Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264

Patron burada bir Ayşegül dehşeti vardı ki evlere şenlik, Özlem onun yanında pambık prenşeş olur o derece

Ezgi de kafayı ceket giymekle bozmuş, papağan gibi 2 kelimeden biri ceket giyeydin iyiydi ivana'nın tülüm olayını da geçti

Aysegül de tahammülsüzün onde gideniydi, birisi ona bir sey dese elestiri yapsa sen kimsinki ... tarzında baslıyordu kavgaya

Bunlar prototip tipler bir daha zor gelir.

Özlemin yapma dişlerin dediniz aklıma Aysegül ün Özleme yaptıgı dişlek hareketi geldi.

ya onu bende ızledım acayıp sınırlendım ya ıvana yıyosa bu atarları aysegule yapsaydıya bence otekı kızları yurutmesı ozleme cok buyuk saygısızlık oldu

kazen oyle dıyosun ama ordakı en dobra durust kadında o ezgı sadece abiye gıymeyı bılıyo baska bısey bılmıyo ozlem bı suru tarz denedı ve kendını cok gelıstırdı sımdı sen soyle ezgımı ozlemmı?

bence özlem bu hafta elenir kendiside bunun farkında ama ne ezgi ne ayşenur nede ikizler birinciliği haketmiyo heleki ayşenur birinci olursa tamamen haksızlık olur önce elen sonra geri gel diğer yarışmacılara haksızlık bu

Ben yeni yeni bakıyorum,ama nedense özlemin eleneceğini pek zannetmiyorum.Büyük final hangi gün.

Ben yeni yeni bakıyorum,ama nedense özlemin eleneceğini pek zannetmiyorum.Büyük final hangi gün.

büyük final haftaya

bende en başından izlemedim bence nur bozar birinci olmalıydı ama o kendi istediği için gitti iyikide gitmiş bu kadar saçma yarışmamı olur tarzı geçtiler işi insanlara hakaret etmeye vardırdılar özelliklede özleme karşı kayırmak istediklerinde göze batan kusurları kapatıp özlemin en ufak bir açığında hakarete varan sözler sarfetmelerinden dolayı onu destekliyorum ben inşallah birinci olur

Özlem, ne Ikizlerin ne Ezginin ne Aysenur nede Nur Bozar in dengi, kisilik olarak mukayese edilmesi bile komik.
Özlem in dengi Aysegül dür.
Tarz da da ilk 4 de degil butun yarısmada.

Nur Bozan ve birkas elenen yarismaci daha gelicekmis finale. Umarim Aysegül ve Özlem olmaz, program 1 saat fazla uzar.

Özlem'de Son Perde

Ilk hafta eleme gecesi oylamada diger butun 11 yarısmacı nın hepsinin Özlem in adını soylemesinden sonra, ilerleyen haftalarda da Özlem en cok adı söylenen 1-2 kisi dendi, kimi zamanda en dusuk puanı alarak 5 defa elemeye kaldı ama juri kararıyla elenmedi hepsindede.
Son haftaya girerken artık hem juri hem kalan yarısmacılar arasında kredisi biten Özlem, son bir stateji gelistirdi, bu elenmesine engel olmucak ancak amac yarısmadan ayrıldıktan sonrası icin yatırım oldugu görülmekte.

Birkac hafta önce tahmin edip soyledigim gibi Özlem o sıralar Aysegül Gizem Tugce ile tartısmakta, henuz digerleri ne sıra gelmedigi ancak ileride sadece onlar kalınca Özlem in aynı tarifeyi daha siddetli sekilde İkizler Aysenur ve Ezgi ye de yonelticeği.
Burada asıl dikkat edilmesi gereken sey Özlem in son hafta statejisinde yeni uygulamaya basladıgı yontemlerdir. Bunlar; dışlandığını soylemek, mağduru oynamak, halkcı Özlem söylemi, fakir edebiyatı, trübünlere oynamak, rakiplerini birbirlerine kıskırtmak, kendinisini gönüllerin favorisi gostermek, digerlerinin kendisini tarz ve ciddi fakip buldugu icin elenmesini istedigi izlenimi yaratmaya calısmak, eskí kapanmis konulari acmak.
Butun bunlar elenmasi durumunda Nur sonrası yasanan tepkilerin ve destegin bir benzerini kendisi icin olması yönünde ortam hazırlamak, Özlem e haksızlık yapıldı, Halk Özlemin arkasında, diger yarısmacılar oynadı kendiside bu oyunun kurbanı oldu, Juri cok taraflı davrandı, Kanal Özlem in kazanmasını istemedi, Özlem in parası yoktu digerleri gibi.

