Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264

Tarz yarışması sözde ama karaktere göre eleme yapıyorlar..Hele o uğurkan erez bir acaip insan ya duygularina göre isim yaziyor aysenurun adını verdi ya kahkaha attim görünce ve gözümde bitti tamamen her eleme gecesi aynı saçmalıkları yapıyorlar elenecek kişiyi biliyorlar,gerilim yaratmak için iyi olanın adını veriyorlar böyle aptalca iş görmedim ben

aynen ben de çok güldüm
bi de bahane bulamayıp nasılsa önceden gitmiştin dedi ya koptum resmen
kızı geri çağıran onlar ayşenur zorla mı girdi yarışmaya
bi de gitmiştin diyip en zayıf yarışmacının yanında ismini yazıyolar

arka taraftan direktif geliyo bunlar uyguluyo
mecburlar yani paralarını almak için her dediklerini yaparlar
yarışmacılar umurlarında mı sanki herkes alacağı paraya bakıyo
o kadar isim yapmış insanların para için kendilerini bu hale getirmesi hayret verici

nur yerlitaş daha önce kaç kere duygusal karar vererek eleme yaptığını itiraf etti
kızlar o yarışmada tarz sahibi olmak için boşuna debeleniyo
işlerine gelmedi mi eleyiveriyolar
hayatımda izlediğim en saçma yarışmalardan birisi

geçen okan bayülgenin programında da gösterip dalga geçtiler medya arkası bölümünde
safiye soyman şarkı söylerken kızın biri gayet neşeliydi etrafa bakıyodu
sonra kulağına birşey söylediler kız bi an şaşırdı sonra birden ağlamaya başladı
çok komikti

gerçekten traji komik bir yarışma ben sonradan izlemeye başladım ama bu bile yarışmanın saçmalığını anlamama yetti jüri ne kadar taraflı olursa olsun bunu belli etmemeli hernekadar kurgu dahi olsa bununda bi usturubu olmalı özleme çok yükleniyolar bu haftada kesşn onu elerler hem daha önce elenmiş birinin tekrar yarışmaya getirilmesi ve neredeyse birinci ilan edilecek olmasıda diğer yarışmacılara haksızlık bence

Ben son 7 haftayi seyrettim, juri tutarsiz degil derken bu hafta icin soyledim, yarisma boyunca degil tabi.
Elbette juri hep objektif karar vermiyor her zaman. Mesela Nur Yerlitas ın Nur ve Özlemi yere tuttugunu oncekı cok once farketmistim, Özlem hep bir hafta sakin bir hafta atak oldu, tarz da da istikrarlı degildi, her sekilde sasırtıyordu, show ve reyting de iyi is yaptı. Juri ancak bu hafta nihai karar verdi Özlem hakkında. Bastan yüz vermeleri hataydı, ancak hep bir sans verelim gelisiyor diye dusunduler.

kızlar hiç dikkat ettinizmi herkes bi şekilde ayağa kalkıp oynuyor konuşuyor ama Nur Yerlitaş hiç yerinden kımıldamıyor ayaklarında bi sorunmu var acaba yoksa kendi tercihimi sürekli oturmak merak ettim

kızlar hiç dikkat ettinizmi herkes bi şekilde ayağa kalkıp oynuyor konuşuyor ama Nur Yerlitaş hiç yerinden kımıldamıyor ayaklarında bi sorunmu var acaba yoksa kendi tercihimi sürekli oturmak merak ettim
ayyy saram ya canım çok tatlısın
sende mi geldin buraya bende takip ediyorum burda yazılanları
bu aralar biraz durgun ama şimdi bidaha bakayım dedim seni gördüm yazmadan geçmeyim dedim
bende hiç ayakta görmedim kendisini şahsen

o senin tatlılığın canım benim

ama haksızmıyım tatlım hiç ayakta görmedim ben onu hep oturuyo

burada yazılanları takip ediyorum ama yarışmayı hiç sevmiyorum

Jüri yine yaptı yapacağını o kdar rezil varken en tarz olabilecek yarışmacıyı elediler..İlbige haketmedi elenmeyi pes yani dahada bu yarismayi izlemem artık..Show tvye pirim vermiyorum artık kesinlikle!

yuhhh İLBİGE elendi....... bide emek göstermedi diye elendi kız... o kadar emeği ondan daha az olan varken seçeneklerde şaşırdım dogrusu cidden şaşırdım....
halbuki ilk geldiğinde ölüp bitmişlerdi hayret yaniiiiiii

Jüri yine yaptı yapacağını o kdar rezil varken en tarz olabilecek yarışmacıyı elediler..İlbige haketmedi elenmeyi pes yani dahada bu yarismayi izlemem artık..Show tvye pirim vermiyorum artık kesinlikle!
şok oldum onu elediklerine şok şok şok yani yeni yarışmacılardan en merak ettiğim oydu üstelik yazık ettiler
amazon yada vampir kız daha mı emek vermişti yani ne alaka dimi offf sinirlendim çooook

o senin tatlılığın canım benim

ama haksızmıyım tatlım hiç ayakta görmedim ben onu hep oturuyo

burada yazılanları takip ediyorum ama yarışmayı hiç sevmiyorum

haklısın tatlım ayakta görmedim bende hiç
ayyyy bende izlemicem artık ya sinirlerim oynadı İLBİGE elenince

şok oldum onu elediklerine şok şok şok yani yeni yarışmacılardan en merak ettiğim oydu üstelik yazık ettiler
amazon yada vampir kız daha mı emek vermişti yani ne alaka dimi offf sinirlendim çooook
Yazıklar olsun bu show tvye.İşleri güçleri yalan dolan entrika oyun..Asla açmam o kanalı bir daha haber dahi izlemiycem o kanalda.Böyle adaletsiz yarışma ben görmedim..Jüriside batsın kanalıda batsın!

Yazıklar olsun bu show tvye.İşleri güçleri yalan dolan entrika oyun..Asla açmam o kanalı bir daha haber dahi izlemiycem o kanalda.Böyle adaletsiz yarışma ben görmedim..Jüriside batsın kanalıda batsın!

ben dedim kesin amazon kadını elerler en kötü oydu çünkü dedim
ama neymiş efendim ilbige nin kanatları yukarda değilmiş miş miş mişşşş
emek vermemiş mişş mişşşş offf ciddi artık 2. sezonda izlenmez yani daha dakka bir gol bir bu kdrına pesss....!

Show tvde torpil bitermi..Yine anlaşmışlardır kimi birinci yapacaklarını o yüzden en tarz olanı en baştan sepetlediler..Bu kadar olur yahu pes artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…