Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Maria Antonieta u gordum actigimda Melisa Sahin in gecisi, sonra Ugurkan: - Maria Antonieta öyle bir yürürdüki kardeşim! diye bagirdigini gordum, oldum, sonra duzeltti filmlerinde gordugum kadariyla dedi.
Bir an icin Ugurkan in 16. Louis zamaninda Versay sarayinin in modacisi oldugunu zannetim.
Testere ve Gladyatör kostumlerini de begendim.

Ilbigem kim taniyan varmi?
Jurinin karsisina gectiginde 3 kisi aralarindan kesin bu elenir dedigim kiz. Aysenur a benziyor tarz i
Oteki 2 sinin sovunu izlemistim, biraz potansiyelleri var gibi. Ilbigem adli kız sönük geldi bana.
Son kararı konuk juri verdi .

Böyle düşünmene şaşırmadım aslında genelde sen tarzı olmayanları beğendiğin için...Neyse,İlbige kim dersen ilbige ordaki en tarz kız..Tek yıldız almaya geldiğinde jüriyi tarzıyla şoka sokup kendine hayran bırakmıştı..Geçen hafta eleme gecesindede yine çok beğenilmişti..Torpili seven show tv yine yeni planlar içerisinde birileriyle sözleşmiş oldukları için en tarz olan kızı şutladılar kısacası..

Daha basi oldugu icin gunluk degerlendirme yapmislar oyle gozukuyor. Ben de oncesini hatirlamiyorum Ilbigen le ilgili, yuzunu animsadim onceki hafta ya baktigimda, tarzida Aysenur a yakindi sanirim. Ben de o gunluk begenmedim sadece, tanimiyorum kendisini.
Benim dikkatimi gecen 3-4 kisi oldu bu yeni yarismacilarda bir kac defa gordum birden fazla, bazilarini hic goremedim. Henuz bir sey soylemek icin erken, once elensinler 13 kisi kalsinlar bir bakariz performanslarina. Yeni sezonu dolu dolu seyredermiyiz belli degil ilkinin tadini vermez, bos zamanlarda goz atariz.

Son düzenleme:
İlbigeye yazık olmuş ya entarz kız o gibi duruyodu eliyecek onumu bulmuşlar elenecec başkaları vardi saçmalik ama

özlem ezgiye iyi laf söyledi
zaten ezginin oraya katılma amacı hayatını sergilemek eşini bebeğini bile yayına çıkardı böyle şeylere ne gerek var
sözde tarz yarışması
2.sezonu benim de hiç izleyesim yok

amozon kadini elemezlerdi cunku ivananin. sponsoru oldugu soyleniyor

1.sezon bitmeden neden 2 sezonu apar topar başlatma gereği duydular anlamadım ben zaten ilkinden bile soğudum olanlardan sonra ki ikincide o ilbigeye çabanyok dediler iyice bitti yani roman kızı olanlar çok çabalıydı evet

İvananın özleme karşı ayrı bir öfkesimi var çünkü özlem jürinin karşındayken tuğçeyle rozaya yürüyünde güzel bir tarz göreyim gibi bişey dedi onlarda yürüdü bence bu özleme yapılmış hakaretti yanılıyormuyum birde özleme cevap istemiyorum diye sert çıktı bakışlarında bile öfke var neden acaba diğerlerine karşı öyle değil

Yarışmayı bir kaç haftadır takip ediyorum,sizin dediğiniz dün yaşandı evet bencede özlem oradayken yürütmemeliydi,ivana bir ara sertte çıkıştı galiba orada özleme,büyük finalde sizce kim birinci olur nedense ben özlem diye düşündüm.

Ezgi nin o hareketi ni begenmemıs olabılırsın ama sahte degildi.
Özlem, dedin ama Özlem ondan bir hafta sonra Ezgi yi taktit eder gibi sahte bir damat buldu ve oyun sergiledi bir hafta boyunca.
Birisi orda sunu soyledi ona: Sen Ezgi kıskanıyorsun, onun icin boyle evlenme oyun sergiliyosrun.
Özlem cok taktlt ve alıntı yapıyor, o yuzden adı kopyala-yapıstır Özlem e cıktı. Ezgi cok puan toplayınca esi ve cocugu ile cıkınca, ben de aynısını denim dedi.

Özlem aykırı biri, oraya show yapmak ve ünlü olmak icin gelmis bunu kendi de soyluyor önceden beri, reyting yaptırıyor her hafta en cok Özlem ve Aysegül konuları konusuldu en cok. Tarz ı ile yarısmayı kazanıcak potansıyeli yok belki bir finale girerim amacında. Haftadan haftaya degisik taktik deniyor, tarz ında ve davranıslarında tutarlılık ve istıkrar yok, süpriz kadın.

Özlem su sıralar destek alıyorsa bu Asi ozelliginden, ters oyları ve yarısmaya tepki koyan eski elenenlerin fanlarının destegi nin bir kısmını almıs. Elenenleri övmesi, kalanlar ile didismesi bu yuzden. Birde yarısmaya tarz yarısmasında cok eglenmek amaclı bakanlar Özlem i begeniyor.

"Haydi Özlem göster sunlara günlerini, maskelerini düsür, diren Özlem seninleyiz, oynanan oyunu boz, iyi laf soktun."
Bu laflar cok dolasıyor sosyal medyada. Psikoloji yi anlamıssınızdır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…