ilk hafta elendiği için evet duygusal bağ olmadı ama vedalaşmayan o değildiki diğer kızlardı.sonuç açıklanınca bir anda herkes buna sarılacağına elenmeyene koşup sarılmışlardı,benimde tuhafıma gitmişti.
bende biraz şüpheleneyim dedim ama nurcanın sesi gitmiş falan,birde öyle birşey olsa oranın kapısında bekliyen mutlaka seyirci vardır ortaya çıkar,göze alamazlar yani.Bu nasıl canlı yayın kızlar ben anlayamadım? Reklamdan sonra aynı şekilde devam ediyor...
gelsın gelsıııınnnnn gelecegı varsa gorecegı vartolin forumu boşalt newoş baskına gelıyo
bende biraz şüpheleneyim dedim ama nurcanın sesi gitmiş falan,birde öyle birşey olsa oranın kapısında bekliyen mutlaka seyirci vardır ortaya çıkar,göze alamazlar yani.
gelsın gelsıııınnnnn gelecegı varsa gorecegı var
yoooooo ne kacıcam ki o benden kacar asıl cok korkuyo bendenbak cagrırırmmmmm kacmak yok
eğer bizi kandırmıyorlarsa buraya kadar 10 gün önce çekmişlerdi.işte şimdide gerisi,durr açıklanıyor.ama nasıl çekim yapmışlar onu anlamadım benreklamdan sonra direk devam etti yani aynı kıyafetlerle ee bundan öncesi ne zaman çekildi ?
Bu 3 puan 1 puan nedir ya biri bana açıklayabilir mi acabaaa?
TeşekkürlerJuriden en cok puan alan yarismaci 3 puan aldi en az puan alanda 1 puan.
Bu hafta en cok yildizi alan 1 puan aldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?