ben hafta içi de izledim hafta sonu da
havaya yorum yapmıyoruz heralde
baştan sona kurguyla ilerleyen bi yarışmaya bu kadar inanmayın bence
jürinin ne söyleyeceğine kadar önceden ayarlanıp sonra elemeye geçiliyomuş
gizem yarışmanın başından bu yana çok nadir iyi geldi
sadece bi kere taç aldı o da jüri hiç almadı bi kere verelim dedi hakettiğinden değildi yani
ona karşılık özlem 3 kere taç aldı
yarışmanın sonuna gelinmiş artık en baştan beri rüküşün de ötesi ilan edilen hiçbir gelişme kaydedemeyen ve sürekli kulisle kaldığı ima edilen gizem 3 gün iyi giyindi diye diğerlerinden iyi mi oluyo
finale de bıraksalardı son hafta biraz iyi diye
ne kadar da kolaymış
oradakiler boşuna uğraşıyo sanki baştan beri
ayrıca haftaiçi kendisi kavga eden tek kişi özlem değildi ayşenurla rozayla tuğçeyle takışan gizem değil miydi
sürekli herşeye atarlanıp sesini yükseltip ortamı geriyo ve insanlara söz hakkı vermiyo
jürinin karşısında sevimli görünmeye çalışıyo sadece
özlem bu tavırlardan dolayı tutulmayacak olsa jürinin çoktan elemesi lazımdı
özlem çok uzun zamandır aynı tavırda o zaman sorun yoktu da şimdi mi sorun var
bunun neresi samimi ve tutarlı
ayrıca özlemin daha önceki çabaları nolucak peki haftalar boyu en çok yıldız alanlar arasında
puanları veren kendileri
özlem oraya çıkmamışken onun adını karıştırmaları çok saçma
diğer yarışmaya kıyasla özlem zayıf ama gizeme göre asla zayıf değil
gizem haftalar boyunca sadece eleme gecesi biraz özenip hafta içini hiç önemsemeyen bi yarışmacı
sadece arkada herkesle iyi anlaşma ve kulis yapma girşimleri sayesinde elemeye kalmadı
ki geçen hafta ayşegül gitmek istemese çoktan elenmiş olacaktı
hem en düşük puanı gizeme verip hem de oraya çıkmayı haketmedin demelerine sadece gülünür
Tarz yarışması sözde ama karaktere göre eleme yapıyorlar..Hele o uğurkan erez bir acaip insan ya duygularina göre isim yaziyor aysenurun adını verdi ya kahkaha attim görünce ve gözümde bitti tamamenben izleyecek bişey bulamadığımdan izliyorum
ama bu bitsin bi daha show tvyi izlemicem
keşke gerçekten bi moda programı olsaydı da biz de birşeyler öğrenseydik ama tamamen reality show maalesef
artık bitiyo zaten finali de izlerim bi daha bakmam bu programa
finalde ne giyeceklerini merak ediyorum çünkü
Tarz yarışması sözde ama karaktere göre eleme yapıyorlar..Hele o uğurkan erez bir acaip insan ya duygularina göre isim yaziyor aysenurun adını verdi ya kahkaha attim görünce ve gözümde bitti tamamenher eleme gecesi aynı saçmalıkları yapıyorlar elenecek kişiyi biliyorlar,gerilim yaratmak için iyi olanın adını veriyorlar böyle aptalca iş görmedim ben
aynen ben de çok güldüm
bi de bahane bulamayıp nasılsa önceden gitmiştin dedi ya koptum resmen
kızı geri çağıran onlar ayşenur zorla mı girdi yarışmaya
bi de gitmiştin diyip en zayıf yarışmacının yanında ismini yazıyolar
arka taraftan direktif geliyo bunlar uyguluyo
mecburlar yani paralarını almak için her dediklerini yaparlar
yarışmacılar umurlarında mı sanki herkes alacağı paraya bakıyo
o kadar isim yapmış insanların para için kendilerini bu hale getirmesi hayret verici
nur yerlitaş daha önce kaç kere duygusal karar vererek eleme yaptığını itiraf etti
kızlar o yarışmada tarz sahibi olmak için boşuna debeleniyo
işlerine gelmedi mi eleyiveriyolar
hayatımda izlediğim en saçma yarışmalardan birisi
geçen okan bayülgenin programında da gösterip dalga geçtiler medya arkası bölümünde
safiye soyman şarkı söylerken kızın biri gayet neşeliydi etrafa bakıyodu
sonra kulağına birşey söylediler kız bi an şaşırdı sonra birden ağlamaya başladı
çok komikti
ayyy saram ya canım çok tatlısınkızlar hiç dikkat ettinizmi herkes bi şekilde ayağa kalkıp oynuyor konuşuyor ama Nur Yerlitaş hiç yerinden kımıldamıyor ayaklarında bi sorunmu var acaba yoksa kendi tercihimi sürekli oturmak merak ettim
Fazla tombiş ondan sanırım :)kızlar hiç dikkat ettinizmi herkes bi şekilde ayağa kalkıp oynuyor konuşuyor ama Nur Yerlitaş hiç yerinden kımıldamıyor ayaklarında bi sorunmu var acaba yoksa kendi tercihimi sürekli oturmak merak ettim
ayyy saram ya canım çok tatlısın
sende mi geldin buraya bende takip ediyorum burda yazılanları
bu aralar biraz durgun ama şimdi bidaha bakayım dedim seni gördüm yazmadan geçmeyim dedim
bende hiç ayakta görmedim kendisini şahsen
ilbigemı elendıJüri yine yaptı yapacağını o kdar rezil varken en tarz olabilecek yarışmacıyı elediler..İlbige haketmedi elenmeyi pes yani dahada bu yarismayi izlemem artık..Show tvye pirim vermiyorum artık kesinlikle!
şok oldum onu elediklerine şok şok şok yani yeni yarışmacılardan en merak ettiğim oydu üstelik yazık ettilerJüri yine yaptı yapacağını o kdar rezil varken en tarz olabilecek yarışmacıyı elediler..İlbige haketmedi elenmeyi pes yani dahada bu yarismayi izlemem artık..Show tvye pirim vermiyorum artık kesinlikle!
neden olcak jurinin haksızlıgına ugradı tabikiilbigemı elendıneden?
o senin tatlılığın canım benim
ama haksızmıyım tatlım hiç ayakta görmedim ben onu hep oturuyo
burada yazılanları takip ediyorum ama yarışmayı hiç sevmiyorum
Yazıklar olsun bu show tvye.İşleri güçleri yalan dolan entrika oyun..Asla açmam o kanalı bir daha haber dahi izlemiycem o kanalda.Böyle adaletsiz yarışma ben görmedim..Jüriside batsın kanalıda batsın!şok oldum onu elediklerine şok şok şok yani yeni yarışmacılardan en merak ettiğim oydu üstelik yazık ettiler
amazon yada vampir kız daha mı emek vermişti yani ne alaka dimi offf sinirlendim çooook
Yazıklar olsun bu show tvye.İşleri güçleri yalan dolan entrika oyun..Asla açmam o kanalı bir daha haber dahi izlemiycem o kanalda.Böyle adaletsiz yarışma ben görmedim..Jüriside batsın kanalıda batsın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?