Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Gelmedi galiba. O kiz gittiginde kimseyle vedalasmamisti zaten, hic kimse ile duygusal bag kuramamisti.
ilk hafta elendiği için evet duygusal bağ olmadı ama vedalaşmayan o değildiki diğer kızlardı.sonuç açıklanınca bir anda herkes buna sarılacağına elenmeyene koşup sarılmışlardı,benimde tuhafıma gitmişti.

Ilk turda ikizler farklı birinci, 2 ve 3. de Ezgi az farkla onde idi.
Toplamda 1. İkizler 2.Ezgi 3. Aysenur puanlar

Yalnız %50 juri puanı darken bu geceki mi olacak? Ben juri tum haftalar icin ayrı bir degerlendirme yapacak diye dusunmustum dune kadar.
Is biraz bu geceki sansa a kalıyor sanki.
Halk oyunu alan kazanıcak oyle gozukuyor. Ikızler veya Ezgi.

Bu haftada agladı duygu sümürüsü yaptı...
Ben bir kız olmasaydım erkek olsaydım bu yarısmayı izledikten sonra kızlara salak damgası vurrdum.
hepsi agladı yaa.
Ay evett o salya sümük halleriyle ne kadar itici oluyolar. Insan sıkıntıdan patlayacak gibi de olsa o kadar kamera karşısında aglamamali

Bu nasıl canlı yayın kızlar ben anlayamadım? Reklamdan sonra aynı şekilde devam ediyor...
e reklamlardada gsterdıler zaten yorumları falan gstermemıslermydı ben hatrlıyorum assolist falan dıyıslerını fragmanlardan :S hakkatten nasıl canlı yayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…