ama kadın çok itici.....
hep yazarım kadında nefret ettiğim olay 2 kadının laf dalışana girmesi inanın içim kalkar ve bu kadın duramıyor yoksa kıyafetleri hakkında yorum bile yapmıyorum... haftanın rüküşü...
ya onu bende ızledım acayıp sınırlendım ya ıvana yıyosa bu atarları aysegule yapsaydıya bence otekı kızları yurutmesı ozleme cok buyuk saygısızlık olduİvananın özleme karşı ayrı bir öfkesimi var çünkü özlem jürinin karşındayken tuğçeyle rozaya yürüyünde güzel bir tarz göreyim gibi bişey dedi onlarda yürüdü bence bu özleme yapılmış hakaretti yanılıyormuyum birde özleme cevap istemiyorum diye sert çıktı bakışlarında bile öfke var neden acaba diğerlerine karşı öyle değil
bence özlem bu hafta elenir kendiside bunun farkında ama ne ezgi ne ayşenur nede ikizler birinciliği haketmiyo heleki ayşenur birinci olursa tamamen haksızlık olur önce elen sonra geri gel diğer yarışmacılara haksızlık buYarışmayı bir kaç haftadır takip ediyorum,sizin dediğiniz dün yaşandı evet bencede özlem oradayken yürütmemeliydi,ivana bir ara sertte çıkıştı galiba orada özleme,büyük finalde sizce kim birinci olur nedense ben özlem diye düşündüm.
Ben yeni yeni bakıyorum,ama nedense özlemin eleneceğini pek zannetmiyorum.Büyük final hangi gün.bence özlem bu hafta elenir kendiside bunun farkında ama ne ezgi ne ayşenur nede ikizler birinciliği haketmiyo heleki ayşenur birinci olursa tamamen haksızlık olur önce elen sonra geri gel diğer yarışmacılara haksızlık bu
Ben yeni yeni bakıyorum,ama nedense özlemin eleneceğini pek zannetmiyorum.Büyük final hangi gün.
bu konuda benim de diyeceklerim var;
1)özlem bu programda reyting için kullanılan birisi,aslına bakarsanız özlem güzel ve tarz giyinen birisi değil ancak reyting için özellikle nur yerlitaş tarafından şişirildi,aslında bir nevi özlemde tanınmak için yarışmayı kullandı,yani karşılıklı.insanlara ilginç bir kişilik yaratıp sunmaları ve bu kişi hakkında halkın sürekli konuşmasını sağlayacak birisi lazımdı,buda özlem oldu.bununda bilincinde olan diğer yarışmacılar da özlemi saf gibi görüp dalga geçer gibi yorumlar yapıyor,jüri de öyle.özleme söylediklerini hadi bakalım bir ezgiye yada ikizlere vs...söylesinler,söyleyemezler;çünkü özlemin torpili yok ama şöylede birşey varki özlem tarz olmasada hep doğruları konuşan iyi niyetli biri benim gözümde.sadece oyunu kuralına göre oynuyor ve tarz olmadığını bildiği için yarışmada kalmak için susuyor ve aptal numarasına yatıyor.bu zamana kadar oraya çıkıpta elenmemesinin nedeni dediğim gibi reyting kazandırsın diye.
2)nur bozar;bu kız neden bu kadar şişirildi anlamıyorum,kendisine ne antipatim var nede bir sevgim,nötürüm.fakat zamanında ayşegül tarafından çok üstüne gidildiği için halk biranda nurcu oldu,oysa bana göre hiçte güzel giyinmiyordu ve bence öyle ahım şahım bir güzelliğide yok,kaldı ki yarışma güzellik yarışması değil zaten.
3)ezgi baylar;daha düne kadar yarışmada benim için silik bir tipken biranda bugünlerde varlığını daha çok hissetmeye başladım,gerek yarışmada gerekse sosyal medyada.yarışmanın birincisi olacağı konuşuluyor,eğer öyleyse bu yarışmayı meraktan vs...hiçbir şekilde izlemem.sürekli abiye yada abiyemsi kolay parçalarla çıktı oraya,nasıl olurda ikizler ve ayşenur varken 1.olur.kayınpederi ve kayınvalidesi nur yerlitaşla kemalin müşterileriymiş,yani kısaca torpil var.ezginin kayınpederi baylar isminde bir giyim firması açacakmış ve başına ezgiyi geçirmeyi düşünüyormuş,yani bir nevi reklam.eğer sırf torpil için bu kadar halk aptal yerine konulurda birkaç kişi için ezgiyi seçerlerse pes diyorum.ayrıca ezginin özleme karşı alaycı gülmeleri beni oturduğum yerde deli ediyor,saygısız.
4)ayşenur balcı;kesinlikle ikizlerden sonra orada bulunmayı hakeden en tarz kişi,çoğu arkadaş elendi yeniden geldi,haksızlık bu gibi şeyler yazmış ama ben buna katılmıyorum,sonuçta oraya birisi geri gelecekti ve buda ayşenur oldu,yarışmanın formatı bu,ayşenurun suçu ne,yok hayır gelemem mi deseydi.
5)ikizler;kesinlikle birinciliği hakeden yarışmacılar,bu konuda yazacak çok birşeyim yok,göz var nizam var.
6)sonuç olarak bu kadar yorum yaptım ama yinede yarışmanın büyük bir kısmının kurgu olduğuna inanıyorum,ne kadarı bilmiyorum ama kurgu işte.mesela farkındaysanız özlem bu hafta çok üzgün gibi ve gidecekmişcesine yorumlar yapıyor,çünkü gidecek ve bunu bildiği için bu tarz konuşuyor.farkındaysanız ezginin hiç sesi soluğu çıkmazken son bir haftadır ön plana çıkarılmaya çalışıyor çünkü böylelikle bizlerde ezgi tarz algısı yaratıp ezgiyi 1.yapacaklar,hepsi oyun bence.
anne babalarının modacı olmaları niye haksız rekabet olsunki,sonuçta giyinmeyi biliyorlar ve yakıştırıyorlar,diğer kızlarında sponsorları var ona bakılırsa,çoğu para vermeden giyiniyor.ezgi gerçekten tarz olsaydı zenginliği yada çantaları beni ilgilendirmezdi,zaten beğenmiyorum kendisini.zengin paraya ihtiyacı yok yada ailesi modacı o zaman seçmeyelim düşüncesi yanlış bence,beni o podyuma nasıl geldikleri ilgilendirir sadece.evet ayşenuruda beğeniyorum ama en çeşitli ve en güzel giyinen ikizler bana göre.Evet ikizler çok tarzlar ama anne ve babası Modacı olduğu için haksız rekabet oluyor ve zaten paraya ihtiyaçları yok bu kızların. Ezgi desen zaten milyarlık çantalar kullanıyor, bu nedenle yarışmada kazanması gereken kişi Ayşenur Balcı olmalı bence.
anne babalarının modacı olmaları niye haksız rekabet olsunki,sonuçta giyinmeyi biliyorlar ve yakıştırıyorlar,diğer kızlarında sponsorları var ona bakılırsa,çoğu para vermeden giyiniyor.ezgi gerçekten tarz olsaydı zenginliği yada çantaları beni ilgilendirmezdi,zaten beğenmiyorum kendisini.zengin paraya ihtiyacı yok yada ailesi modacı o zaman seçmeyelim düşüncesi yanlış bence,beni o podyuma nasıl geldikleri ilgilendirir sadece.evet ayşenuruda beğeniyorum ama en çeşitli ve en güzel giyinen ikizler bana göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?