Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Özlem komedi filmlerinde veya stand up sovlarda oynarmı, ileride tv de? Son 10 yılda gelmıs en sıradısı yarısmacıydı. Eskiden bir Semra Hanım vardı en son uç noktada.
Tugce ve Gizem in gidişi daha dramatik di. Yalnız Queen in "Show must go on" sarkısı secimi cuk oturdu Özlem vedalasırken. Yarısma biter, Özlem bitmez gibi bir hava var .

Son düzenleme:
Özlem komedi filmlerinde veya stand up sovlarda oynarmı, ileride tv de?. Son 10 yılda gelmıs en sıradısı yarısmacıydı. Eskiden bir Semra Hanım vardı en son uç noktada.
Keşke oynasa,ben görmek isterim özlemi..Keşke herkes onun kadar iyi niyetli olabilseydi o yarışmada! Özlemin tek kötü huyu çok konuşmasıydı..Ama o kadar temiz bir kalbi var ki o yüzden batmadı bana..Ordakiler gibi sinsi,dedikoducu,düzenbaz olacağına çok konuşsun hiç sorun yok bence..

Özlem kendini geliştirdi evet ama tarzı iyi değildi artık elenmesi gerekiyordu..Fakat şu bir gerçek ki o yarışmadaki en dürüst ve kalbi temiz insandı bana göre..

Bencede öyle hayatında çok zor şeyler yaşamış biri gibi geliyo bana niye bilmem ünlü olup iyi para kazanan biri olmasını istiyorum olur inş

Bencede öyle hayatında çok zor şeyler yaşamış biri gibi geliyo bana niye bilmem ünlü olup iyi para kazanan biri olmasını istiyorum olur inş
Kesinlikle öyle...Tarz olarak değil,eğer kazansaydı haksızlık olurdu çünkü bir tarzı yok..Ama çok çalışkan bir insan ve de çok temiz kalpli..Allah gönlüne göre verir inşallah..Ben özlemi çok sevdim hernekadar deli halleri olsada,çok konuşsada gerçekten iyi bir insan..En azından sinsi ve içten pazarlıklı değil...

Ayşenur'u hiç sevmiyorum ama birinciliği hak eden tek isim o. Ezgi haftalardır hazır kıyafeti aldı üstüne geçirdi çıktı, kendinden hiçbir şey katmadı, zaten yarışmaya neden katıldığını da anlamış değilim. Her türlü imkana sahip, evli-mutlu-çocuklu, daha neyin peşinde anlayamadım. Paranın olmadığı kesin.

Özlem'e de yeri geldi iyi güldük ettik ama yine aralarında en kültürlü olan oydu. Belki en iyi tarzı olan o değildi ama süreç içinde değerlendirirsek kendini en iyi geliştiren isimdi. Kameralara oynamadı, niyetini de her zaman açıkça söyledi. Yolun açık olsun troll

Özlem in kulvarı farklı idi, o yuzden Aysegül ve Gizem elendikten sonra bosluga dustu, kendı uslubuyla tartısmaya girebileceği kisi ler kalmadı. Son 3 yarımacıya da aynı sekilde tartısmaya girmeye calısınca olmadı, uygunsuz düstü.
Cünkü Ikizler Ezgi ve Aysenur karsıdakinin elestirken kırıcı ve sert olmuyorlar hep sakin kaldılar yarısmanın basından beri kendilerine bir sey soylenmedıgı surece, buda onların taktigi idi.
Sakin ve ölcülü kalabilmek önemlidir bu tip uzun yarısmalarda. Her dusundugunu soylelememek gerek arkada tartısma yasadıysan bunu baska yere tasımak kendine zarar verir. Ikizler ve Ezgi bunu basardı. Tuğçe basaramadı, biraz sogukanlı ve pozitif kalabilseydi finalde olurdu. Aysenur da aynı kaderı paylastı elenirken moralsiz ve yalnız kaldı, ancak dondukten sonra bu olumsuzlugu halletmis gorundu, eski hatalarını tekrarlamadı.
Göze cok batmak dezavantajdır favoriler icin bundan kacınmak icin kendini tutmak geri cekmek bir takdirdir, ister oyun olsun ister samimi olsun.

