- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
Gelmedi galiba. O kiz gittiginde kimseyle vedalasmamisti zaten, hic kimse ile duygusal bag kuramamisti.kızlar ilk hafta elenen esra özüver nerede?
Hanımefendi bir kadın belli..Kızlarıda ona çekmiş..ayy ikizlerin annesi ne tatlı öyle
3. kimdi?
ilk hafta elendiği için evet duygusal bağ olmadı ama vedalaşmayan o değildiki diğer kızlardı.sonuç açıklanınca bir anda herkes buna sarılacağına elenmeyene koşup sarılmışlardı,benimde tuhafıma gitmişti.Gelmedi galiba. O kiz gittiginde kimseyle vedalasmamisti zaten, hic kimse ile duygusal bag kuramamisti.
Ahahahahahahah:))aynen gıcık bir tip yaa..Bende sinir oluyorum. Aysenur lensini şu hayvanciktan mi esinlenmis acaba
Ağzıni burnunu kirasim geliyorAhahahahahahah:))aynen gıcık bir tip yaa..
Bu haftada agladı duygu sümürüsü yaptı...Ağzıni burnunu kirasim geliyor
Ay evett o salya sümük halleriyle ne kadar itici oluyolar. Insan sıkıntıdan patlayacak gibi de olsa o kadar kamera karşısında aglamamaliBu haftada agladı duygu sümürüsü yaptı...
Ben bir kız olmasaydım erkek olsaydım bu yarısmayı izledikten sonra kızlara salak damgası vurrdum.
hepsi agladı yaa.
Tolisko favorin özlem elendiofff cok uzattılar yaaaaa
ikizler beybiiii ama ozlemın hakkı yendı ezgının yerınde ozlem olmalıydı abiyeci ezgiTolisko favorin özlem elendikalan saglardan favorin kim
Özlem ancak kavga ediyodu. Sinir bozucuydu,dilinde yılan vardı. Evet ezgi 'abiyeci' hep aynı şeyleri giyerek nasıl geldi finale anlamiyorumikizler beybiiii ama ozlemın hakkı yendı ezgının yerınde ozlem olmalıydı abiyeci ezgi
tolin forumu boşalt newoş baskına gelıyoikizler beybiiii ama ozlemın hakkı yendı ezgının yerınde ozlem olmalıydı abiyeci ezgi
e reklamlardada gsterdıler zaten yorumları falan gstermemıslermydı ben hatrlıyorum assolist falan dıyıslerını fragmanlardan :S hakkatten nasıl canlı yayınBu nasıl canlı yayın kızlar ben anlayamadım? Reklamdan sonra aynı şekilde devam ediyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?