- 16 Kasım 2014
- 1.088
- 953
- 48
Vayy beeyalnız programa seyirci giden bi arkadaşıma sordum nasıl diye
rozanın elendiği geceye gitmiş o
kamera arkası çok berbatmış
seyirciler herşeylerini dolaba kitleyip öyle giriyolarmış
kimin ne söyleyeceği hep arkadan komutla yapılıyomuş
konuk jüri de içindeymiş
gidecek ismi önceden belirleyip sonra elemeye geçiyolarmış
zorla alkışlattırma olayları zaten varmış
ve kemal doğulu özleme çok kötü davranıyomuş
sürekli hakaretvari kelimeler kullanıyomuş
çay getir sen ne işe yararsın filan diyomuş
çok şaşırdım ya bu kadar da adi bi insan olduğunu düşünmemiştim
özlemi sevmeyebilir ama bu kadarı da olmaz yani
bu arada gizem yönetmenindi galiba ya da o tarz birinin sevgiliymiş arka tarafta
Ben hergece tekrarını izliyorum 1 gün bile aksatmadan izledim başladığından beri,çokta iyi gözlemledim..Ve evet jüri tutarsız davranıyor..Özlemin agresif tavırlarından rahatsız olan ve onu elemek isteyen jüri, bugüne kadar neden ayşegül için aynı şeyi söylemedi? Ayşegülün agresifliğini hep şakayla karışık eleştirdiler,kalbi temiz dediler ve 1 gün bile ayşegüle elenmeyi hakediyorsun demediler..Özlemin yokta Ayşegülün tarzı varmıydı? HAYIR...Sadece elendiği gün ivana sert agresif tavırlarından dolayı ayşegül gitsin dedi ismini yazarken..Bugüne kadar aklı nerdeydi jürinin? Tüm yarışmacılara iyimser yaklaşan jüri neden özlemin tavırlarından rahatsız oluyor? Özlem ne yapıyorsa ordaki herkes bunu haketti..Ama en başından beri özleme yapılan alayları,dalga geçilmeleri,küçük görülmeleri özlem haketmedi!!Jurinin davranıslarını tutarsız bulmuyorum, sadece ekranda gorduklerim ile son 2 hafta icinde gayet olagan buluyorum.
Juri bunları yapmadan once ben belirtmistim, hafta ici olanları gordukten sonra dun gece olacaklar belli idi.
Bir hafta once olsa Gizem in elenmesi gayet normal görülürdü.
O hafta Gizem cok kötü idi tarz da ve Aysenur a davranısları ile cok tepki almıstı. Özlem de gayet düzgün konusuyor, juri den övgü almıstı.
Bu hafta hersey ters düz oldu Gizem ve Özlem icin. Gizem tarz idi neredeyse tac alıcaktı eger juri secseydi, juri nin takdirini aldı. Özlem ise sokak tarzı geldi ilk üc gün cok rüküstü, Juri cok elestirdi, ve ayrıca herkeze karsı yaptıgı agresiv konusmalar filmi kopardı, Nurella destegini cekti, Kemal iyice sıkıldı. Özlem ayrıca hafta ici ve hafta sonu, elbiselerim tukendi, bulamadım yapamadım gibi bahabeler one surmeye basladı, juri cok kızdı buna.
Hafta ici izlemeyenler hafta sonu bakınca tuhaf gorebilir degismeleri ama hafta ici cok ilginc gelismeler oluyor haftadan haftaya. Ne kadar sosyal medyadakı yorumlar ve haberler, dedikoduları takip edip derlesende, kendi izleyip gözlemleme de edindigin bilgiyi edinemiyorsun.