Son düzenleme:
Özlemin kulvarı farklı diyorsunuzda,oradaki en sessiz sakin,en saygılı kız Özlemdi yarışmanın başında..Onu bu hale getiren yarışmacıların davranışları oldu..Sürekli Özlemle dalga geçtiler,ezmeye çalıştılar,alay ettiler..Taş olsa çatlardı yani..Hatta ben yarışmanın en başında özleme sinir oluyordum kendisiyle bu kadar alay edilmesine izin verdiği için..En sonunda ne oldu o da uslubunu bozdu ve hakedene hakettiği gibi karşılık verdi..Ezgi kendisini çok hanım gösterdi ama aslında öyle değildi..Sizin o gördügünüz hanımlık öyle olmaz..Ezgi vur kaç yapan cinsten..Alttan alttan lafını söyleyip alay ediyordu Özlemle..En basitinden bir örnek vereyim;Özlem bir elbise giymişti ve özleme sen üstten dekolte vermek için,elbiseyi aşağıya çekiyorsun dedi..Özlemde sinirlenince ben öyle demek istemedim, elbisenin kupu oturmamış demek istedim dedi ve kıvırdı..Bu ve buna benzer vurup kaçmaları vardı yani..Zaten Özlemin ona bukadar takmasının sebebi o..Neden ikizlere böyle davranmadı? Onlarıda eleştiriyordu ama aşırıya kaçmıyordu..Neden? Çünkü ikizler gerçekten hanım kızlar..Özlemde bunu bildiği için o şekilde davranıyordu onlara..Sessiz durmakta bir strateji olabilir evet..Ama sinsilik başkadır,sessiz durmak başka..Vurup kaçmak olmaz..Bu yüzden kesinlikle tarz olan Ikizlerin birinci olması gerekir..Eğer onlar olmazsa Ayşenur olsun..Onunda karakterini hoş bulmuyorum ama en azından bir tarzı var..Buda zaten karakter yarışması değil tarz yarışması..Ama Ezgi kesinlikle birinci olmamalı çünkü bir tarzı yok..Çıkan haberlerin asılsız olduğunu söylemiştiniz siz..Umarım öyledir..Ama eğer Ezgi birinci olursa,bana göre o haberler doğrudur demek ki ben böyle düşünüyorum..Allah görüyor kimin ne olduğunu umarım hakeden kazanır...

Ikizlerin tarzi parti-gosteri konsepti, eksik yanlari gunluk de iyi tutturamiyorlar.
Ezgi nin tarzi şık gece konsepti ve abiye. Günlükde (basda eteklerde) yeterince tarz degil, daha fazla pantalon denemeli.
Aysenur farklı ve sıradısı tarz da basarılı, daha esnek olabılıyor farklı stiller denemede. Daha sıradan ve spor giyimde basarılı degil fazla.

Hepsi yıldızları daha cok kendi iyi oldukları alanlarda aldı, tabi burada tarz olmadıklar zamanda kotunun iyisi olmak rukus olmamak da onemlidir. Bu üc yarısmacı basda Ezgi kötü zamanlarında bile vasat seviyenin altına inmediler. Oteki elenen çoğu yarısmacıların cok sefer rukus oldugu oldugu anlar oldu.
Ikizler den Nurcan cok basarılı, Aycan cok ayak uyduramadı ona.

Son düzenleme:

FashionStil , geçmiş mesajlarından işinin moda sektörü ile ilgili olduğunu hatırlıyorum. Özlem in kişisel fb hesabında 2009 - 2010 yıllarından fotoğrafları da mevcut. Açıkçası ben o fotoğraflardaki kızın, giyinmeyi bilmeyen bir kız olabileceğine inanmıyorum. Sen baktı isen senin de görüşlerini merak ediyorum.

Yarışmanın geneline bakarsak başından beri kurgu olduğunu düşünüyorum. Hatta yarışmacıların ilk başta kaç hafta orada kalacaklarının dahi önceden planlı olduğunu düşünüyorum.

Yarışmacıların tamamı tv de daha önce bir şekilde yer almış ve büyük bir kısmı da ajansa kayıtlı. Yarışmada bir şekilde tanınırlıklarının artacağı vaadi ile rol alıyorlar bence.

