Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Ilk turda en dusuk puan alan Gizem ve Ezgi
Ikinci turda Gizem ve Özlem di.
Ezgi 2. turda full puan alarak Gizem i gecti.
Elemeye Gizem kalıyor.

Evet 3-2 ile Gizem elendi, Aysenur direkten döndü. Erkek juri ler Aysenur, bayanlar Gizem gitsin dedi.
Gizem son hafta iyi performansı kafa karıstırdı. ''Gizem tarz sahibi olmaya basladı yukselise gecti , Aysenur un olgunlasmıs tarzı var'' dediler.

Son düzenleme:
ozlemle gizemi karsılatırmaları sacmalıktı gızemın dogru duzgun bı tarzı bıle yok ozlem ıyıde olsa kotude olsa bıseyler ıcın cabaladı en azından

Juri fena bozuldu, Tugce den sonra simdi de Gizem in elenmesine hic memnun olmadilar. Gizem, Nurella, Nurcan ve ozellikle Aysenur hüngür hüngür agladı.
Özlem e karsı acayip bir birikim olmus bizim son 3 gunde gorduklerimeze ek olarak yayınlanmayan birseyler daha olmus olabilir, son gunlerde. Ben bu kadarını beklemıyordum juri den.
Daha once bu kadar acık konusmamıstı juri, Kemal Nurella ve Yıldız Tilbe acık bir sekilde burada olması gereken kisi orada oturuyor dedi, Özlemin kredisi tukenmis gorunuyor ne yarısmacılar ve juri tahammul edemiyor ona.
Bu hafta olanlardan sonra artık donusu olmayan yola girmis, artık bir mucize kurtarır onu elenmekten.

Son düzenleme:
Best of kismi çok sikiciydi gittim yattım. Biz seyircileri tutmak için ikinciyi şimdiden başlattılar ama yine çingene yine vampir yine kedi kadın eeh... bence ikinci program sarmaz

jüri her zamanki gibi saçmalıyo
iki konsepte de en düşük puanı alan gizem değil miydi
o puanları biz mi verdik
orada olmayı hakeden nasıl o değil de özlem veya bi başkası oluyo

bi de ikiniz de haketmediniz diyolar ya çok saçma
gizem kalmayacaktı da ikizler ve ezgi mi kalacaktı son ikiye

resmen oynuyolar
ayrıca ayşenura karşı 3-2 elenmesine de çok güldüm
programın başından beri rüküş rüküş diye bağıran jüri nasıl oluyosa ona karşı en tarz sahibi yarışmacının gitmesi için isim verebiliyo
kurgunun da bu kadar göze sokulması gerekmez bence

gizemin ardından bu kadar üzülmelerine de inanmadım
geçen hafta hepsi ismini vermişti çünkü ayşenurda dahil

özleme karşı yüklenilmesinin sebebi belli
halk özlemi baya tutuyomuş eğlenceli diye ve elemeye korkuyolarmış nur da olduğu gibi
o sebepten yer yapıyolar işte seni yazıcaz diye
yoksa gizem ve özlem kalsa da gizemin elenmesi lazım en zayıf yarışmacı o başından beri ve en ufak bi gelişim gösteremedi tarz anlamında

yalnız programa seyirci giden bi arkadaşıma sordum nasıl diye
rozanın elendiği geceye gitmiş o
kamera arkası çok berbatmış
seyirciler herşeylerini dolaba kitleyip öyle giriyolarmış
kimin ne söyleyeceği hep arkadan komutla yapılıyomuş
konuk jüri de içindeymiş
gidecek ismi önceden belirleyip sonra elemeye geçiyolarmış
zorla alkışlattırma olayları zaten varmış

ve kemal doğulu özleme çok kötü davranıyomuş
sürekli hakaretvari kelimeler kullanıyomuş
çay getir sen ne işe yararsın filan diyomuş

çok şaşırdım ya bu kadar da adi bi insan olduğunu düşünmemiştim
özlemi sevmeyebilir ama bu kadarı da olmaz yani

bu arada gizem yönetmenindi galiba ya da o tarz birinin sevgiliymiş arka tarafta

Vayy bee

Jürinin özlem için burada o olmalıydı demesi de saçmalık. Özlem bin kere karşılarına çıktı herseferinde elemediler.simdi mi kafalarına dank etti?

