Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
SMS kısmı canlı yayında olacaksa ezgi nasıl birinci oluyor,Nur dediğiniz kişi nasıl katıldı elenmemiş miydi?

SMS kısmı canlı yayında olacaksa ezgi nasıl birinci oluyor,Nur dediğiniz kişi nasıl katıldı elenmemiş miydi?

nur gala gecesi diye etiketlemiş kendini
özlemi de gördüm kostümlü olarak
sözleşmesi olduğundan katılmak zorunda heralde yoksa gelmezdi galaya
kendi isteğiyle gitti çünkü

gala bugün çekiliyomuş ve ezgi birinci olmuş
herkes yazıyo sosyal medyada
belki de jüri oylarında birinci olmuştur

Son düzenleme:
1 olmuşsa bile duyurmaları yasak değil mi o zaman izlemenin ne anlamı kalıyor.

1 olmuşsa bile duyurmaları yasak değil mi o zaman izlemenin ne anlamı kalıyor.

zaten herşey iki haftadan önceden sızıyo
giden seyirciler herşeyi yazıyo
bu durumu engelleyemezler ki
canlı yayın yapmaları lazım ama onlar canlı yayın yapmaya cesaret edemez

Final gecesi cekilmis olabilir, ama oylama kismi haric sanirim. Yarismacilarin 3 tur boyunca podyuma ciktiklari kisim bantttan yayinlanip, son juri oylamasi ve halk oylamasi icin 30 dakikalik canli yayin yapabilirler.
Gala ve Oylama birbirinden ayrilicak bu durumda.

Nur un gala gecesine konuk olarak katilicagi 3 gun once duyulmustu. Diger konuk yarismacilarin kim olacagi belli degildi.
Ezgi sadece o gunun birinci si olmus olabilir, tum yarisma icin halk oylamasi son 3 belli olduktan sonra baslatilacak (14 aralik).

Son dakika kanal bir degisiklik yapip halk oylamasini kaldirmamissa final icin o konusulanlar yanlis internette demekki.
Dogru olmasi icin kural degisikligine gitmis olmalari gerek.

ne oldu kazen? dün burda özleme hakaret etmişsin. Dilerse dava açsın 250 lira tazminat öderim gerekirse em.... diye bir hakaret etmiştin. Ne oldu?

Dosya yargitaya a havale edildi, oda takipsizlik karari vermis, Özlem hakime hanım a : Siz oynuyorsunuz, savcı ile birlik olmus beni kurban sectininiz, ben neysem oyum arkamda halk var, hergun aynı konseptle gelıyorsununuz hic yaratıcı degilsiniz vs.. demis.

Bu hafta Özlem den inciler:

Özlem - Seni ben elemiştim Aysenur.
Aysenur - Ay gercekten cok komiksin Özlem.

Özlem: - Sen bu yarismadan sonra rahat bir elin bayda yasamaya devam edersin, ben Halkim burada, sen ise baskasin.
Ezgi: - Burada en son fakir edebiyati yapacak kisi sensin Özlem, sen yuksek lisans yapmissin kolunda altin bilezik var, benin senin gibi master yapmisligim yok ve ben ozel sektorde 7 yil calistim yoneticilik de yaptim, sende calısabilirsin tutan yok.

Özlem: - Tuğçe, sen affedersin ama Ezgi den parami aldin boyle konusuyorsun? (yanlıs degil direk Tuğçe ye sordu)

Kemal: - Bu kadar konusuyosununuz birazda moda konusun, 1 saat moda konusun gerekirse bu kadar gereksiz dalasmaktansa.

Özlem: - Üçü kendi arasinda cok iyi anlasiyolar, ben ayrı kaldım.

Özlem: -Sen niye birilerine yanasma cabasındasın,
Aysenur: - Fairplay Özlem, fairplay.
Özlem: - Su andaki ruh halin korkuyorsun gıdermiyim kalırmiyim, o kadar kafa izni yapmıssın yaramamıs sana
Aysenur: - Ben karakterimden memnumum, tesekkur ederim bunları bir yere koycam, cıkarmı biryerde bilemem.