Özlem in dün akşam giydiklerine gelirsek ; elenmesini haklı çıkarmak için zorunlu olarak o kıyafetleri giydiğini düşünüyorum. Daha önceki haftalarda oldukça başarılı elbiseler giyebilen bir insan , final öncesi son elemede onları giymeyecek kadar zekidir.

Özlem elenmeseydi gerçekten haksızlık olurdu , çok çirkefti falan ama olsun ya bende bir burukluk yaşadım. Ceylan olmasa çok çok düşük puanlar daha alırdı. Ceylan zaten Özlem'i destekliyordu belliydi. Neyse Özlem tarz değildi sadece yarışma reyting kazansın diye bu zamana kadar duruyordu kesinlikle. Son anda da o yüzden elediler. Tarz olmadığı halde halk oylamasına çıksa kazanırdı bu zamanda adaletsizlik olurdu. Ayşegül ne kadar kötü biri gibi görünse de tarz o ama .
Benim anlamadığım bir şey var Show Tv'nin sitesinde yeni sezonla ilgili fragmanlar falan var onlar ne zaman gösteriliyor anlamadım ben televizyonda bilgilendirirseniz seviinirim

özlem mi elenmiş yazıklar olsun ceylan tarafından elenmiş birde püüüü ceylan elemesi ahaha :) özlemin zoruna gitmiştir yolun açık olsun özlem sen gönüllerin birincisisin, o yarışmada en zeki sendin , diğerleri faso fiso , özlem gitti yarışma bitmiştir.

Canım fotoğraflarına hiç bakmadım..Sadece yarışmada izlediğim kadar biliyorum..Ama ne yalan söyleyeyim bende Özlemin o dün giydiği kıyafeti,isteyerek giyeceğine inanmadım..Geçmiş haftalarda çok güzel parçalar giymişi,harika kombinler yapmıştı..Dün gece ben gözlerime inanamadım..Ayrıca Ezgininde her zaman şık giyinip,bu son hafta rüküş olması dün gecede dahil çok dikkatimi çekti..Bende yarışmanın samimiyetine inanmıyorum..Neler dönüyor bilmiyorum ama birşeyler döndüğü kesin..Ezgiyle ilgili çıkan bazı haberler var birinci yapacaklarıyla ilgili..Benim gözlemlerimde bu yönde..Umarım doğru değildir haberler..Doğruysa çok yazık gerçekten...

Özlem show konseptini beceremiyordu, dans edemiyen tek kisi idi yarısmacılar arasında. O yuzden hafta sonları dusuk puan alıyordu. Abiye de ve gosterisli kıyafetlerde basarılı degildi digerleri kadar.

Canım fotoğraflarına hiç bakmadım..Sadece yarışmada izlediğim kadar biliyorum..Ama ne yalan söyleyeyim bende Özlemin o dün giydiği kıyafeti,isteyerek giyeceğine inanmadım..Geçmiş haftalarda çok güzel parçalar giymişi,harika kombinler yapmıştı..Dün gece ben gözlerime inanamadım..Ayrıca Ezgininde her zaman şık giyinip,bu son hafta rüküş olması dün gecede dahil çok dikkatimi çekti..Bende yarışmanın samimiyetine inanmıyorum..Neler dönüyor bilmiyorum ama birşeyler döndüğü kesin..Ezgiyle ilgili çıkan bazı haberler var birinci yapacaklarıyla ilgili..Benim gözlemlerimde bu yönde..Umarım doğru değildir haberler...

İlk başlarda bende sadece tvye bakıyordum. Sonra sürekli sosyal medya lafları başlayınca tv de bir bakayım Özlem e dedim. İmkanın olur da bakar isen yorumlarını duymak isterim açıkçası.

Ben en başından beri yarışmacıların prompterdan kendilerine verilen metni okuyup oynadıklarını düşünüyorum. Özlemin bir gözünün sağda bir gözünün solda sürekli bir şeyler araması ve o kadar konuşkan bir kızın sanki bunu söylemeyi atladın demişler gibi " bi de , bi de " demesinin başka bir mantıklı açıklamasını bulamıyorum.

Ben sosyal medyadaki hesabımı dondurdum canım şuan kullanmıyorum..Ama resimleri herkese açık ise bulup, bana link atarsan bakabilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…