Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Ikizler 2. turda full puan aldı.
Özlem de cok alakasız kıyafetle gelmis, Ugurkan ın dediği gibi pamuk prensesin annesi gibi olmus, ama portakal versiyonu

Kemal olay laf soyledi basına iş aldı: "Popçular genelde rüküş olur Türkiye de, sen biraz şık kalmıssın Ezgi."

Özlem en dusuk puanı aldı toplamda, karsısına buyuk ihtimal ikizler cıkar Aysenur un verecegı oy ile .

Birinizde şu çalan şarkıları bilin yada şu dudaklarınızı biliyormuş gibi oynatmayin Allah aşkına yahu

Her zamanki gibi heyecan yapıyorlar, normalde 5 de 5 aynı oyu verirler. Ama yine Kemal ve Ivana normal oy, Ugurkan ve Nur reyting oyu veriyorlar. Gecen hafta Özlem in adını yazacaktım eger buraya cıksaydı diyen Nur simdi Özlem karsısında Özlem ver ve adını yazmıyor.
Istisna olmadıgı zamanlar once karar belli oluyor asagı yukarı, ondan sonra 2-2 e getirip konuga bırakıyorlar. Aslında hepsi birbirinden habersiz aynı anda yazsa 5-0 veya 4-1 lur ama jeyecan veya saygı olsun diye 3-2 seklinde yapıyorlar.

Hangi kafayla ezginin adını yazıyorlar acaba? Ezginin yanında özlem değilde bi başkası olsaydı neyse derdim de özlem ya!! Bi gonderemediler şu kızı

Bu yarışma için tek duam Ezgi kazanmasın yeter..Kesinlikle haketmiyor..Ya Ayşenur yada Ikizler kazansın..Ikinci sezonuda zaten izlemem..Bu programın samimiyetine inanmıyorum çünkü..Sadece şu finalide göreyim birdaha izlemem..Bu show tvde haber dahi izlemeyeceğim artık...Asla pirim vermem bu kanala...

evet ya kesınlıkle ezgı kazanmasın abıyecı ezgı

Hafta ici 3 er kombi ile cikacaklarmis. Tac alan kisi +1 puan alicakmis Finalde.
Yuh artik denir buna, 2 ser kombi de bile zorlaniyorlar, 3 de tekrar a girerler cok. Ikizler icin handicap buydu bu hafta ici 10 da 1 yildiz aldilar 2 si ayni anda tarz olmadigi icin. Simdi onlar 30 kiyafet ayarlamalari lazim.
Ezgi de abiye giydigi zaman oy alamiyor eskisi gibi, bu hafta aldigi oylar genelde spor tarz geldigi zamandi, hafta ici 1/2 1/3 oranda gelmeli abiye geldigi zamanda cok farkli tarz sunmali.
Ben Aysenur un taç icin favori gorüyorum son hafta, cunku o ucuk tarzlar giyebiliyor havuzu daha genis olacak, birde 3 hafta azı var (10 hafta yarıstı, dıgerleri 13) digerlerine gore buda cesit ve tekrar konusunda kendisine avantaj verıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…