Jüri adaletsiz davranıyor..Puanları kendileri verdiler,özlemin puanı iyi olduğu için elemeye kalmadı..Neden elenmeyi özlem haketsin ki? En düşük puanları gizem ve ezgi almıştı..Neden adil davranmıyorlar anlamıyorum..Özlemin tarzı çok iyi olmayabilir ama gizemden bin kat daha iyi..En azından sarfettiği bir emek var ortada..Gizemin nesi vardı dedikodu yapmaktan,kuliste olanları ekrana taşımaktan başka? Gizem çok bile kaldı aslında, tuğçe bile elendi..Tuğçeye gelene kadar gizemin çoktan elenmesi lazımdı..Rozanin bile tarzı gizemden daha iyiydi..Yarışmanın en başında gizemin gitmesi gerekiyordu..Geç kalınmış bir eleme için bu kadar sahte gözyaşı dökmek çok gereksizdi..İzlerken güldüm...

Jurinin davranıslarını tutarsız bulmuyorum, sadece ekranda gorduklerim ile son 2 hafta icinde gayet olagan buluyorum.
Juri bunları yapmadan once ben belirtmistim, hafta ici olanları gordukten sonra dun gece olacaklar belli idi.
Bir hafta once olsa Gizem in elenmesi gayet normal görülürdü.
O hafta Gizem cok kötü idi tarz da ve Aysenur a davranısları ile cok tepki almıstı. Özlem de gayet düzgün konusuyor, juri den övgü almıstı.
Bu hafta hersey ters düz oldu Gizem ve Özlem icin. Gizem tarz idi neredeyse tac alıcaktı eger juri secseydi, juri nin takdirini aldı. Özlem ise sokak tarzı geldi ilk üc gün cok rüküstü, Juri cok elestirdi, ve ayrıca herkeze karsı yaptıgı agresiv konusmalar filmi kopardı, Nurella destegini cekti, Kemal iyice sıkıldı. Özlem ayrıca hafta ici ve hafta sonu, elbiselerim tukendi, bulamadım yapamadım gibi bahabeler one surmeye basladı, juri cok kızdı buna.

Hafta ici izlemeyenler hafta sonu bakınca tuhaf gorebilir degismeleri ama hafta ici cok ilginc gelismeler oluyor haftadan haftaya. Ne kadar sosyal medyadakı yorumlar ve haberler, dedikoduları takip edip derlesende, kendi izleyip gözlemleme de edindigin bilgiyi edinemiyorsun.

ben hafta içi de izledim hafta sonu da
havaya yorum yapmıyoruz heralde
baştan sona kurguyla ilerleyen bi yarışmaya bu kadar inanmayın bence
jürinin ne söyleyeceğine kadar önceden ayarlanıp sonra elemeye geçiliyomuş

gizem yarışmanın başından bu yana çok nadir iyi geldi
sadece bi kere taç aldı o da jüri hiç almadı bi kere verelim dedi hakettiğinden değildi yani
ona karşılık özlem 3 kere taç aldı

yarışmanın sonuna gelinmiş artık en baştan beri rüküşün de ötesi ilan edilen hiçbir gelişme kaydedemeyen ve sürekli kulisle kaldığı ima edilen gizem 3 gün iyi giyindi diye diğerlerinden iyi mi oluyo
finale de bıraksalardı son hafta biraz iyi diye
ne kadar da kolaymış
oradakiler boşuna uğraşıyo sanki baştan beri

ayrıca haftaiçi kendisi kavga eden tek kişi özlem değildi ayşenurla rozayla tuğçeyle takışan gizem değil miydi
sürekli herşeye atarlanıp sesini yükseltip ortamı geriyo ve insanlara söz hakkı vermiyo
jürinin karşısında sevimli görünmeye çalışıyo sadece
özlem bu tavırlardan dolayı tutulmayacak olsa jürinin çoktan elemesi lazımdı
özlem çok uzun zamandır aynı tavırda o zaman sorun yoktu da şimdi mi sorun var
bunun neresi samimi ve tutarlı

ayrıca özlemin daha önceki çabaları nolucak peki haftalar boyu en çok yıldız alanlar arasında
puanları veren kendileri
özlem oraya çıkmamışken onun adını karıştırmaları çok saçma
diğer yarışmaya kıyasla özlem zayıf ama gizeme göre asla zayıf değil
gizem haftalar boyunca sadece eleme gecesi biraz özenip hafta içini hiç önemsemeyen bi yarışmacı
sadece arkada herkesle iyi anlaşma ve kulis yapma girşimleri sayesinde elemeye kalmadı
ki geçen hafta ayşegül gitmek istemese çoktan elenmiş olacaktı

hem en düşük puanı gizeme verip hem de oraya çıkmayı haketmedin demelerine sadece gülünür

