SMS kısmı canlı yayında olacaksa ezgi nasıl birinci oluyor,Nur dediğiniz kişi nasıl katıldı elenmemiş miydi?final yapılmış bile nur da sözleşmesi katılmış finale
foto filan paylaşmış
gala gecesinden diye yazmış
ezgi brinci olmuş diyolar
ben finalin canlı olacağını sanıyodum
sadece 20dklık sms kısmı canlı olacakmış o gün
sms oyları olmadan ezgi nasıl birinci seçiliyo onu anlamadım
SMS kısmı canlı yayında olacaksa ezgi nasıl birinci oluyor,Nur dediğiniz kişi nasıl katıldı elenmemiş miydi?
1 olmuşsa bile duyurmaları yasak değil mi o zaman izlemenin ne anlamı kalıyor.nur gala gecesi diye etiketlemiş kendini
özlemi de gördüm kostümlü olarak
sözleşmesi olduğundan katılmak zorunda heralde yoksa gelmezdi galaya
kendi isteğiyle gitti çünkü
gala bugün çekiliyomuş ve ezgi birinci olmuş
herkes yazıyo sosyal medyada
1 olmuşsa bile duyurmaları yasak değil mi o zaman izlemenin ne anlamı kalıyor.
O gördüğünüz pahalı ayakkabıları,kıyafetleri sponsorlar veriyor yarışmacılara..Kendileri o parayı verip almıyorlar yani...Arkadaşlarım sürekli konuşuyorlardı izle şu yarışmayı vs vs diye . Bi izledim 2 bölüm sonra şu çirkef tartışmalar komik geldi kısa kısa izledim hemen hemen hepsini. Özlem'e tamamen gıcık kaptım. Ezgi çok dobra biri ama yarışmayı hak eden kesinlikle Ayşenur . Şu yarışmayı umursayan tek kişi o hatta 19 yaşında ama hepsine taş çıkartıyor . Podyumda yuruşunden belli değil mi ne kadar önemsediği her neyse. Özlem gerçekten Ezgi'nin deyimiyle fakir edebiyatı yapmayı artık adet haline getirmiş. Baktım 627 lira'ya ayakkabılar alıyor falan çok fakirsin gerçekten. 600 lira demek bir aylık ev kirası demek zaten daha önceden de kıyafet almak için ev kiramı ödemedim falan demiş sen o iğrenç ayakabbıya 600 lira bota 500 lira verirsen tabii ödeyemezsin. Her neyse . Kesinlikle Özlem elenmeli artık. Ülkecek fakir edebiyatı yapana acıdığımız için elenmiyor. Nur Yerlitaş'ın dediği gibi kadının tek yaptığı laf olsun torba dolsun ..
Tatlım tamam bilmiyordum ama Özlem neden çok yetimmiş gibi davranıyor varmış işte onunda. Demek ki sponsoru vermeyi gerekli görmüyor.O gördüğünüz pahalı ayakkabıları,kıyafetleri sponsorlar veriyor yarışmacılara..Kendileri o parayı verip almıyorlar yani...
Hangi konuda yetim gibi davrandı canım anlayamadım neyi söylemek istediğini..Tatlım tamam bilmiyordum ama Özlem neden çok yetimmiş gibi davranıyor varmış işte onunda. Demek ki sponsoru vermeyi gerekli görmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?