Tam anlamıyla bir Algı operasyonu baslıyor basladı bile son gunlerde Özlem cephesinde, onumuzdeki hafta sonu Özlem elenirse ilerleyen gunlerde Özlem in ve onun hayranlarının yapacaklarına hazır olun.
Ancak bu Nur daki gibi sonuc dogurmaz, bir kere ikisi cok farklı karakterker, ikincisi Özlem hayranları %20 lerdeyse, onu hic sevmeyen ve hoslanmayan en az bir %50 var karsında, Nur un kinde boyle bir karsıt durum yoktu.

Son düzenleme:
bu konuda benim de diyeceklerim var;

1)özlem bu programda reyting için kullanılan birisi,aslına bakarsanız özlem güzel ve tarz giyinen birisi değil ancak reyting için özellikle nur yerlitaş tarafından şişirildi,aslında bir nevi özlemde tanınmak için yarışmayı kullandı,yani karşılıklı.insanlara ilginç bir kişilik yaratıp sunmaları ve bu kişi hakkında halkın sürekli konuşmasını sağlayacak birisi lazımdı,buda özlem oldu.bununda bilincinde olan diğer yarışmacılar da özlemi saf gibi görüp dalga geçer gibi yorumlar yapıyor,jüri de öyle.özleme söylediklerini hadi bakalım bir ezgiye yada ikizlere vs...söylesinler,söyleyemezler;çünkü özlemin torpili yok ama şöylede birşey varki özlem tarz olmasada hep doğruları konuşan iyi niyetli biri benim gözümde.sadece oyunu kuralına göre oynuyor ve tarz olmadığını bildiği için yarışmada kalmak için susuyor ve aptal numarasına yatıyor.bu zamana kadar oraya çıkıpta elenmemesinin nedeni dediğim gibi reyting kazandırsın diye.

2)nur bozar;bu kız neden bu kadar şişirildi anlamıyorum,kendisine ne antipatim var nede bir sevgim,nötürüm.fakat zamanında ayşegül tarafından çok üstüne gidildiği için halk biranda nurcu oldu,oysa bana göre hiçte güzel giyinmiyordu ve bence öyle ahım şahım bir güzelliğide yok,kaldı ki yarışma güzellik yarışması değil zaten.

3)ezgi baylar;daha düne kadar yarışmada benim için silik bir tipken biranda bugünlerde varlığını daha çok hissetmeye başladım,gerek yarışmada gerekse sosyal medyada.yarışmanın birincisi olacağı konuşuluyor,eğer öyleyse bu yarışmayı meraktan vs...hiçbir şekilde izlemem.sürekli abiye yada abiyemsi kolay parçalarla çıktı oraya,nasıl olurda ikizler ve ayşenur varken 1.olur.kayınpederi ve kayınvalidesi nur yerlitaşla kemalin müşterileriymiş,yani kısaca torpil var.ezginin kayınpederi baylar isminde bir giyim firması açacakmış ve başına ezgiyi geçirmeyi düşünüyormuş,yani bir nevi reklam.eğer sırf torpil için bu kadar halk aptal yerine konulurda birkaç kişi için ezgiyi seçerlerse pes diyorum.ayrıca ezginin özleme karşı alaycı gülmeleri beni oturduğum yerde deli ediyor,saygısız.

4)ayşenur balcı;kesinlikle ikizlerden sonra orada bulunmayı hakeden en tarz kişi,çoğu arkadaş elendi yeniden geldi,haksızlık bu gibi şeyler yazmış ama ben buna katılmıyorum,sonuçta oraya birisi geri gelecekti ve buda ayşenur oldu,yarışmanın formatı bu,ayşenurun suçu ne,yok hayır gelemem mi deseydi.

5)ikizler;kesinlikle birinciliği hakeden yarışmacılar,bu konuda yazacak çok birşeyim yok,göz var nizam var.