Kemal: - Asıl kazanmak icin her yol mubah diye hareket eden sensin Özlem, kendi olumsuzluklarını baskası yapıyormus gibi gostermeye calısma.
Nurella: Nedir bu Özlem yaa...
Kemal: - Burada en buyuk oyuncu sensin Özlem bilmem farkındamısın?

Son düzenleme:
Arkadaşlarım sürekli konuşuyorlardı izle şu yarışmayı vs vs diye . Bi izledim 2 bölüm sonra şu çirkef tartışmalar komik geldi kısa kısa izledim hemen hemen hepsini. Özlem'e tamamen gıcık kaptım. Ezgi çok dobra biri ama yarışmayı hak eden kesinlikle Ayşenur . Şu yarışmayı umursayan tek kişi o hatta 19 yaşında ama hepsine taş çıkartıyor . Podyumda yuruşunden belli değil mi ne kadar önemsediği her neyse. Özlem gerçekten Ezgi'nin deyimiyle fakir edebiyatı yapmayı artık adet haline getirmiş. Baktım 627 lira'ya ayakkabılar alıyor falan çok fakirsin gerçekten. 600 lira demek bir aylık ev kirası demek zaten daha önceden de kıyafet almak için ev kiramı ödemedim falan demiş sen o iğrenç ayakabbıya 600 lira bota 500 lira verirsen tabii ödeyemezsin. Her neyse . Kesinlikle Özlem elenmeli artık. Ülkecek fakir edebiyatı yapana acıdığımız için elenmiyor. Nur Yerlitaş'ın dediği gibi kadının tek yaptığı laf olsun torba dolsun ..

Özlem in diger üç rakibini, izleyicilerden sogutmaya, sanki ülke standarlarına aykırı, kendisinin de halk ı temsil ettigi gibi bir izlenim yaratmaya calıstıgı aşıkar.
Ezgi ye karsı: Sanki yurt dısında balo lara gecelere (Miami) gidiyor, sosyete den birisi sıradısı yasam tarzı varmıs gibi...
Ikizlere: Amerika dan gelmis, Turkiye ye yabancı kalmıs gibi...
Aysenur a: Giyim tarzı Türkiye ye cok fazla cesur kalıyor gibi...
Kendisine: Yoksul, halk ın temsilcisi gibi...

Bu yarısma basladıgında hicbir yarısmacının veya ailesinin adı veya ünü piyasada, gündemde, medyada, magazin dunyasinda, is dunyasında duyulmamısken; simdi Özlem in "sizler sosyetiksiniz, türkiye standartlarına uymuyosunuz, paraya da ihityacınız yok, ben halkı temsil ediyorum" soylemleri ilginc bir vaka. Buna bilimsel olarak Popülizm dedir.

O gördüğünüz pahalı ayakkabıları,kıyafetleri sponsorlar veriyor yarışmacılara..Kendileri o parayı verip almıyorlar yani...

Ezginin 3 tane , Ozlem in bir iki tane varmis sponsor u. Ekonomik yonden avantajli oluyor fakat Kemal inde dedigi gibi handicap olabiliyor.
Son gunlerde tikandi yarismacilar cesit uretmekde, uygun eklemeleri yapamiyorlar, sponsor lere bagli cok kalirsan alternatiflerin azaliyor farkli tarz yaratamiyorsun gunler gectikce. Tabi haftada 10 tur a cikardiklari icin zorlasti iyice mecbur ayni kiyafet veya ayakabilar takilarla kombin yapacaksin. 13 hafta oldu, bitiyor olmasi guzel, tekrar a girme ye baslaniyor yoksa.

aaa nasıl yani, sponsor mu veriyor???? e peki adını sanını geçirmiyor, ne faydası var bu sponsorluğun markaya?katılasım geldi yarışmaya, eğer kıyafetler kalıyorsa tabi hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…