Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Gizem Gülerde Medcezir'e geldi..Geç kalmıştı sanki doyamadı ekranda olmaya..Elendi diye sevinirken birde orda görcez..Allahım Yarabbim yaaa

Gizem ve diger 12 sinde sorun yok, onlar normal. Ama o ariza olan 2 si icin ne diyelim, eger gormeye baslarsak ekranlarda o zaman bitmez cile.

Gizem ve diger 12 sinde sorun yok, onlar normal. Ama o ariza olan 2 si icin ne diyelim, eger gormeye baslarsak ekranlarda o zaman bitmez cile.
Gizemi sevmiyorum..Sinirlerimi bozuyor..Ama gerçekten dün programı izlerken hepsinden bıktığımı farkettim..Hiçbirini görmek istemiyorum artık.. Yarışmayıda sırf meraktan izliyorum..Ikinci sezonu kesinlikle izlemeyeceğim..Gizemin o el kol hareketlerine,sinir bozucu bazı tavırlarına gıcık oluyorum..Elendi diye sevindik..Birde kalktı diziye geldi..Sanki görmek zorundayız onu..Temelli kalırsa eğer dizide,diziyide izlemeyeceğim artık..

Gizem zaten yarismadan once o dizi de biraz oynamisti, simdi daha popüler oldu, ekran yüzü var kizda, teklifler aliyordur, yapimcilar baska yere kaptirmak istemez zam yapip sozlesmesini uzatmistir.
Tugce de manken, sunucu olucak büyük ihtimalle. Ezgi modaci, televizyoncu. Aysenur, Nurcan ve Nur dan da birseyler olabilir.
Bu yarısma, film tv ve moda sektorüne yeni ünlüler yetistirme programı gibi.

Biliyorum 1 bölüm oynamıştı yanlış hatırlamıyorsam..Şimdide biraz şöhret olunca,hemen tekrar rol verdiler dizide..Ama Nur Yerlitaşında dediği gibi hepsinin şöhreti balon gibi..Bir süre sonra sönecekler..Zaten onlardan oyuncu olmaz..Oyunculuk kolay iş değil..Figüranlık yapıyorlar işte..Zaten onlar o yarışmada öyle bir oyunculuk yaptılar ki , dizide oynamalarına gerek kalmadı..Onların oyunlarından kustuk izleyici olarak zaten...

Ezgi Baylar kendisi hakkinda asilsiz haber yapanlar hakinda yasal islem baslatmis, ee gec bile kaldilar diger yarismacilarda onceden yapabilirdi. Zaten sahte twitter ve facebook hesaplarindan ayni haberler haftalardir kopyalaniyor, kaynak hep ayni, 2-3 kisi, oteki haber siteleri oradan aynen alip aktariyor. Ama kaynak hep ayni yer. Kendilerini istihbaratci gibi sunanlar cok gorduk, 10 laf soylerler 1-2 si dogru cikar, sonra biz soylemistik derler.
Dun de Internet de dolasan bazi soylentilere gore guya 150 gazeteci gozaltina alincakti buyuk operesayon ile. Ustelik buna binlerce kisi inanmisti, kolpa cikti sonra.

Ezgi Baylar hakkında çıkan haberleri bende birçok yerde okudum..Hatta bazıları kesin bilgi diye yazmışlardı internette..Asılsız mıymış hepsi yani?

Evet.
Nur, Tugce ve özellikle Aysegül elendikten sonra edit edildi aynı tur haberler Ezgi ye uyarlandı , X kazanıcak sonuc belli vs... ona gore senaryo yazıyorlar. Ezgi elense, sırada Aysenur var. Yarısmaya bilerek geri alındı diye haber rafta bekliyor servis edilmeye.
Sadece kimin elemeye kalacakları hangi konuk juri olacak haberlerı dogru cıkıyor genelde, onlarda cekim gunu (9-10 gun yayından once) sızıyor zaten. Ancak arka planda olanlar detaylar ve kulis hareketleri cogunlukla dedikodu sadece.

Anladım...Ne diyelim artık hakeden kazansın inşallah..

HANİMLAAAR ALLAH RİZASİ İCİNOYKUSERTERİN SUREKLİ GOZUNE SURDUGU BİR FAR VAR ALLAH ASKİNA BİLENİNİZ VAR Mİ ? FOTOGRAF BULAMADİM. RENGİN ADİNİDA TARİF EDEMİYORUM. DOGAL GORUNUYOR FUME. RENGİ Mİ DESEM YOKSA DEMESEM Mİ BİLEMEDİM SUREKLİ OLARAK O FARİ KULLANİYOR .. MAKYAJ URUNLERİ MAC FAKAT HANGİ FAR İNANİNİN BULAMADİM KAFAYİ YEMEK UZEREYİM BELKİ BİLENİNİZ VARDİR..

Resmi siteden videolar veya youtube gibi sitelerde yarisma nin full goruntuleri var oradan resim video cekeblirsin.

Arkadaşlar Özlem Özden'e sadece Nur Yerlitaş puan verdi..Diger jüri üyeleri puan vermedi..Neden acaba bilen var mı ?

Nurellanın kafasındaki noel şapkası nedir öyle koptum kafasına olmamış oda yapıştırmış heralde

O
OOFFF FOTOGRAFTA İSİKLARDAN DOLAYİ KOYU CİKMİS.. İZLEYENLER ANLAR NE DEMEK İSTEDİGİMİ İSTE BU RENKKK.. MARKASİ MAC EMİNİMDE KODUNU NASİL BULACAGİM

Resmi siteden videolar veya youtube gibi sitelerde yarisma nin full goruntuleri var oradan resim video bulaclirsin.
Cnim netten buldum fotog. Paylastim.. Suanda izliyorsaniz gozune bakin o renk iste .. Ya varya sezon basladi baslayali aklimda o far bayildimmmm nasil bulacam

öylemiymiş ezginin birinci olacağı belliydi zaten ,

ya ikizler yada o olacaktı o olmuş demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…