6)sonuç olarak bu kadar yorum yaptım ama yinede yarışmanın büyük bir kısmının kurgu olduğuna inanıyorum,ne kadarı bilmiyorum ama kurgu işte.mesela farkındaysanız özlem bu hafta çok üzgün gibi ve gidecekmişcesine yorumlar yapıyor,çünkü gidecek ve bunu bildiği için bu tarz konuşuyor.farkındaysanız ezginin hiç sesi soluğu çıkmazken son bir haftadır ön plana çıkarılmaya çalışıyor çünkü böylelikle bizlerde ezgi tarz algısı yaratıp ezgiyi 1.yapacaklar,hepsi oyun bence.

Evet ikizler çok tarzlar ama anne ve babası Modacı olduğu için haksız rekabet oluyor ve zaten paraya ihtiyaçları yok bu kızların. Ezgi desen zaten milyarlık çantalar kullanıyor, bu nedenle yarışmada kazanması gereken kişi Ayşenur Balcı olmalı bence.

anne babalarının modacı olmaları niye haksız rekabet olsunki,sonuçta giyinmeyi biliyorlar ve yakıştırıyorlar,diğer kızlarında sponsorları var ona bakılırsa,çoğu para vermeden giyiniyor.ezgi gerçekten tarz olsaydı zenginliği yada çantaları beni ilgilendirmezdi,zaten beğenmiyorum kendisini.zengin paraya ihtiyacı yok yada ailesi modacı o zaman seçmeyelim düşüncesi yanlış bence,beni o podyuma nasıl geldikleri ilgilendirir sadece.evet ayşenuruda beğeniyorum ama en çeşitli ve en güzel giyinen ikizler bana göre.

Canım kesinlikle Katılıyorum ona laf söyleyen yok. Tarzlar dedim zaten, anneleri Babaları diksin onlar giysin. Ama gönlümden geçen isim Ayşenur.

*Ezgi zaten gizli favori idi en cok tarz oyu almasi ile 3 ayda, onceki haftalar ikizler gibi tartisma disinda kaldiklari icin goze batmadi. Bu haftalar acik favori oldular 4 secenek kaldigi icin. (En buyuk tarz rakibi Tugce elendi)
* Ikizlerin handikapı 2 kisi olmaları, Nurcan ın, Ezgi ve Tugceden eksigi olmadı tarzda. Ancak Aycan onlar kadar iyi degildi.
*Yarismada kimse para icin katildigini soylemedi, seyircide o acidan bakmadi zaten. Yani bazilarinin daha zengin olmasi veya az gelir olmasi pek onemsenmedi izleyiciler arasindan.
*Yarisma daha cok AB grubuna hitap ediyor yani daha dusuk gelir veya egitim seviyesinde fazla izlenmiyor program.
*Nur kazanicak dendi, sonra Aysegul, simdide Ezgi, Ikizler kazanirsa onlarinda bahanesi hazir. Yani dedikodular bitmez. Ancak kimse ilk haftalar kimlerin kazanmayi birak finale kalacaigini kestiremedi. Nur, Tugce, Aysegül beklenmedik zamanda elendiler tahminler dedıkoduların cogu yanlıs cıktı su ana kadar.
* Yapımcıların akrabası olması baska birsey, arkadas olma baska. Arkadas soylemi cok yere monte edilebilir iddia edilebilir dogrusunu ve aksini ıspatı yok. Ayrıca aynı sektoru ıcınde cok kısı bırbırıyle is yapabılır.
* Yeni sezonda cok daha gelir farkı goze batıcak, yarısmacılar arasında manken ve sarkıcılar var. Ayda 10 binden fazla kazananlar, cok iddialı olanlar var. Ilk sezon da boyle bir farklılık goze carpmadı. Sponsor destegi sart olmustu yarısmacılar icin.

Son düzenleme:
geçen gün kemal doğulu özleme elindeki çantayı bıraktırıp kolundaki bileziği çıkarttırdıktan sonra şimdi güzel oldu tarzsın beğendim dedi ama ıvana sert hayır o çantayı eline al bileziğide koluna tak böyle gelmiştin buraya geldiğin şekil önemli tarz değilsin dedi dün ne oldu ezgi elbisesinin altına alakasız bir pembe ayakkabı giydi jüri beğenmeyince ama ben başka ayakkabı giyecektim dedi ve ayakkabasını değişti hah şimdi tam oldu tarzın tarzısın deyip yere göğe sığdıramadılar bu ne peki haksızlık ayrımcılık değilmi

özlem tarz olmayabilir şık olmayabilir ama jürinin tüm yarışmacılara eşit davranması gerektiğini düşünüyorum ben bir insanı bu kadar eziklemeleri hoş değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…