- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.787
- 178
İşte yazcam şimdide nedenini banlanmayayım canım anladın sen demek istediğimi..Nefret ettim bu kanaldan nefret..ilbigemı elendıneden?
kızlar zaten düştü reytingler bundan sonra ızlenmez oh olsun onlara
bende izlemıycem bıraz tuttu dıye ıpın ucunu kacırdılar cunkukesinlikle ikinci sezonu izlemeyeceğim
Böyle düşünmene şaşırmadım aslında genelde sen tarzı olmayanları beğendiğin için...Neyse,İlbige kim dersen ilbige ordaki en tarz kız..Tek yıldız almaya geldiğinde jüriyi tarzıyla şoka sokup kendine hayran bırakmıştı..Geçen hafta eleme gecesindede yine çok beğenilmişti..Torpili seven show tv yine yeni planlar içerisinde birileriyle sözleşmiş oldukları için en tarz olan kızı şutladılar kısacası..Ilbigem kim taniyan varmi?
Jurinin karsisina gectiginde 3 kisi aralarindan kesin bu elenir dedigim kiz. Aysenur a benziyor tarz i
Oteki 2 sinin sovunu izlemistim, biraz potansiyelleri var gibi. Ilbigem adli kız sönük geldi bana.
Son kararı konuk juri verdi .
haklısın tatlım ayakta görmedim bende hiç
ayyyy bende izlemicem artık ya sinirlerim oynadı İLBİGE elenince
amozon kadini elemezlerdi cunku ivananin. sponsoru oldugu soyleniyorben dedim kesin amazon kadını elerler en kötü oydu çünkü dedim
ama neymiş efendim ilbige nin kanatları yukarda değilmiş miş miş mişşşş
emek vermemiş mişş mişşşş offf ciddi artık 2. sezonda izlenmez yani daha dakka bir gol bir bu kdrına pesss....!
Yarışmayı bir kaç haftadır takip ediyorum,sizin dediğiniz dün yaşandı evet bencede özlem oradayken yürütmemeliydi,ivana bir ara sertte çıkıştı galiba orada özleme,büyük finalde sizce kim birinci olur nedense ben özlem diye düşündüm.İvananın özleme karşı ayrı bir öfkesimi var çünkü özlem jürinin karşındayken tuğçeyle rozaya yürüyünde güzel bir tarz göreyim gibi bişey dedi onlarda yürüdü bence bu özleme yapılmış hakaretti yanılıyormuyum birde özleme cevap istemiyorum diye sert çıktı bakışlarında bile öfke var neden acaba diğerlerine karşı öyle değil
özlem ezgiye iyi laf söyledi
zaten ezginin oraya katılma amacı hayatını sergilemek eşini bebeğini bile yayına çıkardı böyle şeylere ne gerek var
sözde tarz yarışması
2.sezonu benim de hiç izleyesim yok
ama kadın çok itici.....
hep yazarım kadında nefret ettiğim olay 2 kadının laf dalışana girmesi inanın içim kalkar ve bu kadın duramıyor yoksa kıyafetleri hakkında yorum bile yapmıyorum... haftanın rüküşü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?