ise.
Beklenmedik 2 kisi dendigine gore Ikizler degil bu durumda tek alternatif: Aysenur ve Ezgi elemeye kaliyor.
Ezgi en dusuk puani alip, karsisina guclu rakip ciksin favorilerden biri kesin elensin diye Aysenur u supriz bir sekilde soylemek gerek bunun olması icin. (Özlemin yonlendirmesi ile)
- Gizem in oyu: Aysenur , Ikizler: Özlem , Aysenur: Gizem, Özlem: Aysenur der
Burada Özlemin onceki haftalar oldugu gibi en son oy kullanan kisi olması gerek. Son haftlarda Gizem i begenmiyen Aysenur u begenen Özlem bir anda kendi taktigi geregi Aysenur un adını soyleyebilir.
Oy verme sırası cok onemli, Ayrıca puanlama veya oylamada esitlik olabilir ön eleme nasıl yapılıyor bilmiyoruz.
- Juri de Ugurkan ve Yıldız Tilbe: Ezgi der. Kemal, Ivana, Nur: Aysenur der, 3-2 ile Aysenur elenir.
Tabi bunlar sadece fragmandaki konusmalar reyting amaclı parallel cekilmis degil, original dan alınmıs ise bu teori gercek olabilir.
Dikkatli izlerseniz ayşenurun kafasında kola kutusu tarzında şeyler var daha önce lady gaga olduğunda onlar yoktu saçlarında..ayrıca aysenur burda yarışmanın ciddiyetini anlayan 3 kişiyiz diyor..Daha önceki eleme gecesinden olsa öyle birsey soylemez diye düşündüm..Kişi sayısı azaldığı için 2şer kez giyinip performans sergileyebilirler diye düşündüm ben ama neden daha önceki eleme gecesinde giydikleri kıyafetleri giysinler onuda anlayamadım fragmanda bir gariplik var..Bakalım artık izleyip görücez..Fragman daki oyuna dikkat edin, full fragman dun tvde yayinlandi.
Orada isim soyleme asamasi onceki haftalardan derlenmis yarismacilar icin, ancak jurinin konusmasinda kiyafetleri o aksamki.
Ezgi nin tacli oldugu ana ve yarismacilarin kostumlerina bakin, onceki eleme gecelerini seyretmeyenler fark edemez eskílerden goruntu derlemesi oldugunu. Yani yarismacilarin o aksamki konusmasini fragmanda goremiyoruz sadece juriyi goruyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?