Vernas herhalde birtek kendi takip ediyor zannediyor..Bizde salağız çünkü izlemeden,bilmeden,takip etmeden yorum yapıyoruz..ben hafta içi de izledim hafta sonu da
havaya yorum yapmıyoruz heralde
baştan sona kurguyla ilerleyen bi yarışmaya bu kadar inanmayın bence
jürinin ne söyleyeceğine kadar önceden ayarlanıp sonra elemeye geçiliyomuş
gizem yarışmanın başından bu yana çok nadir iyi geldi
sadece bi kere taç aldı o da jüri hiç almadı bi kere verelim dedi hakettiğinden değildi yani
ona karşılık özlem 3 kere taç aldı
yarışmanın sonuna gelinmiş artık en baştan beri rüküşün de ötesi ilan edilen hiçbir gelişme kaydedemeyen ve sürekli kulisle kaldığı ima edilen gizem 3 gün iyi giyindi diye diğerlerinden iyi mi oluyo
finale de bıraksalardı son hafta biraz iyi diye
ne kadar da kolaymış
oradakiler boşuna uğraşıyo sanki baştan beri
ayrıca haftaiçi kendisi kavga eden tek kişi özlem değildi ayşenurla rozayla tuğçeyle takışan gizem değil miydi
sürekli herşeye atarlanıp sesini yükseltip ortamı geriyo ve insanlara söz hakkı vermiyo
jürinin karşısında sevimli görünmeye çalışıyo sadece
özlem bu tavırlardan dolayı tutulmayacak olsa jürinin çoktan elemesi lazımdı
özlem çok uzun zamandır aynı tavırda o zaman sorun yoktu da şimdi mi sorun var
bunun neresi samimi ve tutarlı
ayrıca özlemin daha önceki çabaları nolucak peki haftalar boyu en çok yıldız alanlar arasında
puanları veren kendileri
özlem oraya çıkmamışken onun adını karıştırmaları çok saçma
diğer yarışmaya kıyasla özlem zayıf ama gizeme göre asla zayıf değil
gizem haftalar boyunca sadece eleme gecesi biraz özenip hafta içini hiç önemsemeyen bi yarışmacı
sadece arkada herkesle iyi anlaşma ve kulis yapma girşimleri sayesinde elemeye kalmadı
ki geçen hafta ayşegül gitmek istemese çoktan elenmiş olacaktı
hem en düşük puanı gizeme verip hem de oraya çıkmayı haketmedin demelerine sadece gülünür
Vernas herhalde birtek kendi takip ediyor zannediyor..Bizde salağız çünkü izlemeden,bilmeden,takip etmeden yorum yapıyoruz..
Hahahhao biraz iyiniyetli takip ediyo heralde
arkada dönen kulislerin farkında değil ya da abartı olduğunu düşünüyo
ki kendisi yarışmayı izlemeye baya sonradan başladı diye hatırlıyorum
tuğçeyi sessiz sakin bi kız diye yorumlamıştı çünkü bi ara sonradan izlemeye başlamış demek ki
ben de sonradan izlesem bunların gerçek yüzünü anlamayabilirdim
çünkü sadece ilk bi iki hafta tarza yönelik bi yarışmaydı bu ve elemeler tarza göre yapılmıştı
sonra yarışma popüler olunca tamamen değişti herşey
ve herşey kurguya döndü
ama ben giden kişiden de duydum herşey ayarlıymış
konuk jüriyle de önceden konuşuluyomuş ona göre yorum yapıyomuş ve oy veriyomuş gelen kişi
bu yarışmada kulis yapılmasa her hafta 3-2 şeklinde eleme olmazdı ordan bile belli yani
ki bi de ayşenura karşı gizemin iki oy alması yuh dedirtti
sadece bahane olsun diye laf söyleyip duruyolar
ki herkesin lafa özlemi katması da kurguydu
eleme sinyalleri veriyolar yani finale bırakmamak için
ayşenuru getiren kendileri nasılsa elenmiştin diye gizeme kalsın oyu veriyolar bunların profesyonelliği bu kadar işte
gizem de kendini nimetten sanmış iyice
giderken özlem burdayken ağlamam gibi birşey dedi
ve finale kalmayı da hakettiğini düşünüyomuş
Hahahhagizem öyle avutsun kendini anca..Onun tarz olmadığını tüm türkiye gördü hala bu basit oyunlarla izleyiciyle resmen dalga geçiyorlar..Izlemicem diyorum hep şu merakım olmasa valla izlemicem aslında pirim vermemek icin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?