Ben hergece tekrarını izliyorum 1 gün bile aksatmadan izledim başladığından beri,çokta iyi gözlemledim..Ve evet jüri tutarsız davranıyor..Özlemin agresif tavırlarından rahatsız olan ve onu elemek isteyen jüri, bugüne kadar neden ayşegül için aynı şeyi söylemedi? Ayşegülün agresifliğini hep şakayla karışık eleştirdiler,kalbi temiz dediler ve 1 gün bile ayşegüle elenmeyi hakediyorsun demediler..Özlemin yokta Ayşegülün tarzı varmıydı? HAYIR...Sadece elendiği gün ivana sert agresif tavırlarından dolayı ayşegül gitsin dedi ismini yazarken..Bugüne kadar aklı nerdeydi jürinin? Tüm yarışmacılara iyimser yaklaşan jüri neden özlemin tavırlarından rahatsız oluyor? Özlem ne yapıyorsa ordaki herkes bunu haketti..Ama en başından beri özleme yapılan alayları,dalga geçilmeleri,küçük görülmeleri özlem haketmedi!!

Vernas herhalde birtek kendi takip ediyor zannediyor..Bizde salağız çünkü izlemeden,bilmeden,takip etmeden yorum yapıyoruz..

Vernas herhalde birtek kendi takip ediyor zannediyor..Bizde salağız çünkü izlemeden,bilmeden,takip etmeden yorum yapıyoruz..

o biraz iyiniyetli takip ediyo heralde
arkada dönen kulislerin farkında değil ya da abartı olduğunu düşünüyo
ki kendisi yarışmayı izlemeye baya sonradan başladı diye hatırlıyorum
tuğçeyi sessiz sakin bi kız diye yorumlamıştı çünkü bi ara sonradan izlemeye başlamış demek ki
ben de sonradan izlesem bunların gerçek yüzünü anlamayabilirdim

çünkü sadece ilk bi iki hafta tarza yönelik bi yarışmaydı bu ve elemeler tarza göre yapılmıştı
sonra yarışma popüler olunca tamamen değişti herşey
ve herşey kurguya döndü

ama ben giden kişiden de duydum herşey ayarlıymış
konuk jüriyle de önceden konuşuluyomuş ona göre yorum yapıyomuş ve oy veriyomuş gelen kişi
bu yarışmada kulis yapılmasa her hafta 3-2 şeklinde eleme olmazdı ordan bile belli yani
ki bi de ayşenura karşı gizemin iki oy alması yuh dedirtti
sadece bahane olsun diye laf söyleyip duruyolar
ki herkesin lafa özlemi katması da kurguydu
eleme sinyalleri veriyolar yani finale bırakmamak için
ayşenuru getiren kendileri nasılsa elenmiştin diye gizeme kalsın oyu veriyolar bunların profesyonelliği bu kadar işte

gizem de kendini nimetten sanmış iyice
giderken özlem burdayken ağlamam gibi birşey dedi
ve finale kalmayı da hakettiğini düşünüyomuş

Hahahha gizem öyle avutsun kendini anca..Onun tarz olmadığını tüm türkiye gördü hala bu basit oyunlarla izleyiciyle resmen dalga geçiyorlar..Izlemicem diyorum hep şu merakım olmasa valla izlemicem aslında pirim vermemek icin..

ben izleyecek bişey bulamadığımdan izliyorum
ama bu bitsin bi daha show tvyi izlemicem
keşke gerçekten bi moda programı olsaydı da biz de birşeyler öğrenseydik ama tamamen reality show maalesef
artık bitiyo zaten finali de izlerim bi daha bakmam bu programa
finalde ne giyeceklerini merak ediyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…